Saturday, December 10, 2016

9/11

Libor Malina
Njn. Všichni, kdo mají mozek to vědí, ti ostatní věří. Každopádně se jednalo teroristický čin USA proti sobě samým za účelem rozpoutání několika válečných konfliktů. Taky lze připomenout ze po nárazu jednoho z letadel do budovy Pentagonu zůstala stát celá řada sloupů veřejného osvětlení, mezi kterými údajné dopravní letadlo proletělo, že se po nárazu toto údajné letadlo vypařilo a že po něm byl nalezen ohořelý motor velikosti motoru Cesny. Překvapivě se v místě nárazu nenacházel ani jeden z několika tisíc zaměstnanců Pentagonu. Úžasná klika! Jo a že byl Usáma zbit komandem v Pákistánu a poté rychle pohřben do moře, tomu může věřit jen naprostý šílenec.
Cheiron Jungle Medicalist ·
Anglánské kolonialistické geny jsou jako žiravina...Nikdy nezastaví... Dokud jim nebude patřit celej svět a z nás všech nebudou jejich pilné včeličky. Historie je nejlepší předloha ....vlastně... škoda že to není jen historie
Vladimír Novotný
Neexistuje kniha, ktorá by verejnosti dala svedetstvo o tom, koľko barbarských skutkovvykonali USA na bezbranných ľuďoch po celom svete ! Nejaké "dvojičky" sú iba odvarom toho, čo táto "mierumilovná" krajina vo svete dokázala ! USA sú podľa môjho názoru najväčším svetovým zlom !

Leon Allen
snad největším problémem a ironii je to, kdybych dnes předstoupil před tehdejšími politiky, jako je George W. Bush a řekl mu do očí, že 9/11 je lež, tak se nade mnou ani nepozastaví. "Oni" dávno vědí, že jim, politikům, skoro nikdo nevěří, ale "Oni" jsou "cool" a vůbec jim to nevadí."Oni" jednou vydali prohlášení, má v tom prsty Usáma bin Ládin, přesněji ‏أسامة بن محمد بن عوض بن لادن a tím to haslo - věř, nevěř, stávkuj, nám je to fuk, nic nedokážeš. A tak je to ve všem politickém dnešním dění. Než se člověk dovolá pravdy, tak dřív do něj uhodí blesk. Šance jsou 1 ku 5 637 439.
Ivan Kaifer
Je kolem toho hodně nevyjasněných otázek, ale ruku na srdce - kdyby to spáchaly USA a chtěly to na někoho hodit, proč by vše připravily tak diletantsky? Takhle zfušované zřícení pomocí řízené detonace, jak se nám různí "vědátoři a publicisté" snaží vsugerovat, by byl pěkný nesmysl, který by se neutajil... Tak proč by to dělali? Pravda bude nějaká třetí, čtvrtá, ... xtá varianta. Takže k Hitlerovi, Elvisovi, Kennedyho vraždě apod. nám přibyla další záhada, ned kterou se bude zbytečně bádat, zbytečně utrácet peníze za další a další "seriózní" výzkumy a ani za 100 let nikdo nebude vědět, kde je pravda.
Míra Sebera ·
je kolem toho mnoho otázek..ale věřím, že to USA udělalo samo proti sobě..všichni získali...a proč tak fušovaně?dle mého to ani nijak jinak nešlo a teď prostě budou tvrdit, že to tak bylo...a hlavně nikdo to už nikdy nevrátí...vlk se nažral, koza zůstala celá a USA mohla v klidu řádně vlítnout na blízký východ kam krásně prodává zbraně...ono nic není tak složitý jak se zdá a jde pouze o moc a peníze...nic víc..toť můj názor...
To se mi líbíOdpovědět215. září 2016 3:49
Josef Motejl ·
Proč by to dělali?? Cožpak vám napadení Iráku který má naftu nestačí.
To se mi líbíOdpovědět215. září 2016 7:58
Stan Da
Super je také argumentace typu: "Je to podobné, jako kdybyste měli pojištěné auto s pojistným limitem ve výši půl milionu, dvakrát v jeden den by do vás někdo naboural a vy jste dostali milion." To totiž vůbec není podobné - podobné by bylo, kdybyste měli DVĚ pojištěná auta, do kterých by někdo naboural v tentýž den.
Stejně tak pozastavovat se nad tím, že zrovna někteří lidé nebyli v práci, je úsměvné - v těch domech pracovaly tisíce lidí a není nic nepochopitelného na tom, že někteří z nich zrovna v práci nebyli. Celý ten článek je pěknou ukázkou toho, že hledat spiknutí lze vždy a všude.
Stan Da
To je zase diskuze . Už jste někdy slyšeli pojem Occamova břitva? Proč by někdo dával do budov nálože a potom ještě organizoval nárazy letadel??? Nebylo by mnohem jednodušší nechat vybouchnout jen ty údajné nálože a prostě prohlásit (resp. zfalšovanými důkazy doložit), že za to můžou arabští teroristé? Klást si takovéto a podobné otázky znamená používat to, čemu se říká kritické myšlení - toho se ovšem právě milovníkům nejrůznějších konspiračních teorií zoufale nedostává . Pak se argumentuje blbostmi typu "letecký benzín nedokáže roztavit ocel", aniž by se bralo v potaz, že teploty hoření leteckého benzínu sice na roztavení oceli opravdu nestačí, na její zahřátí na teplotu, při níž již dávno ztratila strukturální pevnost, však postačují bohatě. Jinak kdo se o události 9/11 opravdu zajímá, neměl by minout následující odkaz - ten obsahuje další odkazy, které přesvědčivě vyvracejí jednotlivé body, na nichž je tato konspirační teorie postavena.
http://www.debunking911.com/
Stan Da
Jana Kůcová Všechna ta opatření klidně mohla být zavedena jen jako reakce na pád obou věží Obchodního centra, náraz do Pentagonu vůbec nebyl nutný. Koneckonců když si srovnáte publicitu obou událostí, tak je zjevné, že u Obchodního centra byla nesrovnatelně větší. Proč něco dělat ohromně komplikovaně (a násobit tím riziko prozrazení), když by to šlo udělat mnohem jednodušeji. Ty ostatní bláboly jsou jasně vysvětleny na odkazu, který jsem uvedl v předchozím příspěvku.
A co jinak - na Měsíci Američané byli, nebo je to také jen podvod?
To se mi líbíOdpovědět26. březen 2016 5:12
Pedro Kompi ·
Stan Da hele, a kam se tedy těch 200 000 tun oceli vypadalo, když se železo zkroutilo? A jak to,, že se zabil i beton se sklem, do něhož se vrátily nosníky? Udělá benzín teplotu na tavení betonu a skla, ty odborníků?
To se mi líbíOdpovědět227. srpen 2016 10:14
Vit Dimitrov ·
Ty jsi blb
To se mi líbíOdpovědět127. srpen 2016 23:54
Ladislav Hromádka ·
a nebo jsme stale ovce nechame si predhazovat sracky aby nas usmernili kam chtej je jedno at tento clanek nebo jiny vse jsou jen spekulace ktery si nejaky chztrolin upravuje jak se mu hodi
Vlastimil Zeman ·
tak nevím proč to vyšlo na svět až ted už davno toho bylo hodně co to vyvracelo že se jednalo o teroristycky čin je tam hodně moc věcí.např že cela letecka a protiletadlova obrana byla v ten den někde odvelena na cvičení je celkem jasne že to někdo narafičil to je to same jako když v roce 2008 došlo ke kolapsu bank atd. a byla na svtě velka krize taky někdo tahal za nitky a někdo z toho měl hodně moc jenomže my sme moc malí na to aby jsme do toho viděli
Rudolf Gröpel ·
JÓ Amerika za vším jsou prachy.
Jan Schovánek ·
Jedna hovadina za druhou.
Petr Harabaska
Je zde jistá nesrovnalost v textu, který uvádí, že "6. září 2001 si Abdul Aziz al-Omari, jeden z únosců letu číslo 11, který měl narazit do severní věže WTC, přišel stěžovat na ambasádu v Džiddě, že nemá s útoky nic společného." Ovšem text připomíná správně, že ke zničení WTC došlo až 11. září 2001. Tedy až o pět dní později. Stěžoval si tedy na tvrzení, že se zúčastnil útoku, který byl spáchán až o 5 dní pozděi? To je podivné.
Petr Harabaska
Je zde jistá nesrovnalost v textu, který uvádí, že "6. září 2001 si Abdul Aziz al-Omari, jeden z únosců letu číslo 11, který měl narazit do severní věže WTC, přišel stěžovat na ambasádu v Džiddě, že nemá s útoky nic společného." Ovšem text připomíná správně, že ke zničení WTC došlo až 11. září 2001. Tedy až o pět dní později. Stěžoval si tedy na tvrzení, že se zúčastnil útoku, který byl spáchán až o 5 dní pozděi? To je podivné.
Vladimír Ellinger
Toto jenom dokazuje kdo nás opravdu řídí! Co s naší budoucností zamýšlí ti mocipáni z USA? A co jim dovolíme aby si s nama hráli jako

No comments:

Post a Comment