Tuesday, May 2, 2017

Deadly migration

Zbraň 3. tisíciletí – smrtonosná migrace

J_curve_graphO problémech přemnožení homo sapiens na fixním, omezeném povrchu modré planety byly napsány tisíce knih (Malthus, Huxley, Russell), které byly intelektuálními úředníky odmítány a kritizovány jako absolutní nesmysly. Od poloviny minulého století jsme se asi sexuálně dost snažili, protože dle statistiky UN, počet obyvatel od roku 1950 z deklarovaných tří miliard vzrostl na více než sedm miliard, což opakovaně slyšíte od expertů/univerzitních profesorů nejméně pět let, i když se mezitím narodilo půl miliardy lidí. V roce 2020 nás bude okolo osmi miliard.
Křesťanským blábolům o demografii a úbytku obyvatel v EU a RF nevěřte. Kaddáfí, který měl Libyi pod kontrolou, idiotické představitele EU (tante Merkel, Hermanna von Rumpoy a Barossa) varoval. Zaplavíme Evropu arabskými/africkými vagínami. Jeho předpověď se nesplnila. Namísto vagín se do EU hrne tsunami nadržených lidožroutů, kteří ztopořený pyj násilně vsunou do každé díry, která se namane. Mezi chlapeckou prdelkou a vaginou stařenky zapalující svíčky na hřbitově není dle Alláha rozdíl.
Sex je džungle a nic s tím nenaděláme, přesto jsme se v dlouhém evolučním procesu dohodli na určitých pravidlech, která více méně dodržujeme. Občas na povrch vyplynou skandální kauzy, převážně církevních „apoštolů“ křesťanské lásky k Bohu, jenž prohřešky svých pozemských agitátorů toleruje už více než dvě tisíciletí od narození Krista.
Bill Gates - Paralysis in IndiaZdá se, že několik inteligentních zbohatlíků jako Bill Gates, Waren Buffet, princ Filip, Rotchildové, Rockefellerové  a francouzští aristokraté dospěli k názoru, že jejich ratolesti s miliardami dolarů na kontech ve svých bankách nepřežijí, pokud nárůst populace nebude drasticky omezen. My normální tvorové bychom měli pochopit, že oni mají tolik peněz, že jejich potomci /vnuci a pravnuci/ nemají šanci je utratit. Jde o uzavřenou společnost extrémně bohatých rodů, do níž se žádný outsider nedostane. Mixují se mezi sebou a předpovědím o  genetické degeneraci zatím úspěšně vzdorují. O intimní realitě se už nikdy nic nedozvíme.
Migrace ty šlechtice za historickými zdmi zámků v Evropě a miliardáře US zatím nevzrušuje. Můžeme jen předpokládat, že elitám 20. století, tahajícím v pozadí za provázky maňásků divadla globální politiky došlo, že likvidace přebytečných obyvatel planety lze dosáhnout sofistikovanější metodou – „emigrací“. Paralela s biblickým příběhem o zmatení jazyků stavbařů Babylonské věže není náhodná. Státy a kontinenty se nemusí již humanitárně bombardovat a odpůrce nového řádu zabíjet a ničit infrastruktury (elektrárny,vodárny, mosty).
Své vražedné aktivity přesunuli do oblastí v Africe, Súdánu, Jemenu atd., tj. nedotčených pokladnic zdrojů vzácných materiálů a nutných pro
výrobu současných technologických invencí. Zlato, diamanty a ropu z těchto zemí drancují mezinárodní korporace více než 50 let a o zisky
se musí dělit s novodobou, negroidní, zkorumpovanou šlechtou, které osud jejich kmene, komunity a národa, z kterého vzešli, u prdele. S miliony dolarů v bankách ve Švýcarsku, Lucembursku a Lichtenštejnsku a tzv. daňových rájích kupují nemovitosti v Londýně, Paříži pro případ kdyby něco, nebo tak. V těch zemích, kromě hlavních měst a přístavů, žádná infrastruktura v evropském kontextu v podstatě neexistuje. Žijí jako za dob, které nám popisoval Emil Holub eventuálně Hanzelka a Zikmund ve svých rozhlasových reportážích.
jemen-bombardovaniSchéma změny režimu je prkotina. CIA agent podplatí radikálního odpůrce vlády a jeho příznivce k revoltě a navrhne bájnou verzi o životě v EU, kde se všichni mají jak prasata v žitě. Bezplatnou zdravotní péči, ubytování a sociální podporu, o které se jim nikdy ani nesnilo. Přepravu do Francie, Španělska, Řecka, Turecka a Itálie z organizujeme a zaplatíme. I když jste momentálně analfabeti, a neumíte číst a psát, tak v Německu dokonce vystudujete na doktory. Takže v první fázi vyvolejte ve své zemi politický a náboženský konflikt, který přeroste v chaos a my mocní zvážíme, kterou stranu podpoříme. Finančně a dodávkami zbraní, kterých máme plné sklady. Až váš počet poklesne (v absolutním smyslu), tak tu šarádu ukončíme pár „matkami všech bomb“, jež vaše bambusové/plechové pyramidy včetně dobytka odfouknou jako mega-tornádo. Nebojte se! Atomové bomby zcela jistě nepoužijeme. Jsme přece křesťané. Navíc nejsme tak hloupí, abychom zamořili poloprázdnou/vylidněnou oblast radiací na stovky let, a těžbu pokladů pod zemí museli odložit.
Elity pro udržení „status quo“ je musí získat co nejdřív, protože jim dochází. Plán na enormní zásoby komodit z rozpadajícího se SSSR, se díky satanovi Putinovi nepovedl. Člen KGB přece zmanipuloval Brexit, USA volby a nyní se snažil ovlivnit výsledek I. kola voleb ve Francií a následný Frexit, alias konec bruselských vyžírek jako Štětina, Jourová atd. s měsíčními platy, na než většina občanů ČR nedosáhne ani za rok. Fakt, že Bush starší se možná v CIA už narodil a této zločinecké organizaci několik roků šéfoval, než se stal prezidentem USA, média opomíjí. Dobrá zpráva je, že „Lepenka“ postoupila do druhého kola a má nakročeno stát se novodobou „Johankou z Arku“.
O tom, že existuje geniální plán na ovládnutí Gayi mírumilovnými prostředky nepochybujte. Extrémně bohatí, vzdělaní, inteligentní jedinci
netrpí představami o svém zviditelnění na knižním trhu a nestojí o uznání od stáda oveček (7.5 miliardy), jenž rapidně vzrůstá, což evokuje sociální napětí. Rozevírající se nůžky mezi 1% bohatých a 99% chudých je nezajímají. To, co je trápí, je potenciální konflikt ve sféře těch 99%. Emigranti nemají nic a Evropané jakž takž bydlí, mají auta a občas jezdí na dovolenou na hory, nebo k moři. Disproporce ve středních vrstvách v Evropě byla prozatím vzájemně tolerována, bohužel díky samozvaným představitelům EU se scénář prosperující Evropy zhroutil. Díky ožralovi Junkerovi, neukojené Tante Merkel a Polákovi Tuskovi státy EU balancují na hranici revoluce. Revoluce je ve srovnání s evolucí živelným, nepředvídatelným aktem. A elita má obavy. Disproporci středních vrstev EU se plánovitě/záměrně pod rouškou multi-kulti snaží rozmělnit přílivem černých emigrantů. To je moderní cesta nejen k získání potenciálních nerostných zdrojů, ale k likvidaci národní ,kulturní a náboženské identity Evropy. Takže naše ženy a dcery se postupně promění ve stádo bezprizorných „snědulek“.

No comments:

Post a Comment