Thursday, December 8, 2016

van der Bellen

Kdo je Alexander Van der Bellen, vítěz rakouských voleb

05.12.2016 17:53
TauRus
 
Alexander Van der Bellen, je potomkem Holanďanů, kteří v XVII. století přijeli do Ruska. A od XVII. století žili v Pskovské gubernii, kde se účastnili politického života a měli státní funkce. V březnu – červnu 1917 jeho děd byl komisařem Dočasné vlády v Pskově. Po Říjnové revoluci rodina emigrovala do Estonska a v roce 1940, po připojení Estonska k SSSR, do Německa a pak do Rakouska. Sám Alexander Van der Bellen se narodil ve Vídni.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BD_%D0%B4%D0%B5%D1%80_%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BB%D0%B5%D0%BD,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80
XVII. století v ruské historii bylo velmi složitým – nekonečné polsko-ruské války, zavraždění ruského careviče Dmitrie, zrada elit, dosazení na ruský trůn lžiDmitrie (polská diverze), jeho vražda, povstání ruského lidu proti Polákům, vedené Mininem a Požárským a vyhnání Poláků z území Ruska. Tj. plnohodnotný pokus o globalizací Ruska ze strany GP.
Dále, nástup na trůn Petra I. a jeho cesta do Evropy. Jednou ze zemí, kterou mladý car navštívil, bylo Holandsko, tehdy centrum řízení GP. Je předpoklad, že tam Pertra I. vyměnili a do Ruska se vrátil jiný car, který poprvé v dějinách Ruska zavedl pro rolníky určitou formu otroctví. Nedávno jsem poslouchal Jefimova, který je tomuto názoru také velmi nakloněn.
Ať to bylo jakkoli, spolu s Petrem I. ze zahraniční cesty přijelo mnoho cizinců, kteří začali nasazovat v ruské společnosti evropské manýry a prorážet „okno do Evropy“, tj. pokračovat v globalizací jinou cestou.
Předpokládám, že tehdy, spolu s Petrem, do Ruska přijeli i předkové Alexandera Van der Bellena, jako dohlížející osoby ze strany GP na Petra I. Jeho děd podpořil převrat v roce 1917 – tzvn. Buržoazní revoluce v Rusku, sesazení cara a nastolení Dočasné vlády, což nebylo ničím jiným, než uskutečněním vnějšího řízení nad Ruskem. Proto bych s nějakou „ruskosti“ Van der Bellena byl velmi opatrný.
Jak je vidět, jeho předek si víc rozuměl s Hitlerem, než se Stalinem, viz. jeho cesta do Vídně v roce 1940 přes Německo.
Ten fakt, že že rodina Van der Bellena už minimálně od XVII. století slouží zájmům GP, napovídá, že i jejích potomek je kádrem GP.
Co vím od Pjakina, Vídeň je druhým centrem sionismu vedle Prahy. Při rozdělení Evropy na sféry vlivu ve XX.století, vždy tato centra sionismu spadaly do různých sfér vlivu – jedno bylo v západní (atlantické křídlo GP), druhé v sovětské části (asijské křídlo GP).
Z tohoto faktu a také z toho, že Praha byla předaná do čínské sféry vlivu, lze vidět záměr GP na rozdělení Evropy v budoucnu. Každopádně, velmi pochybují, že oba centra – Praha a Vídeň zůstanou v jedné sféře vlivu. Tudíž, nějaké spojení států V4 s Rakouskem asi není v plánů GP.
Vzhledem k tomu, že GP se dosud nevzdal svých záměrů o vybudování Evropského kalifátu a jen, vzhledem k velkému odporu obyvatelstva, provádí politiku dočasného zbrzdění jeho nástupu, dá se předpokládat, že z Vídně vytváří budoucí centrum řízení pro tento kalifát.

No comments:

Post a Comment