Friday, September 16, 2016

Slovakia

ontúry štátneho prevratu na Slovensku – 5. časť

1425414_1200xOdpoveď kritikom. Odpoveď Martinovi Schulzovi. Odpoveď pápežovi a Anglosasom. Odkaz kolektívnemu Západu a GP. Odpoveď ISIL. Záver a epilóg.
Predtým, než začnem, chcem poďakovať diskutérom VM a jjozef na stránke nwoo.org za trefné pripomienky. Diskutérovi VM sa vskutku ospravedlňujem za nepresnosť v záverečnej časti predošlej série ohľadne zakladateľa Mabellinského kartelu Klausa Barbiera. Je mi ľúto, že som sa pomýlil, ale písal som v zhone a bol už unavený. Za pripomienku ďakujem a odkazujem na zdroj, z ktorého som čerpal – prednáška A. Fursova o 4-m Reichu zde. Väčšinou sa v menách náckov nemýlim, hoci konieckoncov aký je v tom rozdiel, keď to nič nemení na skutočnosti, že Vatikán pomáhal nacistom zmiznúť do Južnej Ameriky a investovať kapitál do drogového biznisu? Хрен редьки не слаще… Z nacistického pohľadu investícia akurát ok, veď je to výnosný biznis a naviac pomáha zbavovať svet untermenschov.
Diskutérovi s nickom jjozef chcem povedať nasledovné – isteže, možno sa mýlim v detailoch, ale TENDENCIE som načrtol správne. A viem, že teraz, keď sme pred existenciálnou hrozbou, je nevyhnutne čo najkonsolidovanejšie sa zomknúť za jedinou pronárodnou silou, ktorú zosobňuje Fico. Niet času na politickú vyberavosť a útlocitné handrkovanie. Som a vždy som bol mimo politiku, súc normálnym radovým občanom, ale v poslednej dobe – obzvlášť od zvolenia Kisku – sa ma zmáhajú čoraz väčšie obavy a mám už dosť arogancie médií, ktoré tomuto temnému rodiacemu sa „hnedému moru“ nahrávajú a majú nás za totálnych blbcov! Mám toho dosť! Na analýzu využívam len otvorené zdroje.
Zažil som perestrojku, naviac my Rusi sme na genetickej úrovni zaočkovaní proti nacizmu a dokážeme jeho symptómy rozpoznať skôr, než iní zrejme. A na rozdiel od tej husi Zvolenskej, snaživo vykonávajúcej direktívy americkej ambasády, nebojujem s prízrakmi ako „extrémizmus“ a pod, ale konkrétne menujem ľudí a mechanizmy, ktoré sa na skutočnej fašizácii Slovenska podieľajú, a Zvolenská je nemenšou fašistkou, ako Šebej. Boj s nekonformnými mienkami je jednou z ústredných čŕt fašizmu. Fašizmus je konečným štádiom imperialistického kapitalizmu.
vlajka-americka-sport-RTVSČítajte staré knižky, ľudia. Ak si odmyslíme ideologické vsuvky, sú staré marxistické knižky faktograficky veľmi dobré.
Neustále napríklad, pán Jozef, apelujete na to, ako veľmi sa mýlim ohľadne Lajčáka… No nebola to snáď práve jeho manželka J. Hargašová, ktorá roku 2014 v jednom svojom expozé športovej hlásateľky si dovolila sa ukázať v štúdiu v mikine farieb americkej vlajky? Bolo to v dobe, kedy na Ukrajine prebiehala jedna z najhorších fáz post-prevratového Majdanu, kedy sa už hojne prelievala slovanská krv v susednej krajine. Iní si to nepovšimli, ale mne, ktorý som vtedy veľmi ťažko prežíval dianie na Ukrajine, to vtedy priam ranilo srdce, keďže už bolo jasné, kto stojí za Majdanom.
Chceme mi snáď povedať, že to je náhoda? Ak si myslíte, že áno, nuž ťažko si budeme rozumieť. Lebo v TV ani v tlači sa nič nezjavuje len tak. Všetko má konkrétny obsah, zmyslovú náplň a posolstvo.
A vôbec, pán jjozef, prečo si myslíte, že je štúdia nazvaná „Kontúry štátneho prevratu?“ Zo srandy určite nie, a dúfam, že mnohí skeptici, obzvlášť po mediálnych bombách posledných dní, vytriezveli z toho, čo užitoční idioti z Globseku nazývajú „bezpodmienečné zakotvenie v euroatlantickom hodnotovom priestore“. Nespĺňajú snáď nasledovné tri skutočnosti nevyhnutné podmienky pre ich klasifikovanie ako štátny prevrat?? Tieto nevyvrátiteľné skutočnosti sú:
a) Lajčákom advokované rozširovanie na Balkán…………. čítaj – bezpečnostné ohrozenie spoločnosti
b) boj s „extrémizmom“ na webe a boj proti alternatívnym médiám, pretože extrémizmus Kotlebovcov, ako sme videli – prechádza………………………čítaj – nezakrytá fašizácia spoločnosti
c) činnosť Kisku…………………………………………………………čítaj – protirečí tak „cyrilometodským“ a „veľkomoravským“, ako aj elementárnym národným a kultúrnym tradíciám; Štúr sa z Kisky nepochybne v hrobe obracia.
Ďalej – nemám čas všetko vysvetľovať, času je málo, chápete? Prehováram k tým, ktorí sa riadia zdravým rozumom a dokážu sa mobilizovať, ktorí nie sú v zajatí predsudkov a klišé. Akademik A. Fursov hovorí, že ak je v spoločnosti čo i len 10 percent „pasionárnych“ ľudí, potiahne táto menšina za sebou ostatných, VECI SA ZAČNÚ HÝBAŤ. Čo viem, tak zatiaľ máme na Slovensku akurát dezorganizovanú 10-percentú rómsku menšinu, ktorá je síce veľmi pasionárna, ale nie tak, ako by sme chceli. Ohľadne morálky a životnej filozofie dnešnej mládeže si tiež ilúzie nerobím. Zo svojho najbližšieho prostredia sa vyznám v pomeroch, aké panujú vo vysokom školstve.
giphyPozrite sa, pán jjozef, ak svojho času dokázal za tak lacno zradiť Gorbačov a Ševarnadze, ktorí potom reklamovali v americkej telke pizzu, dokážu to aj naši domáci „eliťáci“. Ja nehovorím, že konkrétne Lajčák je zloduch. Vôbec nie, naopak – je to vysoko inteligentný človek a profesionálny diplomat. Ale положение обязывает. Je zároveň „vyjadrovateľom“ politickej vôle mocensko-politického klanu, ktorého záujmy predstavuje. Ohľadne B. Zalu s Vami absolútne súhlasím, je morálne zbankrotovaný, ako aj Beňová. Smer je infiltrovaný a presiaknutý, a to riadne. Cure needed.
A teraz na margo Karpatskej Rusi, predstavte si nasledovné: Kyjev presmeruje svoju pozornosť na Mukačevo a Užhorod (irrelevantné, pod vplyvom akej udalosti), a začne voči nim postupovať tak, ako postupuje proti Donbassu. Okamžite tu máme kvantá utečencov. Nepripravený systém pohraničnej stráže, ktorý by tu v prípade „Kaliho“ odvolania určite bol, by v utečeneckom chaose bezpochyby prepásol aj niekoľko teroristov či profesionálnych záškodníkov, diverzantov a sabotážnikov, prúdiacich cez hranice. Teraz si predstavte, že v záujme „bezpečnosti maďarských súkmeňovcov“ Budapešť pošle vojská do Zakarpatska a medzinárodno-politická situácia sa vyhrotí. NATO z Poľska okupuje Slovensko podobne, ako Veľká Británia a ZSSR okupovali Irán roku 1941 in order to prevent german sabotage. Irán vtedy naviac fandil Nemcom, o ktorých domáci rozprávali, že bojujú s britským imperializmom. A buďte si istí, že tento zásah západné médiá zaobalia do politicky korektných a pre západné stádo (v skutočnosti sme ako spoločnosť vyspelejší, než oni…) stráviteľných formulácií a la „humanitárne bombardovanie“ a pod.
aaad28c99e_100696010_o2Tí zmrdi nás okradli o budúcnosť, a teraz nás chcú perzekuovať, keď sa opovažujeme ich kritizovať? Ak už nič iné, aspoň do ksichtu im chcem povedať všetko, nech si to vyžerú. Všetkým ideovým a inštitucionálne previazaným s vlastizradným vládami Dzurindu ľuďom chcem povedať, ako veľmi nimi opovrhujem. Mikloš a Dzurinda to obzvlášť ďaleko dotiahli – na poradcov ukrajinskej junty! Je to priam ukážkové pri tých kryptofašistoch. A Zvolenská očividne túži po podobnej sláve, niet sa o čom baviť. Táto medzipartajná „prebehlica“ si ešte dovoľuje na svoje transparenty tlačiť vetu – „Charakter rozhoduje“… Kráľovstvo krivých zrkadiel, prisámbohu.
Úprimne povedané, je mi veľmi – NEVYSLOVITEĽNE – nepríjemné rozoberať politiku, verte mi, prosím. Oveľa radšej sa zaoberám históriou, ktorú má Slovensko nepredstaviteľne fascinujúcu. Ale keď vidím, čo sa deje, čo mám kurva robiť? Čo mám robiť, keď NIKTO z oficiálnych politológov konštruktívne nemobilizoval informačný priestor, nebil na poplach celé dva roky, čo im hovoríme – V susednej krajine je vojna, chaos a anarchia. Táto vojna príde k nám.
Kritikom odkazujem, že ak sa Vám nepáči, čo píšem, nečítajte to, také jednoduché. Dovi-dopo. Je to môj slobodný názor duchovne slobodného človeka, ktorý miluje Slovensko. Podobne, ako ja, zmýšľa veľa z ľudí, ktorých som mal šťastie v živote poznať, a ktorí – podľa mojej skromnej mienky – tvoria skutočnú, nie snáď bratislavskú, elitu slovenského národa. Nikdy neustúpim z presvedčenia, že „elita“ je predovšetkým intelektuálna, a až potom – mocenská. A miera spravodlivosti a vyspelosti tej-ktorej spoločnosti nie je podiel LGBTi a iných úchylov v politických a mocenských zoskupeniach, ale práve čo možno najväčšie zastúpenie tejto kriticky dôležitej, pasionárnej masy obyvateľstva a možnosť projektovania jej priameho a nesprostredkovaného ideového vplyvu na ostatných. T.j. žiadne rodinkárstvo ani elitárstvo. Čo však vidíme v skutočnosti – medzinárodný mafiánsky konglomerát, tak ako ho popisuje DVTR, ktorú aj citujem preto, lebo je terminologicky adekvátnejšia, než politické vedy, ktoré som študoval 5 rokov na výške! Z akéhosi dôvodu nám Platónovu víziu „vlády filozofov“ predkladajú ako utopickú, ale život v post-, ba priam anti-kresťanskej, satanistickej, úžerníckej a lživej spoločnosti GLOBÁLNEJ BIEDY A UTRPENIA v prospech vlády 1 percenta svetového obyvateľstva nám predkladajú ako niečo normálne.
Fuck You! Kádre rozhodujú o všetkom, ako hovorieval Stalin.
Pozrite sa, nie som nohsled bratislavských kuloárov, ale vidím veľmi zreteľný a neodvratný PROBLÉM, ktorému čelí Fico aj Slovensko. Viem taktiež, že PROBLÉM, ktorému čelíme, je z veľkej, ak nie rozhodujúcej miery spôsobený šafárením a riadením sveta tými, ktorí tu žmýkali Slovensko za celé tie roky, a ich pánov v Západnej Európe a za oceánom. A taktiež viem, že už len v záujme pudu sebazáchovy musíme prestať žrať tie liberálne sračky, ktorými nás denne dopujú médiá. Sledoval som ukrajinskú krízu prakticky od jej začiatku a zodpovedne tvrdím, že na pred- aj pomajdanovom vývoji majú minimálne z polovice rozhodujúcu zásluhu práve médiá a hysterická atmosféra, ktorú vyvolali. Dnes ich vlastné redakcie sú vypaľované a zahadzované koktejlami Molotova. Musíme REÁLNE chápať reálne pozadie vecí, aby sme boli SPOĽAHLIVOU spoločenskou oporou Ficovi pri jeho kormidlovaní a navigovaní lode „Slovensko“ skrz Scyllu a Charybdu. Aj Fico, aj my pritom musíme jednať výlučne v zákonnom poli. To, čo advokuje Matovič, nie je zrelá občianska spoločnosť, ale občiansky vagabundizmus.
d255b27525cd8720503256eb72cfaf64Moderná občianska spoločnosť koná inak: iniciuje verejné aj virtuálne zbierky podpisov, petícií, občiansko-právne spochybňuje fašizoidnú politiku Žitňanskej a spol. Ktovie, či nie aj Kiskovu legitimitu… Stačí sa pozrieť, ako zaujímavo sa to odohráva v Rakúsku, kde Norbert Hofer otvorene spochybňuje legitimitu posledného prezidenta. Vidíme, čoho sú Američania schopní v Brazílii, kde za bieleho dňa úplne sakumprásk „legitímne“ podpindosnyj parlament zosadil pokračovateľku tradícií Luly da Silvy demokraticky zvolenú prezidentku Dilmu Roussefovú. Vidíme, čoho sú schopní v Argentíne. Spolu s Čile sú tieto „dedične fašizoidné“ krajiny obľúbenou turistickou destináciou nášho nepochybne sporného prezidenta, ktorý naviac tvrdí, že s nimi „sdieľame rovnaké hodnoty“… Možno aj viac, než len hodnoty, pán Kiska – možno aj metódy.
Naopak, to, čo treba teraz robiť, je informačne ničiť túto fašistickú svoloč a dopomáhať Ficovi k tomu, aby sa stal „arbitrážnym rozhodcom“ (v terminológii V. Pjakina) medzi jednotlivými mocensko-politickými klanmi na našom území. Fico sa musí stať NEVYHNUTNÝM pre domácich aj medzinárodných aktérov súčasne. Ficovi sa to podarí, ak bude mať to, čo moc a peniaze nedokážu ovplyvniť – stabilnú voličskú podporu politicky gramotných a občiansky sebavedomých, vlastenecky zmýšľajúcich voličov. Ako Putin v Rusku, prečo by aj nie? Od Putina sa treba učiť umeniu vládnuť, tak ako od Suvorova – umeniu víťaziť. Nie nadarmo sa s ruským prezidentom nedávno stretli študenti z Eatonu.
No skutočnosť, že čeliť týmto našim domácim pinďúrom je nepríjemná a náročná, lež nevyhnutná záležitosť, ma trápi menej, než pochybnosti nad tým, či sú Slováci odhodlaní čeliť GP na najvyššej – konceptuálnej úrovni.
0v037HTaPretože spoliehať sa treba vždy a výlučne na vlastné sily. Najväčšia sila a mobilizačný (ako aj obranný) potenciál nášho národa tkvie v jeho schopnosti zjednotiť sa za dobrú vec, v jeho triezvom rozume, svedomitosti a kresťanskom podvedomí. Práve tieto osnovy našej kolektívnej identity sa dnes snažia eliminovať naši skutoční nepriatelia.
Musíme vedieť, s kým máme do činenia, poznať svojho nepriateľa. Našim nepriateľom nie je Fico, nie je ním ani tak veľmi Kotleba – musíme informačne a konceptuálne čeliť samotnému GP. Každopádne – jeho „atlantistickej frakcii“ v podobe britskej kráľovskej rodiny. Čo teraz na margto V4 vyhlasujú mrzkí Schulzovia, Djisselbloemovia, Timmermansovia, Verhofstadtovia a podobní podpindosní kreténi z euroštruktúr – toť hlasná trúba práve „atlantistickej“ frakcie európskych „elít“. A keďže zvoleniu Františka predbiehalo zosadenie (jediný prípad v dejinách) Benedikta XVI a riadna dávka defamačno-diskreditačnej kampane v informačnej sfére (publikácia kompromitujúcich kníh na Vatikán – od D. Browna po bulvár, od škandálov s pedofilnými mníchmi po kauzu Bezák – pozn. aut.), je osoba nového pápeža, obzvlášť s ohľadom na jeho neslávnu minulosť ako aktívneho podporovateľa argentínskej fašistickej diktatúry v osemdesiatych rokoch minulého storočia a obzvlášť ako člena Rádu jezuitov, minimálne intrigujúca… Všetko dohromady nás to minimálne oprávňuje nastoliť otázku – nie je snáď pápež František „agentom vplyvu“ Rothschildovcov (alias Windsorovcov – viac k téme v ďalších článkoch; pozn. aut.) na Stolci svätého Petra? Jeho aktívna činnosť smerom k podkopaniu tradičnej európskej identity a predovšetkým jeho – „konšpirológmi inkriminovaná“ – úloha tvorcu jednotného globálneho náboženstva by tomu mohla nasvedčovať. Okrem toho, pápež vyriekol o Slovensku proroctvo, pozri tu: http://necenzurovane.net/16/prekliatie.html
O novom pápežovi, ktorého menovanie bolo výsledkom „tichej revolúcie“ vo Vatikáne, veľmi podrobne a totálne zničujúco rozpráva docentka MGIMO O.N. Četverikovová tu:https://www.youtube.com/watch?v=HxtmtjCj4W8
Pope Francis Romanus Jesuit -- Illuminati Satanist -- Child Trafficking and Genocide
Našimi nepriateľmi na geopolitickej úrovni (nemám rád to slovo, ale budiž – ) – sionisti, atlantisti a nacisti. Stará známa banda.
Mnohých z nás šokovali slová predsedu Európskeho Parlamentu Martina Schulza o tom, že ním predstavované štruktúry si budú ochotné vynútiť svoje záujmy voči krajinám V4 v otázke migrácie aj silovým spôsobom. Je príznačné, že tieto slová padli od Nemca. 11. septembra. Ak to ešte niekomu nedochádza, resp. ak niekto ešte pochybuje o principiálnej hodnovernosti našich všeobecných záverov z predchádzajúcich častí štúdie, tak niet výpovednejšej udalosti v prospech spomínaných tvrdení, než mráz, prichádzajúci z Bruselu. Nuž, pre niekoho mráz, pre niekoho pozvanie do tanca.
GERMANY-DIPLOMACY-EUA nehovorte mi, že preháňam, keď nazývam Schulza a jeho EP nacistickým. Ja si za svojimi slovami stojím. EP je jedna mizerná banda, ktorá bez problémov odhlasovala pre Európu omračujúce protiruské sankcie. Videl som ten prospechársky úškľabok na Schulzovom ksichte v momente, keď ním vedený EP ratifikoval zmluvu TTIP. Skutočnosť, že proces neskôr uviazol na úrovni národných štátov a neskoršia – menej pro-atlantická Eurokomisia vedená Junckerom (spomeňme si, koľko hluku kvôli Junckerovmu zvoleniu narobili atlantisti a ich priami agenti v Europarlamente – Verhofstadtovi liberáli) proces zabrzdila, na pro-atlantickom charaktere Europarlamentu nič nemení. Je príznačné, že Schulz kandidoval za SPD, t.j. ľavicovú stranu. Absolútne súhlasím s odborníkmi, ktorí tvrdia, že dnešné ľavicové hnutie je silne sionizované a absolútne korumpované, zradcovské a protieurópske. Najnázornejšou tvárou súčasnej európskej „modernej ľavice“ je šašo Hollande a ním zosobňovaná najväčšia sionistická ofenzíva v dejinách Francúzska. To znamená, že delenie elity už neprebieha na úrovni – ľavičiar – pravičiar, ale skôr atlantista – kontinentál, lokálny hráč – globálny hráč. Pozoruhodné sú v tejto súvislosti poznámky Kaenichiho Omae v knihe „Pád národných štátov a vzostup región-ekonomík“. Ako vieme, ľavičiari v EP „Smer“ moc nemusia. Ďakujeme za poklonu, a už vôbec nechápem, čo tam robí Beňová? Radšej nech presedlá na fotomodeling.
NDH_-_salute-540x357Mňa nezaujíma, kto je „akej farby“ v parlementých frakciách Bruselu. Ja len vidím, čo tá mizerná háveď robí. Pred nejakou dobou, ak si spomínate, prebehla v budove Europarlamentu (t.j. zjavne schválená Schulzom) výstava „na počesť chorvátskeho svätca Alojza Stepinaca“. V reakcii na túto udalosť odvolalo Srbsko svojho veľvyslanca z Bruselu.
Na Donbasse existuje porekadlo – vyzerá ako nacista, rozpráva ako nacista, jedná ako nacista – je to teda nacista. Týmto skutkom EP ukázal, aké hodnoty zdieľa a aký osud čaká tých, kto sa mu vzoprie. O Alojzovi Stepinacovi si môžete prečítať viac na webe, v skratke poviem len, že išlo o chorvátskeho vysokopostaveného katolíckeho duchovného, ktorý počas vojny a bábkového pro-hitlerovského ustašovského štátu bol duchovným otcom a koordinátorom genocídy Srbov a pravoslávnych.
„Po zničení komunizmu by našou najbližšou prioritou malo byť pravoslávie“ Z. Brzezinski
„Pravoslávie je najväčším nepriateľom Európy“ Carl Bildt.
Dokonca aj Rusi vedia, že popri Nemcoch sa v mnohonárodnostnej európskej Armade na Východnej fronte osobitnou krutosťou „preslávili“ Fíni a Chorváti. To, čo stvárali Chorváti so Srbmi počas Druhej svetovej, ako aj skutočnosť, že vďaka Titovi sa tieto fakty v povojnovej Juhoške zatutlávali a chorvátska strana zostala nepotrestaná, to snáď bolo priveľa aj pre „skúsených“ esesákov. A práve tento hnusný, Vatikánu poslušný nacista, ktorý má ruky po ramená v krvi, je nazývaný „chorvátskym svätcom“ a v Europarlamente je mu venovaná výstava.
Práve takí odsúdeniahodní krypto-nacisti z Europarlamentu ako Schulz sa nám tu teraz vyhrážajú „použitím sily“… Čo tým zmrdom odpovie Fico v Bratislave? Som veľmi zvedavý.
Keďže o atlantistoch a sionistoch sme si už povedali dosť (a medializované udalosti na nekončiacu tému „holokaust“ z minulých dňov to potvrdzujú), a rovnako sme si v krátkosti načrtli príčiny, prečo je Fico, Slovensko a V4 všeobecne ihlou v prežratej arogantnej riti eurobyrokratov, rád by som konečne prešiel na vec, ktorá svojou dôležitosťou prevažuje všetky tieto naše hriešne pozemské pechtle-mechtle. Fico, Orbán a Zeman v skutočnosti zosobňujú poslednú obrannú čiaru tradičnej Európy, ktorú chcú za každú cenu dobyť bruselskí perestroječníci za účelom zničenia Európy, ako ju poznáme – toť jednoduchá a krutá pravda. Nemôžeme sa spoliehať ani na Brusel, ani na Vatikán, a už vôbec nie – na NATO.
Ničmenej, všetci títo atlantisti-sionisti-nacisti sú našimi nepriateľmi len na 1-3 stupňoch priority riadenia, zatiaľ čo skutočné výzvy našej jednote a stabilite dnes ležia na 5-6 (ideologickej a konceptuálnej) úrovni priorít riadenia (v rámci Všeobecných metód riadenia DVTR – pozn.). Práve tento boj o našu identitu je rozhodujúci a najdôležitejší. Práve tam sa musíme mobilizovať, a v princípe to diskutér Maroš vystihol – bez poznania hodnoverných vlastných dejín nie je možné prijať v tomto momente existencionálneho ohrozenia dokonale vyvážené riešenie. Ja nie som prorok, ani neviem na sto percent odhadnúť, čo bude, či sa podarí Západu s pomocou domácej „piatej kolóny“ vyprovokovať v Strednej Európu vojnu, ani netvrdím, že to bude vojna v tradičnom zmysle slova. Dnešné vojny sa na tie minulé nepodobajú. Nie sú frontálne, ale ohniskové, nie sú „oficiálne“, ale pod rúškom „boja so separatizmom“, „terorizmom“, má podobu anti-teroristických operácií, ako Kyjev oficiálne nazýva svoju trestnú terorizujúcu výpravu na Donbasse. Dnešná vojna je plazivá, nevyhlásená, kozmopolitná. Je to vojna globalistov proti národným štátom, pretože práve tie sú poslednou a najväčšou prekážkou v ustanovení NWO a la Coudenhove-Kalergi. Viem však, že ak bude treba bojovať – a bojovať za naše záujmy všetkými dostupnými legitímnymi prostriedkami bude treba, je prakticky nevyhnutné vedieť, v mene čoho…
Pjakin: Maďari a elity iných krajín Východnej Európy si začínajú v čoraz väčšej miere uvedomovať, že pravdepodobne stavili v priebehu posledných 25 rokov na nesprávneho koníka, a uvedomujú si, že v spojenectve s Ruskom minimálne nehrozí priame zničenie štátu a národa, resp. cieľavedomá degradácia jeho identity.


loading...

14 Komentářů k Kontúry štátneho prevratu na Slovensku – 5. časť

  1. Jano napsal:
    Autorovi článkov – politickej analýzy stavu veci na Slovensku patrí vďaka za ňu. V plnej miere sa s ňou stotožňujem – presne vystihol podstatu veci a aj ju správne – objektívne popísal.
    A čo sa týka príspevku blogera pod nickom Jozef, v ktorom apeluje na to, ako veľmi sa mýlite ohľadne Lajčáka, tak to vôbec neberte v úvahu – s Lajčákom je to ešte horšie ako ste to popísal vy. Pán Jozef je v tomto prípade úplne mimo, len o tom nevie. evie o o tom, že diplomacia je vo väčšine prípadov o tom ako „sladkými a zavádzajúcimi rečičkami“ hovoriť veľa a nepovedať pravdu druhej strane. Len tak mimochodom info pre pána Jozefa, bol to Lajčák, ako vtedajší splnomocnenec EU, ktorý nedovolil vrátiť pas Miloševičovej manželke a dcére aby ho mohli navštíviť vo vezení v Haagu, kde následne „náhodou“ zomrel ?!
  2. stefan goga napsal:
    Zobud sa narod Slovansky.Anglosasy ti slucku utahuju. Uz nezijes iba chrcis ako sluzobnik.46 000 zen z vychodu im utiera zadky.Kto sa stara o ich deti? Banky,korpracie a ich otrok Slovak.
  3. mac napsal:
    velka vdaka za clanok. je tam dost veci s ktorymi suhlasim a dost veci, s ktorymi nie. ale je tam trochu vecsia pritazlivost medzi pisatelom a ficom, ktora zbytocne zraza vysoku uroven clanku. inak super a dufam, ze si od neho este v buducnosti nieco precitam.
  4. OldNoe napsal:
    V prvom rade treba napísať, že autor uvádza mnoho kvalitných informácií, no niektoré sú výsledkom veľmi povrchného, až propagandistického uhla pohľadu. Napr. Vatikán poskytoval útočisko podľa možností všetkým, ktorých prenasledoval jeden, alebo druhý totalitný režim. Najprv ratoval prenasledovaných nemeckým nacizmom, ako i talianskym fašizmom, najmä židov, potom poskytoval útočisko prenasledovaným komunizmom. Medzi nimi boli aj niektorí slovenskí „fašisti“ typu Ďurčanský a pod. Treba tiež napísať, že Vatikán poskytoval ľuďom svoje útočisko až do pádu komunizmu. Aj preto mohol vzniknúť Slovenský ústav sv. Cyrila a Metoda, kde sa okrem iného tlačili knihy a následne pašovali na Slovensko. Sám mám ešte i dnes zopár týchto kníh.
    Autor píše tiež o fašizme a nie o nacizme. Je jasné, že používa východiská zo školských osnôv, ktoré sú výrazne poznačené propagandistickým pátosom. Možno by bolo vhodné napísať, že nemecký nacizmus bol myšlienkový smer čerpajúci z teozofie (napr. H. P. Blavatská, anglický Rád zlatého úsvitu a pod.), ale najmä z okultnej gnózy (G.von List – pôvodne syn krčmára, J. L. von Liebenfels – pôvodne syn učiteľa, R. von Sebottendorf – pôvodne syn strojvodcu Glauera. Za zmienku stojí i K. M. Wiligut, ktorý fungoval ako tzv. Himllerov Rasputin pod menom a šaržou SS-oberfuhrer Weisthor., ale i množstvo ďalších). Za zmienku pritom stojí i fakt, že najvýznamnejší teoretici nemeckého nacizmu boli Rakúšania. Dokonca, sám Hitler sa ujal moci v Nemecku, ešte ako Rakúšan. Nemecké občianstvo mu neskôr (potichu) „vybavil“ až H. Goring.
    Fašizmus, ako forma spoločenského zriadenia bol v Taliansku a je paradoxom, že sovietska armáda v skutočnosti nebojovala proti fašizmu, ale proti nemeckému (či možno tiež rakúskemu) nacizmu. Isté je, že v Taliansku rozhodne nebojovala. Tiež pojem „Japonský fašizmus“ – navyše, na čele s cisárom pôsobí už úplne nedôveryhodne, až bizardne. A vôbec, zlučovať vtedajšie Japonsko s európskymi formami totality je nezmysel. Napokon, aj Slovensko malo svoje špecifiká, ktoré sa čiastočne preniesli aj do dnešnej situácie. A tá – ak sa poohliadneme po svojom okolí – rozhodne nepatrí medzi tie najhoršie.
    • Marco napsal:
      Kdybych nevěděl, že Vatikán podporoval Hitlera kvůli obavám z komunismu a zároveň sledovali svou podporou likvidaci židů, jako jejich konkurence, možná bych i z prvním tvrzením souhlasil. Tvrdit ale, že Vatikán pomáhal všem může jen katolický blázen. Jejich podpora nacismu byla tak okatá a všudypřítomná, že to neviděl jen slepý. I v našem městě byli nalezeny zbraně ukryté v kostele a farář spolupracoval s nacisty ale ani to jim nebránilo ukrást ukradené, to jest církevní restituce, kde nás ještě před válkou stihnou obrat na kost.
      • Marco napsal:
        Zapomněl jsem napsat, že i dnes sledujeme podporu Vatikánu emigrantům a už nevidíme, jak se katolíci chytře zbavují židů, kteří houfně zdrhají do Izraele před uprchlíky. Vatikán prostě vždy podporoval jen to, co se jim hodilo do krámu a tvrdí to i samotní židé.
  5. Sasin napsal:
    Vedle toho Šulína bych neseděl a pak je v celku jedno o co šlo.
  6. Sasin napsal:
    No tak ještě k těm izmům. Všechny izmy vymysleli harpagondechajci a jejich přátelé. Šmejdi jim k tomu připravili atmosféru a bachornatě bohatě prostřené stoly. A aby na tu slast malé šmejdské dětičky nezapomněli, je třeba jim to opakovat aby se měli čeho chytit až vykročí ve stopách svých šmejdských rodičů. Heh
  7. Július napsal:
    Fico trvá na tom ,aby Slovensko zostalo v EÚ. Lenže tento spolok je nereformovateľný, a to Slovensko nezmení.
    Takže touto cestou nemože ísť Fico, ak chce zachrániť Slovensko.
    A nevšimol som si, že by informoval o inej alternatíve.
    • Oslo napsal:
      Suhlas, no na druhej strane, ako premier statu, ktory akoze „vedie“ EU, asi nemoze tvrdit, ze Slovensko nechce byt v EU. Ja len dufam, ze ked tento 6 mesacny cirkus predsednictva prejde, retorika sa zacne menit. A ked aj nie, tak Marian Kotleba vie, co ma robit a bude mat podporu vacsiny Slovakov.
    • Definitiva napsal:
      Fico je národniar, za to mu chvála.
      Fico je mafiozo.
      Fico je poštiepanec, chce byť za dobre so všetkými, ale takto to nefunguje. Buď desiatky rokov upadajúce a krachujúce USA a EÚ, Alebo Čína, Rusko a Euroázia. Viac toho na rozhodovanie nie je. A USA /teda ani NATO a EÚ/ si nemôžu dovoliť vojnu s Ruskom a Čínou.
      Ak ste zadobre so všetkými, tak páchate menej dobra pre vlastný národ.
      EÚ je nereformovateľná, je riadená Komisiou podriadenou záujmom USA. Hollande, Merkel, Camerom… všetci sú lokajmi USA, lokajstvo EÚ voči USA sa nezmení z roka na rok.
      Ázia zatiaľ zaznamenáva každý rok nárast ekonomiky, EÚ zaznamenáva každý rok zbožné prianie vyhlásené za nárast ekonomiky.
      Ak sa niekto podriaďuje EÚ, tak silne poškodzuje národné záujmy. Fico teda zrádza národ.
      Napriek všetkému je Fico anjel oproti USA poníženému sluhovi, z ktorého USA urobili prezidenta, ktorý denne koná skutky proti národu v záujme USA.
      Je rozdiel medzi skutkami proti národu, vďaka jednému plávame na smradľavej žumpe, druhý skutok nás potápa, ťahá za nohy, zabíja.
      Všetko to začína pri národe, občanovi, každý národ má takých politikov, akých si zaslúži. A tu Slováci, buďme sebakritickí. Ešte sme sa neprebudili.
      Ani jedna politická strana nemá v programe priame voľby, referendum na všetky rozhodnutia parlamentu, odvolateľnosť a trestnú zodpovednosť politikov. Priama demokracia, keď občan priamo vykonáva správu vecí verejných. Táto prax je Slovano Árijcom známa, zabudli sme ju, lebo Západná civilizácia zmenila naše dejiny, ale z génov sa nevymazala. Demokraciu nevymysleli Gréci, žili tak naši predkovia pred tisícmi rokov.
      Pre rusofóbov: „v spojenectve s Ruskom minimálne nehrozí priame zničenie štátu a národa, resp. cieľavedomá degradácia jeho identity“. Rusko vojny nezačína, Rusko vojny končí!
      Hovorím o Putinovom Rusku, nie o vláde oligarchov typu Medvedeva a Porošenka.
      Ešte raz pre rusofóbov: prečítajte si vojny a genocídy celých národov vedených Západnou, anglosaso židovskou civilizáciou, napr. od kolonizácie Ameriky, cez dve svetové vojny, VOSR, socializmus, kolonizácia Slovanov-zamat 1989, arabská jar, Juhoslávia, Kosovo, Ukrajina… a hlavne 5000 ročný sociálno parazitický spôsob existencie Západu, ktorý parazituje dodnes na celom svete… zoznam nemá konca. Lebo Západná civilizácia funguje 5000 rokov na ideológii Starovekého Egypta a je jeho pokračovateľkou.
      Prečítajte si pravdivé dejiny Slovanov, Sumérov, Starovekého Egypta, Perzie, Chetitov, Grécka, Ríma, kresťanstva, židovstva, USA, EÚ a budete vedieť, koho máte voliť, aby ste sa stali slobodným a bohatým, v bohatej a silnej národnej spoločnosti!
      • Sasin napsal:
        Ob Čan, univerzálnější forma Ot Roka. neplest s floskulí „každý národ má takých politikov, akých si zaslúži“,..
        Volný člověk neříká , “ mami kup mi něco“, koupí, či mezme si to sám. Je toho víc k pochopení a jak to hladce do sebe zapadá.
        „Západná civilizácia zmenila naše dejiny“. Snaha dělat se něčím víc se dělá zmatením pojmů. Zmatený blboň už na tom pracuje sám.
        „Prečítajte si pravdivé dejiny Slovanov, Sumérov, Starovekého Egypta, Perzie, Chetitov, Grécka, Ríma, kresťanstva, židovstva, USA, EÚ a budete vedieť, koho máte voliť, aby ste sa stali slobodným a bohatým, v bohatej a silnej národnej spoločnosti!
        “ To je vtip?
        Volný člověk, ví co potřebuje. Volný člověk nevolí blboňa aby on za něj mluvil o tom, co potřebuje, páč on nigdy nebude ani zjišťovat co potřebuje. Uf Uf
      • Paul Durham napsal:
        svině ale národnár, takže fajny, no to je „nadějné“ :-)
  8. Marco napsal:
    Autor to popsal velmi dobře, děkuji za článek i když to ve slovenštině kolikrát louskám ale ve finále jsem rád za bratry Slováky. Kdysi jsem si pustil český překlad hymny EU a tak strašné mrazení v zádech jsem dlouho neměl. Oni se to ani nestyděli naznačit v hymně. Fašistické kořeny EU jsou nezpochybnitelné a je mi líto, že jsme se nechali zavléct opět do posledního stádia kapitalismu…fašismu.

No comments:

Post a Comment