Friday, May 20, 2016

Information war

Tomáš Halík zaútočil na prezidenta Zemana, že prý šíří ve společnosti rakovinu! Držitel Templetonovy ceny tvrdí, že odpor proti migraci je dílem Ruska a má zakrýt informační válku!

Tomáš Halík zaútočil na prezidenta Zemana, že prý šíří ve společnosti rakovinu! Držitel Templetonovy ceny tvrdí, že odpor proti migraci je dílem Ruska a má zakrýt informační válku!

Tomáš Halík poskytl ČT24 rozhovor v pořadu Interview a jeho obsah je natolik alarmující, že doporučuji, abyste zhlédli celý záznam pořadu nahoře. Pan Halík se vrátil koncem minulého roku z USA, kde přednáší na univerzitě Notre Dame ve státě Indiana a v pořadu ČT24 si postěžoval, že má pocit, že se v České republice něco změnilo, především pak po návštěvě čínského prezidenta v Praze. Podle něho pan prezident Zeman otáčí kormidlo země směrem na východ, a tím de facto rozděluje společnost. Prezidentův kritický postoj proti migrantům potom označuje velmi sugestivně za rakovinové bujení, aniž by si uvědomil, že toto bujení spustily evropské elity, když v roce 2011 ve spolupráci s USA zahájily Arabské jaro a rozvrat zemí Blízkého východu a Severní Afriky.
halik-usa.jpg
halik-usa.jpgTomáš Halík v USA
Naprosto neuvěřitelná je jeho teze, že odpor vůči migraci je produktem extrémistů a xenofobů a vyčerpáním sociálního potenciálu ve společnosti. Pan Halík na univerzitě Notre Dame zřejmě nezaregistroval masová znásilňování žen v Německu na Silvestra, zřejmě ani neví o útocích v Paříži. V rozhovoru si stěžuje a varuje na vysychání Afriky a očekávání migrační vlny, která ale podle něho bude přínosem, protože západní civilizace vymírá.  Možná by nebylo od věcí zmínit, proč vymírá. Zatímco bílý muž a bílá žena musí platit v EU daně a odvody od nevidím do nevidím a musí pracovat na své dluhy, hypotéky a úvěry, takže se rodina nemůže věnovat dětem a mít jich tolik, protože finančně by se to nedalo utáhnout, tak na straně druhé migranti, Arabové a uprchlíci mají bydlení zdarma, štědré sociální dávky, veškerý servis hostitelských zemí, a tak mají bez problému šest nebo i deset dětí. Kdyby evropské rodiny měly takovou péči od svých států, také by se nebály mít více potomků.
484988_article_photo_inhw4xn_900x.jpeg
484988_article_photo_inhw4xn_900x.jpegTomáš Halík je jedna ruka s americkým velvyslancem v ČR Andrew Schapirem.
Halík je zednář a ani se tím netají
Zajímavé je sledovat Halíkův akcent na globalistickou strunu likvidace církve, která probíhá pod kuratelou současného papeže ve Vatikánu. Rozvrat křesťanství a míšení s islámem je počátkem konce křesťanství. Papež myje nohy Arabům, líbá jim nohy a prohlašuje o migrantech, že jsou pro Evropu požehnáním. Papež, který na svém stolci nyní figuruje už pouze v roli Antikrista a Nečistého, tedy nejvyššího farizeje, který pod obrazem víry prosazuje závěrečné tahy na šachovnici NWO a vede své ovečky jako pastýř k propasti a povzbuzuje je, aby do ní dobrovolně naskákaly. Posunování „arabského rovníku“ na sever povede dříve či později k válce mezi Severem a Jihem, což budou de facto obyvatelé Západní civilizace versus Arabský svět. Sbližování náboženství, o kterých Halík hovoří, je procesním prvkem NWO, který má za úkol dovést svět k tzv. Střetu civilizací. Tyto teze si Halík přivezl jednak z Vatikánu, a také ze své hostitelské univerzity v USA, kde přednáší na Notre Dame University of Indiana (info zde), která je centrem Svobodných zednářů. Nachází se na seznamu univerzit schválených pro zednářská stipendia a univerzit koordinovaných Svobodnými zednáři v USA, více na seznamu zde.
jenkins-obama_notre_dame.jpg
jenkins-obama_notre_dame.jpgUniversity of Notre Dame v Indianě je centrem zednářských „G“nostiků a „G“lobalistů. Čestným členem je i Barack Obama!
Pan Halík se taktéž opřel do tématu informační války. Podle něho hysterie okolo migrantů v EU je vyvolána Ruskem, resp. jeho snahou zakrýt svojí informační válku proti EU. Tohle tvrzení je tak zoufalé a stupidní, že se mu vyrovná pouze výrok jednoho z předáků EU nedávno, že Rusko vozí svými letadly uprchlíky do EU. Halíkovy výroky jsou veskrze ideologickými tezemi pražské havlérky, ovšem bylo by chybou stavět Halíka na úroveň Pražské kavárny. Tomáš Halík je mnohem výše ve strukturách globalistických elit na ose Řím (Vatikán) – Londýn – Washington, což jsou operativní centra transatlantického křídla globálního prediktora.
freemason-wallpaper-1680x1050.jpg
freemason-wallpaper-1680x1050.jpgZednářský symbol celosvětové „gnóze“ a odvrácení od Boha a příklonu k „vesmírovědě“.
Islamizace Evropy má proběhnout na troskách katolické církve, která splyne s islámem v jeden rozbředlý celek nového náboženství, které bude mít v sobě silné dominantní prvky New Age a půjde o návrat ke gnostickému náboženství (písmeno G ve znaku Svobodných zednářů znamená „Gnosis“, což v překladu znamená „Víra ve znalosti“ a je to opak víry v Boha). Současný Vatikán je plný znamení zednářských symbolů a odvrácení od Boha a příklonu k zednářskému gnosticismu „vesmírovědy“.
Mimochodem, bývalý pornoherec a dnes šéf neziskovky Evropské hodnoty Jakub Janda přispěchal na svém Facebooku s důležitým bannerem, kde ihned tlumočí Halíkův výrok o ruské stopě ohledně důvodů, proč je v Evropě takový odpor vůči migrantům. Ano, za migraci a uprchlíky může Rusko, které tím zakrývá svou propagandu! Viz. obrázek níže.
EvHod.jpg
Transatlantické křídlo GP se opírá o zednářské kruhy
Svobodní zednáři disponují ezoterickými procesy řízení a jsou v centru rozhodování globálního prediktora. Je proto možné sledovat i tzv. stopu nebo pattern lidí a osobností, které přednášejí na různých univerzitách v USA, jejichž názvy v Evropě nám mnoho neříkají, ale ve skutečnosti tyto univerzity jsou nejdůležitější pro současný vývoj západního globalismu (transatlantické křídlo GP) a slouží pouze jako krytí pro provoz zednářských lóží a jejich financování. Když slyšíte Tomáše Halíka hovořit o míchání kultur, sbližování náboženství, o potřebě migrantů k ucpání mezery v klesající populaci západní civilizace, tak slyšíte ve skutečnosti slova a výroky globalistů, které ovšem mají původ v zednářských lóžích. Sjednocování civilizací, unifikace víry, jedno lidstvo jako celek, to jsou základní pilíře Gnosticismu. Dá se tedy říct, že globalizace a její model je architekturním veledílem zednářů na naší planetě.
Obama-Addresses-Abortion-University-Notre-Dame.jpg
Čestné univerzitní členství Baracka Obamy se symboly a poctami nasazování „zednářského pláště“, symbol „učence“ v gnostické symbolice.
A proč ta Halíkova kritika Zemana, když prezident Zeman je sám globalista? Protože Miloš Zeman je kandidátem euroasijského křídla globalistů. Jeho teze nevyplývají ze zednářských center západního globalismu, ale z myšlenek východního modelu založeného na prvcích neomarxismu. Aby to bylo ještě komplikovanější, původní marxismus je dílem zednářských elit 19. století. Odklon od marxismu nastal díky vlivu britských a amerických elit na světové dění, které vytvořily novou modlu post-industriálního kapitalismu a konzumu, který vytěsnil potřebu marxistických tezí v západním světě na poměrně dlouho dobu ve 20. století. Dnešní návrat k marxismu má za výsledek implementace sociálních prvků do kapitalistických struktur řízení do takové míry, že už nejde o kapitalismus, ale o socialismus s prvky marxismu a kapitalismu, tedy neomarxismus. Není to dobrovolný návrat, je to vynucené řešení v reflexi na vyčerpávání planetárních zdrojů. Pitné vody na prvním místě, ropy na druhém, orné půdy na třetím.
Rusko je poslední vyhlédnutou kořistí globalistů na této planetě!
Rusko je cílem a terčem globalistů. Je to největší kořist, která volně běhá po spálené a vyčerpané Zemi.Veškeré úsilí bude vynaloženo k tomu, aby se Rusko vrátilo do struktur plánu NWO, aby přijalo svojí roli zásobárny zdrojů, která se nebude bránit plundrování západními korporacemi a globalizovanými společnostmi. Rusku má připadnout stejná role, která po Majdanu nyní připadla Ukrajině. Země bez armády, země prolezlá korupcí, ochotná rozprodat své zdroje a infrastrukturu. Západní globalisté se nikdy nevzdali svého plánu „Drang nach Osten“ neblahé paměti III. Říše. Všechno, co se děje, je kvůli Rusku. A právě různí Halíkové nechtěně odhalují jednotlivé procesní prvky propagandy globalistů.
V současné situaci je zapotřebí, aby se český národ semkl okolo prezidenta Zemana, protože vliv a moc euroasisjkého centra globalistů je tou silou, která může zabránit islamizaci ČR. Nebude to ale zadarmo. Cílem tohoto křídla globalistů je implementace neomarxismu do společnosti, cesta chudnutí pracovní síly, cesta omezování spotřeby v zájmu omezení spotřeby planetárních zdrojů.
-VK-

No comments:

Post a Comment