Saturday, March 16, 2019

New Zealand attack against muslims

Za schvalování atentátu na …..

 
 
 
 
 
 
4 Votes

Dneska jsem na Kosu psát nechtěl. Ale musím.Právě  totiž  přiletěla moje  dobrá  žena  Karkule s očima  na vrch hlavy – pojď  si poslechnout  co  hlásí v  televizi!!  A  nebylo by  lepší, abys konečně  ten svůj  blog  už zavřel, než se dostaneš  do maléru , voni  říkají , že  si na ten internet došlápnou!!
Všeho jsem nechal a  hned  spěchal. Ale  celkem pozdě, protože   předmětné reportáže  byl konec. Nevadí. Na internetu je  všechno. Takže nikoli naživo, jen prostřednictvím  studeného neosobního příspěvku na  Novinkách.cz

Sledujeme vás a víme, jak na vás. Policie varovala veřejnost před schvalováním útoku na Zélandu

jsem pochopil, co měla  na mysli a  voči navrch hlavy!
Já je mám také!  To mi věřte. Zejména  když  čtu  tohle:
….policie za asistence ministra vnitra přišla s prevencí před zločinem na internetu. Varovala veřejnost, že v souvislosti s pátečním teroristickým útokem v mešitách na Novém Zélandu prověřuje, zda se někteří lidé především na internetu a sociálních sítích nedopustili schvalování tohoto trestného činu….
….Všechny aktivity, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu, policie pečlivě prověřuje a zajišťuje důkazy pro případné trestní řízení, uvedl v sobotu na twitteru ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD).
Také policejní prezident Jan Švejdar zdůraznil, že policie nebude tolerovat žádné projevy souhlasu s terorismem, extremismem nebo podněcování nenávisti.
„Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat. Zmíněným aktivitám věnujeme zvýšenou pozornost a každý zjištěný skutek bude důsledně prošetřen,” napsal na twitteru šéf policejního sboru.
Musel jsem se okamžitě  několikrát  pořádně  štípnout!  Štípnout, že nelevituji časem a že  jsem se neprobudil v  červnu 1942.
Po nabytí jistoty, že  tomu tak není, jsem  pečlivě preventivně    ohledal počítač, zdali  někde  na něm není  nálepka s textem připojování se na  nevhodný internet a  šíření jeho obsahu se trestá trestem….  No smrti to být nemůže, ten  je přece zrušený  ne? To  bylo možné jen za  války, za   Němců, kteří  nakázali, aby  na  každém rádiu   byl na  ladícím  knoflíku povinně  instalován papírový  kroužek  s  upozorněním, že  poslech zahraničního rozhlasu se trestá  smrtí!
Zatraceně, proč  vlastním občanům vyhrožuje  ministr  vnitra a policejní prezident? Že  si na ně  tvrdě  došlápnou?!  Jak to, že  si troufnou veřejně vyhrožovat  celému národu?  To už  jsme  se opět posunuli někam do nejčernější minulosti?
.Všechny aktivity, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu…..
Jak to, že  byl  uplatněn  princip kolektivní  viny  a to dokonce preventivně? Neumím si představit  normálního  člověka, který  by  sebeméně schvaloval zmasakrování  bezbranných. Včetně  žen.  Zfanatizovaným krvelačným idiotem. Tak proč  ty  demonstrativní  hrozby  a vyhrůžky, které  svou  formou /neštěstí ještě nikoli obsahem/ automaticky  evokují  Heydrichiádu?
Že  se najde  v  každé množině  pár  imbecilů, kterým není nic  dost  krvavé  a hnusné?  A oni snad,  kvůli  Hamáčkovi a  tomu  funglnovému šéfpolicajtovi, začnou myslet něco jiného, když  to nedaj na net a nějak to nesdělí stejně  smýšlejícím?
Pěkně  se  to chlapcům povedlo, jen co je pravda!  Včera  jsme  si připomenuli  15. březen  1939 a  dnes  tohle!  Líp si to vybrat  nemohli!
Normální člověk si z  toho  vezme  něco úplně ale  úplně jiného -tohle:
„Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat.
Nástroje se nepochybně  hodí pro spoustu  věcí a  takový  běžný  občan, dnes naprosto v  mezích zákona, kdykoliv  budoucnosti se  může  stát….radši nemyslet, někým na koho se ty nástroje použijí. Protože  doba  pokročila a  na  včerejší pořádky se bude pohlížet novou optikou! 
Ten střílející  australskej lidskej zmetek si, stejně jako Breivik, nezaslouží  sebemenší soucit a slitování. Jenže  nejspíš, jako jeho norský vzor,  skončí v nějakém  fešáckém kriminále. Ačkoli přesně  u těhle  činů by mělo platit – smrt za smrt!  Před  tím bude soudní proces. Kde se bude zkoumat  psychický stav toho úchyla, a  přirozeně  také  jeho rodinné  zázemí a možná traumata, která si prodělal a jež mu dala  do ruky  zbraň. Taková ta  advokátská  klasika, jak vykutat  pro bestii nějakou polehčující okolnost.
Co se ovšem určitě  zkoumat naopak  určitě   nebude, jsou  důvody, které přiměly  masově  muslimské etnikum k migrační tsunami!  Tady je prapůvod  všeho!
Důsledkem  je  střet kultur. Nikoli obohacování. Nýbrž  střet.  Který s gustem využívají a budou  využívat fanatici obou stran. Už jsme zapomněli, že  jsme  byli Je suis? A kolikrát jsme  byli  následně znovu  je  suis? Protože  někteří z  té druhé  komunity, bohužel byli jaké  je  suis! Ale nikoli  Charlie,  nýbrž se ztotožnili se střelci  z Charlieho  a chtěli se jim vyrovnat! Ten  astralský  zabiják  byl  Je suise Breivik! Možná, že  by  se to nestalo, kdyby  jeho svatej na mostě  dostal místo cely  se sprchou,  internetem, televizí a posilovnou  – špagát.
A  velmi pravděpodobně   by  se to nestalo, kdyby  do Austrálie  a na Nový Zéland  nedorazila  masová islámská  migrační vlna.   Kterou,  vzhledem k  vzdálenosti, jenž  bylo potřeba překonat, lze  sotva  vysvětlovat snahou zachránit si holý  život, ale  zcela jistě  lze konstatovat, že prostě  vyrazili tam, kde  viděli  ráj na zemi -inkaso!
Určitý  malý, ale  o to nebezpečnější  vzorek  původně inkasistů,bohužel také  jako příležitost k vraždění těch, kteří  je  přijali mezi sebe.
Ten vraždící  maniak byl Australan. Jel  na  Nový Zeland   kvůli snazšímu vraždění než v  Austrálii.
Jen na zkoušku  jsem dal  do vyhledavače heslo teroristický útok  Austrálie a  tady  je  to, co mi vyjelo na první pokus. Jen v  titulcích….

Žiji  ve  víře, zda naivní se ukáže  velmi rychle, že  vyhledání  principu akce a reakce  snad nebude posuzováno jako trestní čin schvalování  atentátu.
Ale  to jsem odbočil. Za sebe  říkám, že  mne to vystoupení  Hamáčka  a toho nového šéfpolicajta  uráží a děsí! Proč nám vyhrožují? A  to Policie  České republiky  je  v  takové  bezva  situaci, že  může  investovat čas, lidi a peníze  do  hlídání  národa a  jeho nálad  stylem, který  by  se určitě líbil  putimskému strážmistrovi???Ono je  třeba  někam hlásit – nálada obyvatelstva ? No přece I.A!? Jestliže  ano, pak by mne zajímalo kam…
Podle  čerstvé osobní  rodinné zkušenosti, když  má dobrá  žena  Karkule  byla  v  krámu  okradena o peněženku a na okamžitě  zavolané  příslušníky se  čekalo  hodinu a  ti místo  toho, aby  si okamžitě prohlédli  existující  kamerový  záznam, kladli naprosto nejapné otázky  – paní popište nám ty  zloděje a tak podobně a pořád  dokola, když  žena  byla okradena  proto, že  naprosto nic netušila a  tudíž  je  ani neviděla, bych řekl bych, že nikoli. A  poměrně  čerstvý  článek z tisku tvrdí, že  jich  schází skoro  1,5 tisíce příslušníků a nic na  tom nemění  ani náborový  příspěvek  150 000…
Ale  co  je pouliční kriminalita / a zcela jistě  i různá další/, proti  hejtování  pár  deprivantů na  internetu!!!  To je panečku  ten nejhorší typ  zločinnosti vůbec! A podezřelý je  celý národ. Jako  za  té Heydrichiády. Jo Hamáčku,  Češi jsou  smějící se bestie!
Takže  policie  se zaměří  na občana  Nováka a  když  to bude mít  hlavě  šejdrem, protože  jinak  není možné, aby  někdo  to bezuzdné  vraždění  schvaloval, tak mu  dá zabrat! Boj  s kecaly a jejich mindráky  je  přece  to  nejnebezpečnější ze  všech nebezpečných zel!!!  Ostatně  – říká to dokonce sám a  osobně Kalousek!
…šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyzval Hamáčka, aby policii dal podnět k prošetření závažných trestných činů, ke kterým podle něj dochází na sociálních sítích schvalováním teroristického útoku na Novém Zélandě. „Zastavme tu stoku dřív, než se v ní utopíme,” 
Tak  jo!  Zastavme!  Ale  já bych preferoval, když  už  jde o radikály, teroristy, magory  a zabijáky  všeho druhu, kdyby si policie  a příslušné  tajné služby  vzali pod drobnohled  úplně  jiné, pro mne  daleko větší  hrozby. Abych nemusel v  novinách a  na internetu  číst, v  souvislosti  s mezinárodním  nanejvýš  brutálním a  fanatickým terorismem například  následující titulky  a texty:
Tohle mně a  drze  si dovolím  vyslovit předpoklad, že  i občanu Novákovi a mnoha milionům voličů v  této zemi,  na   rozdíl od Kalouska, Hamáčka a Švejdara, dělá  opravdu velkou starost!!!! Daleko větší  než  pár  zamindrákovaných psychopatů, potřebujících se zviditelnit verbálně   na internetu!
Kalousek  je pro mne naprosto nevolitelný. Ostatně vždycky byl.   Pořád doufám, že se  jednou konečně  dočká rychlého a  spravedlivého procesu. Za  to jsem dlouho a dlouho volil sociální demokracii.   Už jsem se  několikrát, naposled  po jejím  nedávném sjezdu  na Kose veřejně  vyjádřil,   že  to  patří nevratně minulosti a oranžová je pro mne nevolitelná. Jan Hamáček mi právě znovu  dokázal, že  je  to rozhodnutí  nanejvýš  správné a důvodné!
Manýry  navozující  dojem atmosféry  roku  1942, nelze  tolerovat!
A ještě  drobnost – kdyby, nedej Nejvyšší, se někdy  v nedaleké  budoucnosti odehrál úspěšný teroristický  útok v  Česku, pak  tenhle Hamáčkův   neuvěřitelně  hloupý a trapný  silácký úlet by mu nebyl jen omlácen o  hlavu,  nýbrž  vražen do krku,  až by  se  zadusil. S  triviálním konstatováním  –  na prohánění obyčejných lidí na internetu kapacity, technika, peníze  i lidi byli,  na ohlídání bezpečnosti před  vrahy  nikoli…Být Janem Hamáčkem, tak se modlím, aby  se nic podobného nestalo ani náznakem!

No comments:

Post a Comment