Monday, August 14, 2017

From gay marches to gay totality

Od gay pochodov ku gay totalite
Gay pochody sú prvý krok v univerzálnej schéme, ktorý aplikujú homosexuáli po celom svete. Je to štandardizovaný postup a ani sa nenamáhajú ho prispôsobovať jednotlivým kultúram.
1. prvý krokom je usporiadanie prvého provokatívneho gay pochodu. Rátajú s tým, že prvé 1-2 roky bude pochod zakázaný a následne pri prvom úspešnom pochode sa stretnú so silne negatívnymi reakciami. Na základe týchto vyprovokovaných negatívnych reakcií sa následne označia za utláčaných a prenasledovaných a začnú žiadať zákony na svoju ochranu.
2. druhým krokom je prijatie anti-diskriminačných zákonov, ktoré chránia homo-lobby pred akoukoľvek kritikou druhej strany. To im uľahčí viesť ďalšiu kampaň, pretože už nebudú musieť riešiť argumentáciu protistrany.
3. tretím krokom je požadovanie registrovaných partnerstiev, údajne za účelom zjednodušenia istých právnych komplikácií spolužitia. Štandardizované argumenty sú otázka dedenia a otázka informovania o zdravotnom stave partnera.
4. ďalším krokom po schválení RP je požadovanie plnohodnotného homosexuálneho manželstva.
5. Keď sa schvália homomanželstvá, začnú homosexuáli požadovať nárok na adopcie detí. Najprv budú žiadať osvojenie dieťaťa partnera, keď s tým uspejú, začnú žiadať adopcie detí z detských domovov. Samozrejme s antidiskriminačnými kvótami, aby sa nestávalo, že deti budú dávané prioritne normálnym párom. Pokiaľ neuspejú parlamentnou cestou, obrátia sa pomocou antidiskriminačných žalôb na súdy.
6. Keď sú schválené homoadopcie, začnú žiadať nárok na umelé oplodnenie a náhradné materstvo. Ak im to povolia, v ďalšom kroku budú žiadať hradenie týchto úkonov zo zdravotného poistenia.
7. Okrem umeleho oplodnenia a náhradného materstva vysoký dopyt po adoptovateĺných deťoch vytvorí biznis s adopciami, ktorý začne využívať praktiky juvenilnej justície na odoberanie detí normálnym rodičom aby mohli byť dané na adopciu homosexuálom.
8. Pomedzi tieto kroky sa paralelne pretlačí do škôl sexuálna a homosexuána výchova, aby sa deti vyučovali “tolerancii” k sexuálnym menšinám. Zároveň sa bude tlačiť na čoraz nižší vek výučby sexuálnej výchovy – od základných škôl až po škôlky.
9. Keď bude dostatočne presadená sexuálna výchova, otvoria debatu o znížení veku pre legálny sexuálny styk. 40% homosexuálov sú zároveň pedofilovia a po povolení adopcií sa budú intenzívne snažiť legalizovať sex s deťmi.
10. Popri tom sa budú ďalej stupňovať antidiskriminačné zákony a všetkých kritikov homo-lobby budú najprv vyhadzovať zo školy, z práce, pokutovať a neskôr zatvárať natvrdo do väzenia alebo trestať odobratím detí.
Objavujú sa dokonca snahy klasifikovať “homofóbiu” ako psychiatrickú poruchu, čo by v budúcnosti umožnilo homo-hnutiu zatvárať svojich kritikov na psychiatriu. Bez súdu, bez advokáta, bez možnosti odvolania…
Toľko som zatiaľ vysledoval z diania v zahraničí. Nedá sa vylúčiť, že táto schéma má ešte ďalšie kroky, o ktorých zatiaľ nič ani netušíme…

Trochu k taktike gay pochodov
Homosexuáli prezentujú gay pride pochody ako formu demonštrácie za svoje práva. Ďalší to prezentujú ako bežnú karnevalovú párty pre 4% komunitu. Lenže…
– ak by sa jednalo o demonštráciu za práva, človek predpokladal, že sa sústredia niekde na veľkom námestí alebo pred parlamentom, slušne oblečení a s transparentami s heslami požiadaviek. V skutočnosti ale žiadne bannery na gay pochodoch nevidieť, akurát všetci mávajú dúhovými vlajkami a robia čo najväčší rámus.
– ak by sa jednalo o súkromný gay festival, tak by dávalo logiku rezervovať si nejakú lúku za mestom a tam sa vybúriť. Namiesto toho pochodujú krížom krážom cez centrum mesta, blokujú tým dopravu a používajú hlasnú hudbu, aby ich ani náhodou niekto neprehliadol.
Takže nemôžem si pomôcť, ale tie ich pochody “hrdosti” pôsobia vyslovene ako cielená provokácia. V štýle predviesť sa “aha, tu sme a môžeme si to dovoliť”.
Ale má to aj ďalšie aspekty.
Účastníci Gay pochodov sú v drvivej väčšine cudzinci, profesionáli demonštranti, ktorí sa presúvajú z jedného mesta do druhého. Všimli ste si, že nikdy sa nekonalo viacero gay pochodov naraz? Títo profesionálni demonštranti rozoštvávajú náladu v krajinách, ktoré boli dovtedy k miestnym homosexuálom tolerantné.
Ďalšia úloha gay pochodov je ešte zlovestnejšia. Okrem samotných pochodov sa totiž v danej dobe konajú aj akési “workshopy”, akési školenia. Organizátori využívajú fakt, že na ich gay pochode sa stretnú homoaktivisti z viacerých krajín, vrátane začínajúcich domácich homo-revolucionárov. A na týchto workshopoch sú podrobne zaškolení do stratégie homohnutia – vysvetľujú im, aké argumenty používať pri trolovaní v diskusiách, rozdávajú im kontakty na organizačné alebo finančné centrály, zostavujú organizačnú štruktúru hnutia v danej krajine, robia nábor dobrovoľníkov. Táto úloha gay pochodov je ešte nebezpečnejšia, než samotné provokácie v uliciach.
Okrem toho je samozrejme každý takýto gay pochod je využitý aj na rozšírenie pohlavných chorôb medzi miestnu komunitu. V ČR od čias povolenia prvého pražského pochodu výrazne poskočilo číslo výskytu HIV v krajine.

No comments:

Post a Comment