Monday, May 15, 2017

Křeč galského kohouta

Křeč Galského kohouta

public-bad-buzz-marine-le-pen-fait-scandale-sur-la-rafle-du-vel-d-hiv_portrait_w674„Politika“ je neuchopitelná doména, ve které historicky dominovali silní jedinci, kteří se buď snažili vymanit svůj národ/kmen z područí vládnoucí nepřátelské komunity, nebo tyranosauři, jenž tu touhu po moci realizovali válkami a podmaňováním svých sousedů. Přesto v těch dávných dobách osvoboditelé a dobyvatelé zasluhují určitý obdiv. Bez ohledu na to, jestli šlo o revoltu, či agresivní výpad byli vždy v první řadě a statečně bojovali. Alexandr Veliký, Čingischán, Atilla, Žižka atd. Dovedete si představit, že by současnému torzu ČS armády při nějakém lokálním incidentu se Slováky, Maďary, Rakušany a Poláky velel generál Šedivý, Parkanová a eventuálně MO Stropnický? Ti by jako krysy zmizeli v USA a v Izraeli.

Frexit a Lepenka dle posledních komentářů byly bez šance. Nám seniorům, kdy se „hořící trámoví našeho pozemského vězení s praskotem ohně láme“, je to navíc u prdele, jako v případě té šokující zprávy, že 95 letý princ Filip, vévoda z Edinburghu je unaven jako Žid Kissinger, Bush senior, Carter a ta plejáda dalších válečných zločinců Soros, Wolfowitz, Brzezinský, Pearle. Většina z těch zloduchů překročila devadesátku a další smrtihlavé můry (Albright, Nanci Paloci, Diane Fishstein) to mají za pár.
Výsledek voleb ve Francií je předzvěstí dalšího úpadku nefunkčního spolku EU. Lepenka prohlásila, že její zemi bude v každém případě vládnout žena, Le Pen nebo tante Merkel. Teflonový Tony Blair se chce vrátit do politiky a zvrátit referendum UK pro odchod z EU, i když si prý zašpiní ruce. Tomu zločinci měli ty jeho krvavé pracky useknout již dávno za vymyšlenou zprávu (dossier) o Iráku a jejich jaderné hrozby pro Anglii. Irák žádné zbraně hromadného ničení nevyrobil a pokud měli chemické zbraně, tak ty jim dodaly USA pro napadení Íránu v osmdesátých letech minulého století. Doktrína ovládnout střední východ US, Izraelem a jejich loutek UK, Francie se zadrhla v Sýrií, protože Putinovi došlo, že po Sýrií je na řadě Írýn a odtud je do RF co by kamenem dohodil. Libye / Kaddafi byla napadena v době, kdy prezidentem RF byl Medveděv. Putin si odskočil na post ministerského předsedy, aby se po krátké pauze vrátil. Libye je v Africe a její podpora v udržení nezávislosti proti globalismu by byla finančně enormně náročná. Dnes je tam neskutečný bordel a nikdo neví co bude.
4915e38c-7100-11e6-af03-e675d0741f8a_1280x720My senioři hrátky o ovládnutí světa pozorujeme s nadhledem a domníváme se, že Rusko/Čínská aliance se upevní a éra honáků dobytka a sionistický kapitalismus se blíží k hořkému konci. Pochopitelně, že idioti jako McCaine, Graham a generál Mattis s konfrontací RF a Čínou spěchají. Cca 1.2 miliardy Číňanů a obrovský kontinent RF s jeho bohatými zdroji je noční můrou sionistických elit. Hajzli na východě opouští bankovní systém „Swift“ a chtějí mezi sebou obchodovat v lokálních měnách a ne přes dolar. Z těch poplatků z dolarových transakcí do USA od konce války stále proudí miliardy. Z čeho budou financovat všechny ty vojenské základny ve Francii, Německu, Japonsku, Itálii, Španělsku, když II. světová válka skončila před sedmdesáti roky a o jejich vnucenou ochranu nikdo nestojí? Trump navýšil rozpočet pro Pentagon o 60. miliard dolarů na obranu proti potenciálnímu vnějšímu nepříteli jako je Severní Korea, jenž zabedněným generálům ruší spánek.
We-want-to-use-these-0031452363250Údajně má bojovný kačer v úmyslu vyslat další vojáky a instruktory do toho prokletého Afganistanu, kde bezúspěšně válčí asi 15 roků. Rusové to vzdali a nyní tu frašku střetu mocné, Bohem požehnané Ameriky a „hrobníka říší“ Afganistanu pobaveně sledují. Mezitím korporátní a nezávislá media v USA zveřejnila Trampův výrok a určité zklamání s funkcí prezidenta. Tak prý si to nepředstavoval. Co k tomu dodat? Bylo mu sedmdesát, má krásnou ženu a velký prachy. Touží po zápisu do historie? Po Nobelově ceně míru? O politice neměl ani ponětí a na těch „univerzitách“ kde údajně studoval a zasklíval přednášky o historii, což Evropané chápou, protože slavná epocha USA začala dovozem zločinců a prostitutek z Británie. Rodiče ho poslali do vojenské školy, alias české „Žižkovky“, které produkovaly největší pitomce v armádě. Rezignace z postu „nejmocnějšího muže planety“ by mu prospěla a měl by si co nejdříve koupit nějaký řecký ostrov, než „kolébku demokracie“ oligarchové rozkradou. Mohl by tam strávit zbytek života v pohodě a navíc studiem historie, kterou v raném věku očividně zanedbal. Možná že by na konci své pozemské pouti pochopil, že život není jen o moci, golfu a penězích.

No comments:

Post a Comment