Saturday, May 7, 2016

Immigration

 - Největší tunel všech dob

Stavitelé kultur versus jejich bořitelé

 
Co uděláš občane? Vezmeš transparent a budeš protestovat proti statisícové imigraci barbarů z Afriky a nebo podpoříš politika, který ti jich slíbí napřesrok další miliony? Zdá se ti odpověď jasná? Přečti si následující text…

Poslyš občane!

Představ si že máš někde v Praze, Brně, Hradci atd… prodejnu jídla, cukrárnu, výrobnu ponožek, bot, řeznictví, pekárnu, restauraci nebo cokoli jiného. Lidi okolo tebe se moc nemnoží, spíše ubývají, stárnou a málo kupují. Nebo máš činžovní dům, byt k pronajmutí… a nájemníci vymírají, noví nejsou, nebo nejsou ochotni platit relevantní nájem, protože na to nemají.
Přemýšlíš, jak přežít, propustíš pár lidí, snížíš nájemné, ale nezaměstnaní si utáhnou opasky a ještě méně utrácejí a tak klesá počet daňových poplatníků a stát ti zavede povinné daně a sociální pojištění, a také zvedne DPH, aby kasu opět naplnil. A tak už i ty sám moc neutrácíš a spíše šetříš, protože se bojíš jak to dopadne. A ono je to pořád horší tak chceš aby ti pomohl stát, snížil ti odvody, chceš abys ti pomohl zachovat aspoň pár pracovních míst. Ale stát ti řekne, že na to nemá, ať zkrachuješ, ať lidé, kteří mu dosud odváděli daně jdou na podpory, a ty s nimi.
Pak přijde politik, starosta a řekne ti: Dáme ti sem do domu 20 rodin imigrantů, stanov si nájemné, za 30% z něj ti to zadotujeme. A nebo, když nám dáš slevu na stravu ve své restauraci, dostanou od nás imigranti stravenky k tobě, ty ti královsky proplatíme. Máš obchod? Pošleme je k tobě do obchodu, abys je obul a oblíkl na šeky, a zase to proplatíme. Atd… atd… Najednou je tu řešení, jak ti stát nemající seno pro tvou krávu dá rovnou mlíko, od krávy již podojené na daních, od nás všech.
Takže co asi uděláš? Vezmeš transparent a budeš protestovat proti imigraci a nebo podpoříš politika, který ti napřesrok slíbí další desítky nahých, hladových kupních sil?
A to si promítni do celé ekonomiky. A bude ti jasné, proč ta neschopná sprostá hovada z parlamentů všech států podporují imigranty! Imigrant je kupní síla, a kupní síla točí kola staré, pomalu se zadírající evropské ekonomiky. A ta náhle přestává zpomalovat, sice nijak nezrychluje, je stále zoufale pomalá, ale přesto se točí.

Království za imigranta!
A politik – ouřada to rychle pochopil – heuréka, může dál krást a žít si nad poměry! Nemusí se rušit, ale naopak začnou se semo tamo vytvářet nová pracovní místa, z nichž zaměstnavatelé i pracující opět začnou odvádět více prebend pro ně na daních, a tak se dovezou noví a noví imigranti, stále více hladových, nahých a bosých kupních sil.
A nazí, bosí, často nemocní a negramotní asociální barbaři bez civilizačních návyků budou jíst, oblékat se, nakupovat kšunty, a množit se, a o to více zase nakupovat a výrobci budou odvádět daně přímé a spotřební a všichni DPH… a kasy se budou opět plnit… a zase bude na větší a větší platy politických ouřadů… A ti sem tam utrousí něco i naší asociální populaci, sem tam něco naslibují pitomcům, sem tam něco plameně odsoudí… a všichni loseři světa je do nekonečna budou za to volit!
Jo, to je přesně vono! Napakuješ se na lidské bídě až k zalknutí… a ještě budeš vypadat jako humanista! Co na tom, že reálné mzdy klesnou, že bezpečnost občanů a tedy i životní úroveň bude upadat… ty si svou ohlídáš, najmeš si bodygardy, zavřeš se za vysoký plot a budeš jezdit ven ve voze s neprůstřelným sklem a nebo rovnou lítat vrtulníkem… Ty přece neupadáš, ty jsi na vrcholku pyramidy potravního řetězce… Jsi moderní politik? Ne, ty jsi král! Co na tom, že ubohý a špatný a bez rodokmenu!
A občané dole? Co ti po nich! Co tebe zajímá, že jsou na ulicích přepadáváni tou hordou asociálních prasat, těmi barbarskými vyznavači Alláha? Co na tom, že ti berou tvé svobody, že se musíš hrbit a bát říct nahlas co si myslíš? Co na tom, že tvoje dcery zahalí do hadrů, panují jim a často je i brutálně bijou? Co na tom, že se navrací středověk, že sekání údů, bičování a veřejné popravy se opět stávají lidovou kratochvílí? Co na tom, že občany soudí dle šarii? Tebe, vládnoucí vrstvy se šaria, tak jako v arabském světě šejků, netýká!

Práce je vážně ta poslední šanc, jak sehnat škváru, tak proč ztrácet glanc..
Kecy jak na nás ve stáří nebude mít kdo dělat jsou jen sprostá lež…
V podstatě jde politikům pouze o ekonomický byznys – O kupní sílu! Samozřejmě, že to je začarovaný kruh, že to je krátkozraká cesta do záhuby, a že to kolo ekonomiky točené pouze na základě toho, že lidi jako celek mají spotřebu stále vyšší, ale životní úroveň jako jedinci stále klesající, se bude zpomalovat a zpomalovat, až se jednoho dne zastaví docela.
A pak nastane řež! Boj na život a na smrt. Kdopak asi vyhraje, že by změkčilí křesťané a pacifisté? Nebo ti, co se neštítí naprosto ničeho a podřezávání trenují na zvířatech od dětství? Nedošlo vám nikomu, že nejde o žádné halal jídlo, ale o to, jak být dostatečně otrlý ke smrti a utrpení druhých, jak se smát smrti do očí a jak tím co nejlépe zastrašovat ty ostatní, co nejsou zvyklí brutálně mučit, zabíjet a vraždit?
Náš svět příchodem té muslimské verbeže končí. Nikdo neví kterého dne to bude a kdy se to úplně zastaví, a tak si zatím, hlavně naším přičiněním, budou stále naši mizerní vůdci dobře žít a spoléhat na to, že i když to prohlédneme, nic neuděláme a ono to nějak dopadne.

Imigrace je největší tunel všech dob
Ano, a docela mi to dalo práci, než mi to došlo. A přitom se stačilo zeptat, KOMU ta negramotná chamraď ze třetího světa ve skutečnosti prospívá? Jako že by to bylo z čiré starosti a humanity milionářů v naší politice… tak to doufám občane také vylučuješ. A děláš dobře, protože pravá podstat toho pseudohumanistického šílenství je v tom, udržet si pro sebe a svoje potomky tu politickou a úřednickou, byrokratickou chamraď – jinými slovy, chápete, že co ouřada to pobírač dávek? Nebo se snad někdy někdo z vás, najedl jejich keců, napil jejich razítek a oblékl se do jejich lejster a slibů?
A ještě si k tomu na závěr jenom doplňme, za kolik negramotný imigrant je ochoten pracovat, když náhodou pracuje a jaké má přitom nároky na životní úroveň (haldu dětí, čtyři služky – pardon manželky, utěrky, lantuchy a stany, dále rohože, koberec, skopové s miskou fazolí a chlast). A také jaké má úspory, nebo úvěry, a co je evidentně pro banku větší byznys, drobný střadatel a nebo zadluženec s tučnou hypotékou? A také, jak je na tom ta kupní síla hypermarketových halal sraček se zdravím… a vzděláním…
Takže, svět sice omezil války jako takové, protože se bojí atomu, ten si totiž mezi chudinou a elitou nevybírá, ale za to nám zavedl válku jinou, soukromou, městskou, uliční, vesnickou a všudypřítomnou, válku o holé přežití každého z nás. Válku, kdy jsme my, mírumilovní civilové a stavitelé kultur vydáváni na pospas barbarským ozbrojeným a všehoschopným bořitelům kultur, muslimské pakáži, která k nám je dovážena za účelem bohatnutí levičáckých – rudých, hnědých, klerofašistických a socanských hochštaplerů sedících v parlamentech, senátech, na radnicích a hradech.
08.05.2014 zpracovalo st@tll

No comments:

Post a Comment