Friday, December 9, 2016

Fico

„Slováci, staňte sa národom!“ alebo Prečo Fico ignoruje Kotlebu? – 1. část

ficoVážený pán premiér, dovoľte mi formou tohto otvoreného pomyselného dialógu s Vami prehovoriť k našim občanom a menom všetkých nás, ktorí si uvedomujeme skutočné pozadie problémov a hrozieb, ktorým dnes čelíte Vy a čoskoro bude čeliť Slovensko, popriať Vám veľa zdravia a síl, rozumu a štátnickej múdrosti! Chcel by som Vám zároveň normálne ľudsky poďakovať za to, že s obdivuhodnou vytrvalosťou chránite záujmy a dobré meno Slovenska v očiach všetkých slušných a svedomitých ľudí.

Chcem Vám poďakovať za to, že odmietate na Slovensku migrantov a podali ste žalobu na príslušné európske inštitúcie vo veci kvót.  Ďakujem Vám za to, že ste nadviazali nadštandardnú spoluprácu s Maďarskom, s Ruskom, že ste sa nediskreditovali krátkozrakými výpadmi proti novozvolenému americkému prezidentovi, že ste mu úprimne zablahoželali k víťazstvu!
Ďakujem Vám za to, že ste sa dištancovali od všeobecného uprostred politickej bratie obdivu k prevratovej vláde v Kyjeve a robili na ich podporu len to, k čomu ste boli okolnosťami a pod nátlakom vyššej moci donútený. Viem, že nemáte zďaleka také právomoci, aké sú Vám pripisované, a dokážem si domyslieť, ako veľmi Vás trápi žalostná absencia slovenskej suverenity – stav, ktorý ste zdedili po dzurindovských vládach. Táto absencia suverenity je tak ekonomická, ako aj kádrová.
Ďakujem Vám, že ste ako jeden z mála jednoznačne odsúdili bombardovanie Belehradu roku 1999.
Ďakujem Vám za to, že ste nikdy nezlorečili na Rusko!
Ďakujem Vám za to, že ste vždy hovorili pravdu o Druhej svetovej vojne.
Ďakujem Vám za to, že ste nikdy cieľavedomo a cynicky nezlorečili na socializmus, z vyjedania dedičstva ktorého dodnes z väčšej časti fungujeme ekonomicky. Celá spoločenská skupina pavedcov a pseudo-historikov, nehovoriac o novinárskom planktóne, si zarába na slušné živobytie tým, že sa venuje očierňovaniu našich dejín a prefíkane znásilňuje naše kolektívne podvedomie na príkaz washingtonských a bruselských patrónov. Ďakujem Vám, že na rozdiel od týchto našich psycho-diverzantov vyzdvihujete z našej histórie pozitívne skúsenosti, apelujete k modernému slovenskému vlastenectvu a aktívnemu štúdiu našich dejín.
ĎakujemVám, že na rozdiel od Vašich odporcov hovoríte otvorene a úprimne, a nezatajujete nám existenčne dôležité skutočnosti, napríklad keď ste svojho času spomenuli „…70-percentnú pravdepodobnosť vypuknutia vojny“.
Ďakujem, že ste našu už otvorene nehanebnú, strativšiu poslednú štipku súdnosti a ohľaduplnosti mediálnu piatu kolónu nazvali tak, ako si to tie špinavé protislovenské prostitútky zasluhujú!
Ďakujem Vám za to, že robíte všetko, čo je vo Vašich silách, aby ste udržali pohromade slovenský štátny organizmus a apelujete k národnému cíteniu obyvateľov v dobe, kedy VŠETCI NAPRIEČ MEDIÁLNYM A POLITICKÝM SPEKTROM, vrátane ich zahraničných patrónov, sú spojení priam bytostnou nenávisťou k Vám a Vami stelesňovanej idey suverenizácie Slovenska, pričom sa všemožne  snažia destabilizovať vnútropolitickú situáciu a uvrhnúť nás do ukrajinského scenára.
Chápem, že tieto slová v dnešnej mediálnej atmosfére vyznievajú akosi čudne, ale je to najnázornejší spôsob, ako pripomenúť väčšine médiami vytočených a navzájom poštvaných ľudí, že je veľmi veľa vecí, za ktoré by rozumný človek mohol byť nášmu premiérovi vďačný. Pretože práve nevďačnosť a namyslenosť sú jednými z najťažších hriechov, nie nadarmo odmietaných našimi veriacimi predkami, ktorí možno z pohľadu dnešných „liberálno-kozmopolitných LGBZ médií žili v totalite a boli otrokmi, ale dokázali toho v živote viac ako všetci my dohromady; to práve títo „totalitní otroci“ – naši otcovia a matky, vybudovali štát, z vyjedania ktorého dodnes žijeme a z ktorého vďaka Vašemu, vlastizradcovia a prostitútky, pričineniu máločo zostane našim deťom, ak tu vyvoláte Majdan!
Taktiež nášmu premiérovi ďakujem za to, že v našej krajine stále fungujú železnice, elektrárne, životne dôležitá socio-ekonomická infraštruktúra.
Ďakujem, že brzdíte Vašich spolustraníkov i ministrov, a nedovoľujete im bačovať, ako na Ukrajine. Viem, že nedokážete ovplyvniť prevládajúci ziskuchtivý mindset medzi politikmi i vo vašej vlastnej strane. Nečudo, veď po novembri 89 vyrástlo celé pokolenie ľudí, ktorí si zvykli, že v ich prostredí je lož, sprenevera a krádež normálna, a to vo veľkom, a málokto zostáva potrestaný. Viem, že ste nemohli nijak ovplyvniť a advokovať vyšetrovanie Gorily počas Vašej prvej vlády, lebo nevyšetrovanie Gorily bolo podmienkou jej publikácie, a viem taktiež, že v tejto veci Vás prinútili pristúpiť na dohodu, inak by Vaša prvá vláda nebola bývala taká „jednofarebná“ a operatívna. Viem, že nedokážete ovplyvniť nárast vnútornej opozície proti Vám v strane, ktorú ste sám založil, a do ktorej prekočovalo (podobne ako do Putinovho „Jednotného Ruska“ – aut.) veľa prispôsobilcov, prevliekačov kabátov,karieristov a oportunistov všakovakého zrna. Boli ste nútení fungovať podľa pravidiel hry, ktoré ste nenastavoval.  Každý, kto v živote aspoň zďaleka pričuchol k „riadiacej práci“, resp. sa venoval riadeniu väčších kolektívov ľudí, vie, že v kolektívoch nad 10 ľudí pojem „absolútna moc“ stráca zmysel. Riadenie je kolektívne, rovnako je kolektívny princíp mienkotvorby v pol. stranách, parlamente a inde. Preto nemožno od premiéra očakávať, že bude baby-sitterom každého nečestného straníka. On vytvára príležitosti, formuje platformy a stanovuje rámce, ale nemôže ovplyvniť konanie poslancov (hlasovanie za protiústavný Žitňanskej zákon je tomu príkladom – pozn.), obzvlášť keď sú poslední zorganizovaní do vnútrostraníckej opozícii voči Ficovi alebo previazaní majetkovo-finančnými záujmami s rôznorodými lobbystickými skupinami, čo nie je v systémovej ponovembrovej demokracii, kde strany silou apriórne nastavenej logiky vývoja predstavujú klanovo-koroporatívne zväzy na čele s lídrom, zas tak veľmi prekvapujúce. Ľudia vždy zostanú ľuďmi, a lepšie, než čokoľvek iné, tento večný problém „kádrového hladu“, ktorý vlastne nie je ničím iným, než kádrovou korupciou, ilustruje príklad Stalina, keď ho prosili nejak ovplyvniť rétoriku sovietskych spisovateľov – „Žiaľ, nemám naporúdzi iných spisovateľov, musíte sa spokojiť s týmito…“
Ničmenej, všetky tieto problémy by sa za predpokladu stabilného rozvoja Slovenska mali v perspektíve vyriešiť prirodzeným spôsobom, obzvlášť, keď podrastá nové pokolenie a informačná doba podstatne mení doterajší spôsob formovania verejnej mienky.
Keď volím SMER, nevolím korupčníkov, Rašiho (ja veľmi dobre viem, o čom je tá kauza s dehonestovaným sovietskym pamätníkom…) ani tých, ktorí zahlasovali za Žitňanskej „norimbergský zákon“, ale hlasujem tak preto, lebo je to jediná cesta, akou sa Vy stanete premiérom. Okrem Vás nevidím, pri všetkej úcte, nikoho čo i len zďaleka podobne kompetentného na výkon tejto funkcie, a už obzvlášť nikoho z tých, ktorých Vám tvorcovia najnovšieho slovenského Majdanu (už ani nepočítam, ktorého v poradí z tých, ktoré ste porazili a zachránili tak krajinu pred majdanizáciou, akú vidíme na Ukrajine…) pasujú za následníka.
Ďakujem, že sme sa doteraz zachovali ako národ, že sme mali možnosť v priebehu posledných rokov, súc ušetrení širších globálno-politických otrasov, uvedomiť si bytostnú hodnotu mieru a stability, reinterpretovať a hlbšie porozumieť globálno-politickým súvislostiam a pozadiu prelomových udalostí posledného storočia. Alternatívne médiá, na ktorých početnosť a pestrosť by sme mali byť hrdí, pretože čo do kvality a informovanosti predčia naše obsahovo i jazykovo „československé“ alternatívne spravodajské portály všetky ostatné európske krajiny, a sú vlastne našou aj Vašou poslednou baštou triezvosti, súdnosti a zdravého rozumu (Common Sense).

Pán premiér,
na Vás i na nás, obyčajných ľudí, ktorí zadarmo a z pozitívnych pohnútok formujú ne-mainstreamový webový kontent, ide teraz útok zo všetkých strán. Ustojte ho! Ustojte tento ich posledný, zúfalý útok, ktorý podnikajú protislovenské dzurindovské a sionistické sily teraz, po Trumpovom zvolení, z jediného dôvodu – lebo prišli o výlučný clintonovsko-neokonovský patronát a už nemajú čo stratiť. Veľmi dobre vedia, že ak sa naďalej zachová stabilný vektor strategického riadenia Slovenska z Vašej strany, tak pri rysujúcej sa najbližšej globálno-politickej konjunktúre im jednoducho hrozí, mierne povedané, definitívne odpísanie. Vyšetrovanie Gorily, všakže… Útočia na Vás koordinovane, ostro a nehanebne, lebo je to jediné, čo vedia. Ich trollovia zaplavili diskusie alternatívnych webov a mienkotvorné fankluby na sociálnych sieťach. V princípe všetko, z čoho obviňujú ruskú propagandu (trolling, šírenie nenávisti, poplašných správ, destabilizácia a skresľujúca zaujatá publicistika), by sa dalo pripísať na ich účet, a pre jednoduchosť budem hovoriť – na účet Vašich nepriateľov. Lebo nech sa dívam, ako chcem, je mi skutočne veľmi ťažké nájsť uprostred záplavy relevantných politikov niekoho, kto by nebol proti Vám.
Táto kolektívna charakterová črta slovenskej politiky aj opozície je pozoruhodná. Myšlienka odporu voči Vám spája totiž všetky strany bez výnimky, vrátane ĽSNS.
A ako dedukujem z posledných správ o náraste Kotelebových preferencií, Vaši odporcovia vsadili práve na neho. Ustojte tento nápor, pán premiér, nepripustite pád vlády! Nielen to, zničte ich! To nie je prosba ani odporúčanie, ale konštatovanie nevyhnutného postupu pri konkrétnej diagnóze. Musíte ich zničiť, inak oni zničia Vás. Nedajú sa poučiť, nedajú sa prevychovať, nevedia nič iné, než zrádzať a klamať. Teraz sa celá tá čvarga oborila na Vás v poslednom zúfalom pokuse Vás dostať, lebo vedia, že im ide o krk! Ako ich zničíte? Tým, že ustojíte ich útok a nepripustíte Majdan! Čas pritom pracuje na Vás, pán premiér, to im prihára.
Lebo každému, a predovšetkým Miklošovi a Dzurinde, dochádza, že s prehrou Clintonovej klanu v USA  stratili krytie, prinajmenšomoficiálne na nadnárodnej úrovni.Ich zaoceánski patrónov viac nebudú zaujímať natoľko, ako doteraz.  Každopádne, nie natoľko, aby sa išli roztrhnúť pre ich záchranu pred trestno-právnym vyšetrovaním. Hovoríme predovšetkým o oficiálnej politike budúceho „trumpovského“ Washingtonu, nie o klanoch Clintona a na ne napojeného systému medzinárodných finančníkov, bankárov a predovšetkým – sionistov (M. Allbright), ktorí budú s Trumpom bojovať do posledného v materskej Amerike i v európskych kolóniách.  T.j. tých síl, pri ktorých zažil svoje výslnie celý ten dzurindovský kriminálny klan. Doteraz majú veľký vplyv a zázemie v Strednej Európe a na Balkáne (Kosovo), sú napojení na medzinárodný trh s ľudskými orgánmi (výrazne oživený konfliktom na Ukrajine, pozdravujem Nulandovú – pozn.), pašovania zbraní a drog, šírenie sionizmu a neonacizmu naprieč Východnou Európou. Ten istý klan kotroloval export sovietskych zbraní z decimovaných armád východoeurópskych štátov do rúk teroristických zoskupení na Blízkom Východe, vrátane ISIL, ktoré odchovala ženská podobizeň dnešného Baala-Molocha – Hillary Clintonová. Tá, za ktorou tak plačú naše médiá a celá politologicko-akademická,  mimovládna i „umelecká“ obec! Tá, ktorej kampani šéfoval usvedčený pedofil a satanista. No pekne. Hlavne, že kresťanstvo čoskoro bude v Európe vyhlásené za extrémizmus. Pííííp…
Z toho, čo sme mali možnosť vydedukovať z prvých Trumpových krokov a iniciatív, vrátane jeho „100 krokov“ na obnovu Ameriky, vidíme, že USA sa pod Trumpovým vedením budú „sústreďovať“. To znamená, žiadne zbytočné výdavky ani absolútne nemobilizovateľná roztiahnutosť ozbrojených síl po celom svete. Dá sa predpokladať, že v životne dôležitých oblastiach budú aj naďalej v dohľadnej dobe ostávať americké posádky, ale z informačného poľa čoskoro vymizne to, čo nazývame „soft power“. Nechvalná účasť americkej Clinton News Corporation (CNN) a iných, ktorým Trump vypláchol žalúdok a GP ukázal ich úroveň skrz technologickú diverziu – 30 minútové vysielanie porna počas prime-timu, postihne aj naše médiá, ktoré za dlhých 25 rokov postnovembrového vývoja nerobili nič iné, len predávali svoje „mediálne služby“ nadnárodným záujmovým skupinám a za prachy nehanebne oblbovali obyvateľstvo, glorifikovali zločincov a demonizovali hrdinov, upájali sa vlastnou nebotyčnosťou a aktívne bojovali proti každej pro-národnej vláde republiky. Médiá sa premenili na strážnych psov „nového poriadku“. Teraz zašli priďaleko. Otvorene Vám, pán premiér, a to znamená – aj nám – deklarujú vojnu a ukazujú tým, že ich demokratické procedúry a mienka občanov absolútne nezaujímajú. Porušujú ústavu, keď zavádzajú „zákony proti extrémizmu“ a názorovú cenzúru. Snažia sa vyvolať protiústavný štátny prevrat. Cez svoj sprostý program „protipropagandistickej osvety“ chodia po školách a oblbujú naše deti, ktoré im nevedia argumentovane čeliť. Skutočne úbohé, ale dalo sa od nich snáď čakať, že sa čo i len pokúsia diskutovať s nami, ktorí ich v otvorenom a čestnom informačnom súboji rozdrvíme na padrť? Myslím, že aj bez tohto výpočtu je zrejmé, že vecných základov už teraz postačuje na to, aby príslušné orgány dotyčných Stoerenfriedov znehybnili pomocou zvieracej kazajky. Každý problém má konkrétne meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo, ako hovorieval istý politik minulého storočia, ktorý dodnes naháňa všetkým liberálom a psychotrockistom hrôzu… A myslím, že akýkoľvek pokus synteticky, ľudskoprávne a medzinárodnoprávne obhájiť ten systém washingtonského konsenzu, ktorý má za následok katastrofu na Strednom a Blízkom Východe, zo strany našich médií je vopred odsúdený na zánik. Ba čo viac, niekedy ich tvrdenia vyznievajú priamo ako šialenstvo. Presne taký pocit vyvolávajú u väčšiny rozumných ľudí na Slovensku, ktoré vlastne samotné médiá v ich imaginárnej bratislavskej 3D-škrupinke nepoznajú, nenačúvajú mu, sú hluché k úpenlivým volaniam duše Slovenska. Táto duša krváca.
A niekedy stačí, keď sa o tom všeobecne vie, aby sa poslední mali na pozore a vedeli kontrolovať. Dokiaľ nepodrastie nové pokolenie profesionálnych novinárskych kádrov, pre ktorých pojmy – „česť“ a „pravda“ – nie sú prázdne slová. Bez tohto kádrového ozdravenia môžu naše médiá už v dohľadnej dobe nadobudnúť podobu ukrajinských.
Občania chcú riešiť korupciu? Super!  Neotvoril snáď Kiska kauzu „Gorila“? Nepovedali ste snáď, pán premiér, že ste pripravený a ochotný vypovedať, pretože na rozdiel od všetkých ostatných do ničoho namočený nie ste? Tak prečo to médiá neriešia?
Nie, miesto toho naše špinavé protislovenské prostitútky, ktorých opatrujú tie isté kruhy, ako aj SaS, Mikloša, Dzurindu, vrátane Kotlebu – clintonovská krajinská frakcia amerických elít, medzinárodní bankári, špekulanti ako Soros a sionisti - vyzývajú premiéra k tomu, aby odvolal svoje slová, sťaby malé decko po rodičovskom pokarhaní? A čo kauza lipsicovestado.info? Rieši sa? Fico mal na svoje výroky plné morálne právo, na rozdiel od Vás!
Ľudia majúplné zuby  toho, s akým opovržením sa realizujú dnešní zadávatelia mód, rozdávatelia rozumov a mravokárci, s akou aroganciou a presvedčením o vlastnej nedotknuteľnosti každodenne pľujú do duše obyčajných ľudí!
Konkrétni politici aj mainstreamové médiá nám totiž, obyčajným ľuďom, úplne otvorene hovoria, že sme tupí a sprostí, v uvažovaní nesvojprávni ťuťmáci, ktorí nedokážu rozlíšiť skutočne hodnotné spravodajstvo a publicistiku od bohapustej propagandy a preto nám budú veľmi demokraticky a tolerantne cenzurovať webový kontent. Prirodzene, keďže je to jediný spôsob zachrániť ich mainstreamovú propagandu pred našou nezaujatou publicistikou a konzistentnou analytikou.
Prečo práve teraz všetky médiá, vrátane „Hlavných správ“, zrazu spustili lavínu kritických správ a blogov o Vás, o kríze Vášho vládnutia, o korupcii a kríze v SMERE, možnosti predčasných volieb, Vašom potenciálnom nástupcovi v premiérskom kresle, a prečo celý tento „plač Andromachy“ znie súčasne s „fantastickými“ správami o „fenomenálnom“ náraste Kotlebových preferencií a prepade tých Vašich? Propaguje sa presvedčenie, že kritizovať Vás je dobrým tónom už aj v údajne alternatívnych médiách, predovšetkým tých, ktoré sú zoskupené v nedávno založenej Aliancii Nezávislých Médií – „Hlavné správy“, „Zem a Vek“, „Slobodný vysielač“…  Čím sa potom takáto protificovská kryptopropaganda na HS líši od mainstreamu? Hovorím to preto, aby sme si uvedomili celú širokospektrálnosť súčasného posledného a najväčšieho križiackeho ťaženia proti nášmu premiérovi. Súvisí to, samozrejme s návratom Vašich hlavných nepriateľov – Mikloša a Dzurindu – z ťažko skúšanejUkrajiny.
Utiekli odtiaľ ako krysy z potápajúcej sa lode, a teraz tu spájajú sily do posledného zúfalého útoku proti Vám ako jedinému legitímnemu pilieru funkčnej štátnosti a štátu, ktorý má – napriek všetkým privatizáciám, kauzám a pohromám – potenciál v rozhodnej miere samostatne určovať a zápasiť o svoju budúcnosť. Mnohé národy v ešte nedávno blahobytnej a pokojnej Európe už možno čoskoro takú možnosť mať nebudú.
Práve Mikloš a Dzurinda, resp. klanovo-korporatívny klan, ktorý predstavujú a ktorý má na Slovensku stále silné postavenie, teraz spustili tento proces, ktorý si dokonale naštudovali a precvičili na Ukrajine. Isteže, hlavní horemenovaní prominenti a všetci očividní slovenskí fašisti – Kiska, Žitňanská, Šebej a tí dvaja frajeri – v oficiálnych vyjadreniach budú pápežskejší ako pápež, nikdy nevyslovia jediné slovko v prospech Kotlebu, a nikdy – ani v prípade úspešnej realizácie slovenského Majdanu, ktorý môže byť „výlučne kotlebovský“ – nebudú figurovať vo vláde. Budú celé toto divadlo riadiť zo zákulisia, pretože v danej situácii im jedine spojenectvo ich ideových potomkov zo SaS s ĽSNS zaručí budúcnosť a beztrestnosť. Práve spojenectvo a víťazstvo akéhokoľvek straníckeho uskupenia, ktoré by sformovali vládu bez SMERU, je cieľom slovenských médií, liberálov, atlantistov a dzurindovcov. A keďže sa to bez Kotleby nedá, pôjdu s ním. Pôjdu, a to s radosťou, ani si neodpľujú. Rozhodnutie o tom už bolo prijaté. Mám na mysli, samozrejme, stretnutie Kotlebu so Sulíkom v Maďarsku.
Veľké, priam nevídané v ponovembrovej histórii masové pobúrenie ľudí oficiálnou mainstreamovou a konformistickou politkou je zrejmé a očividné, takpovediac – neodškriepiteľné, a nemôžu ho nezohľadňovať ani „dzurindovci“ pri plánovaní svojho politického prežitia na Slovensku. V USA, ako vidíme na príklade okamžitého zverejnenia Jaceňukovej kúpy 20 víl v Miami, im sotva svieti možnosť „integrovať sa do života civilizovaných nadľudí“ s nepoškvrnenou povesťou. Pretože prakticky celé tradičné politické spektrum je u nás zdiskreditované, vsadili „dzurindovci“ ako najkompromitovanejší a globálnou elitou odpísaný klan všetko na Kotlebovcov. According to their Ukrainian handbook… Podobne nemeckým veľkopodnikateľom a finančníkom, ktorí roku 1932 v predvečer volieb do Reichstagu rozhodovali o tom, ako zachrániť svoje kapitály pred nemeckým obyvateľstvom, ktoré bolo decimované Veľkou hospodárskou krízou a masovo podpоrovalo komunistov, tak aj naši „dzurindovci“ – otcovia najväčšej ponovembrovej privatizácie – teraz investujú všetko do ideálneho ideového proťajšku Ficovi čoby národnému ľavicovému lídrovi – do Kotlebovho hnutia. A názornú ukážku toho, ako „najpatriotickejší z patriotických“ zradia národného lídra v rozhodujúcom momente, vidíme na príklade sabotovania maďarskými ideovými kolegami kotlebovcov – Jobbikom – hlasovania o Orbánovej novele Ústavy vo veci kvót a migrantov. Táto správa nás dodatočne uisťuje v tom, že pravoradikálne a neonacistické hnutia vo Východnej Európe sú v skutočnosti protinárodné. O sionistickom pozadí ĽSNS ako aj nacistického hnutia v Nemecku tridsiatych rokov bolo pojednané v článkoch:
http://www.nwoo.org/2016/08/18/skryte-dejiny-eu-2-cast-sprisahanie-plukovnika-ostera-mnichov-ako-skutocny-spustac-druhej-svetovej-vojny/
http://www.nwoo.org/2016/08/20/skryte-dejiny-eu-3-cast-tajomstvo-heydrichiady/
http://www.nwoo.org/2016/09/01/kontury-statneho-prevratu-na-slovensku-2-cast-2/

No comments:

Post a Comment