Tuesday, December 19, 2017

GEN, gallery of criminals

GEN, galérka elity národa, výsměch občanům

Kdo tento paskvil na pokračování prosadil a kdo platí tvůrce, kteří se na něm podílejí? Kdo jiný než „presstitutky/whorementátoři“ napojeni na finanční zdroje ČT, konkrétně šesti miliardami z koncesionářských poplatků, případně tzv. neziskových organizací a dotovaných státem. Občas fundování ze zahraničí (Soros) a v neposlední řadě placeni tzv. novodobými zbohatlíky. Po nedávném skvostu oslavující hrdinský boj proti komunismu bratry Mašínovými se chtělo nám, jenž jsme totalitní režim jako děti rovněž prožili, zvracet.
Pokud jste pořad neviděli, tak na seznam.cz naleznete odkazy a také se pozvracíte. Presstituti mají rej. Pro osvěžení! Mašínové se narodili roku 1930/32, synové magora, generála se zeleným mozkem. Hned po návratu exilový hrdina Beneš tyto dva bratry vyznamenal medailí za chrabrost a osobní statečnost v době války. Na konci války/1945  jim bylo 15/13 takže nějaká divize SS Prahu předčasně opustila, protože tušila že proti těmto cvičeným zabijákům nemá šanci.
Pár roků později po uchopení moci komunisty v únoru 48 byli novým  režimem tak frustrováni (věk 18/16), že místo školních brigád likvidujících amerického brouka/mandelinku s oblibou zapalovali stohy slámy na pozemcích JZD. Jestli je motivoval generál, se už nikdy nedovíme. Nicméně chlapci roku 1953 politicky a morálně dospělí, se rozhodli  „komunistické“ peklo opustit přes NDR do Berlína v západní zóně (23/21).
Touha po svobodě nebyla zřejmě dominantní. Už roku 1951(21/19) zavraždili příslušníka SNB a dalšího příslušníka podřízli jako podsvinče, prý aby si opatřili zbraně. Rok později přepadli auto z penězi na mzdy, zavraždili pokladníka a ukradli 900.000 korun. Heroický výkon završili ilegálním přechodem státní hranice a vstupem do NDR, kde na své posvátné cestě na Západ zavraždili jen tak chrabře několik německých policistů. Ale jednotlivé informace na seznamu.cz se neshodují nejen v časové ose, ale ani v počtu mrtvol. Přesto, to jsou vrazi, kterým prezidentský kandidát mdlého intelektu Mirek Topolánek v roce 2008 udělil Čestnou plaketu. US ližprdelka Vondra ji prý doručil jednomu z Mašínů post mortem. A stát nárokům na zabavený majetek vrahů a zločinců jejich sestrou vyhověl.
Normální člověk nechápe a je otázkou času, kdy se v GEN objeví „vekslák“, v původním archivu STB vedený pod názvem sázkař, textař Horáček kandidující na prezidenta. Nebo ten dvacetiletý hlupáček z načechraným účesem jako na soutěž obráběčů lebek Dominik Feri, který byl zvolen poslancem stranou Top 09. Ožrala Kalousek na post předsedy sice rezignuje, nicméně to koryto za 90 tisíc ++ měsíčně nehodlá opustit. Nevíme, kolik politická supernova Dominik absolvovala semestrů (možná i dva), ale věříme, že studium v nějakém zkráceném režimu v Plzni dokončí a že diplomku neopíše od JUDr Bendy, který se dle Andreje Babiše v PS narodil.
Pravděpodobně v GEN uvidíme toho na potřetí protlačeného adepta za ODS z Brna na post místopředsedy PS, jehož jméno zaniká v džungli honosných titulů před jménem/prof., Doc.,Dr. a za Csc,Md, Ma/. VUML je de mode. Nás, kteří máme nějaký prefix MUDr, RNDr., Ing. plejáda zkratek ze sociální sféry a společenských věd nijak neoslňuje. Naši otcové tvrdí, že ty nové společenské vědy jako sociologie, genderová, enviromentální studia a humanitní/evropská studia včetně sociální antropologie jsou o hovnu.
Absolventi prestižních škol neumí zabít vánočního kapra, protože neví jak vypadá kladivo a sekáček. Konšelé v Bruselu navíc propagují multi-kulti a imigraci  barevných hord z třetího světa. O žádné kulturní obohacení nejde, protože cítí že jejich  zdegenerovaní potomci nejsou a nebudou schopni se postarat o základní společenské služby. Průser, který prominenty čeká a nemine bez ohledu na astronomické renty po vyvalování na sulcových, hemeroidních prdelích v EU parlamentu, je za dveřmi. Mýtický převozník Cháron je v pohodě. Před pár týdny dopravil ikonu naši velké privatizace/podvodu století/překrmeného Tomáše Ježka na druhý břeh a trpělivě čeká na další várku. Pořadí uchazečů o převoz je obtížné odhadnout, ale artefakty /Fořt aus Austria, rudá fena Šiklová, balkánská řeznice Madlenka Korbelová, poslanec  EU Štětina/ jsou již na řadě.  O zmrdech a válečných zločincích Kissingerovi, Bushovi sen., Mc Cainovi a mumiích jako Diane Finstein, Nanci Pelosi už nemá smysl se vyjadřovat. Doufejme, že kromě dramatického nárůstu důchodů nás potěší i zprávy od převozníka Chárona. Proto mu popřejme nerušenou, klidnou plavbu na druhý břeh, když jeho mrtvolami politických zločinců přetížená pramice začne nabírat vodu. Žádné obavy. Cháron to zvládne v pohodě jako i vy čtenáři nwoo přežijete letošní Vánoce.

No comments:

Post a Comment