Sunday, November 13, 2016

Biela rasa

Všetci bieli ľudia, biela rasa, má rovnakých predkov, Slovano-Árijcov, všetkých spájajú rovnaké kultúrne hodnoty. Škandinávci, Gréci, Etruskovia, všetci dávnejšie, alebo ešte nedávno používali jazyk, v ktorom si navzájom rozumeli a písmo malo základ v starovekých Slovanských dejinách, písmo podobné dnešnej azbuke. Základom latinčiny sa stali Slovanské slová, slovenčina bola liturgickým jazykom vo Vatikáne. Latinčina znetvorila reč v západnej Európe, ktorá podľahla kresťanstvu. Vo Francúzsku, Švédsku, Rumunsku sa dodnes zachovali slovanské názvy miest, pohorí a riek, to ani nehovorím o Nemcoch a Rakúsku.
Židovská komunita sa navzájom ochraňuje a navonok vystupuje jednotne, podobne je to u Vietnamcov… Len biela rasa sa neustále štiepi v názoroch a jednote, stále hľadá vinníka-suseda, ktorý vraj spôsobil kultúrny a materiálny úpadok. Vždy je vinník inde, len nie doma. Nikto sa nechce poznať v zrkadle pravdy.
Tisícky rokov sa hašteríme a zabíjame v záujme cudzej moci, tisíc rokov beží genocída bielej rasy. Zavádzanie kresťanstva u Slovanov, Napoleon, 1. a 2. sv. vojna, VOSR v Rusku, socializmus u Slovanov, zamat 1989, Juhoslávia, Ukrajina, Arabská jar, Irak, Líbya, Sýria, terorizmus…, to sú všetko plánované akcie cudzej moci, ktorá si osobuje právo byť bohom, má na svedomí desiatky miliónov mŕtvych, vykradnuté ekonomiky, dlhovú úžeru a finančné otroctvo.
Už vieme čítať aj písať, vraj sme sapiens, inteligentní a stále sa hašteríme a zabíjame, tak ako je to napísané v scenári svetovej moci a stále neriešime základné existenčné problémy ľudstva, národa, rodiny, jedinca. Správame sa ako idioti, žijeme v bludnom kruhu biblických náboženstiev a pre stromy nevidíme les,nevidím si ani na koniec nosa.
Nevieme vnímať realitu života, nepracujeme s faktami, nepoužívame logiku a rozum, trpíme klinickou schizofréniou a hľadáme nepriateľa tam, kde nie je.
Keby sa peniaze vyplácali len tým, ktorí vytvárajú reálne duchovné a materiálne hodnoty pre spoločnosť, tak by nikto nemal čas vymýšľať drísty, lebo by musel tvrdo makať aby prežil. A mám obavu, že z dnešných najbohatších ľudí, by sa stali tí najchudobnejší a zo štátnych zamestnancov by boli bezdomovci.

Problém morálky ľudstva je v tom, že nikto si nehľadá spôsob obživy tvorbou nových hodnôt, nikto nechce opustiť parazitický spôsob života. Dnešní extrémisti sú znakom zlyhávajúcej spoločnosti, ktorá stratila morálne hodnoty a nevie sa brániť. Migranti sú baranidlo, ktoré bielu rasu zloží na kolená. Ľudstvo technicky napreduje a úmerne tomu duchovne degraduje, ľudstvo je na hrane prežitia a nikto to nechce vidieť. Tzv. evolúcia ľudstva = debilizácia ľudstva. Človek pravdu nepozná, ani ju nechce poznať a pán mu to nepovie, lebo by stratil hostiteľa.
Kto nevládne sebe, tomu vládnu druhí.

No comments:

Post a Comment