Wednesday, July 19, 2017

Christopher Hitchens

Pokrytectví katolické církve a zločiny, za které se nikdy neomluvila

christopher
19ti minutový záznam z konference Intelligence Squared Debate 2 ze 7. listopadu 2009 a vystoupení britsko-amerického publicisty a novináře Christophera Hitchense, ve kterém vyjmenovává největší zločiny katolické církve za celou její historii. Následuje vyjmenování omluv církve za některé z těchto zločinů. Veškeré církevní omluvy jsou však stále nedostatečné a pokrytecké a církev si stále nárokuje monopol na jediný správný výklad duchovních pravd.



52 Komentářů k Pokrytectví katolické církve a zločiny, za které se nikdy neomluvila

  1. petr napsal:
    Největším zločinem církve je, že brání naši civilizaci před moralním i sociálním rozkladem, o co naopak masivně usilují židé. A k tomuto účelu používají celou armádu pisálků a žvanilů, od užitečných idiotů až po ty výborně placené.
    • admin napsal:
      největším zločinem církve je, že dělá z lidí takové blbce, že pak nejsou schopni vidět a vyřešit všechny ostatní zločiny církve – geniální taktika :-(
      • benmil napsal:
        Největším zločinem církve je evangelizace. Všude, kam jsme přišli jsme domorodcům cpali (nejčastěji násilím) domorodcům naše náboženství, náš jazyk, naše zvyky – oděvní, stravovací i jiné. Teď se divíme, že karta obrátila, a muslimové nám to oplácejí. Každý chvilku tahá pilku.
      • geronimoh napsal:
        Taky myslím, že násilná christanizace mečem a křížem je mnohem horší, jak to, že jim na ty bludy někdo z vlastního nerozumu naletí
    • proud napsal:
      Jj,peto,napriklad prave tebe! Jeste porad jsi nepochopil,nebo spis nechces,se mi zda,ze zidi a cirkev to koulej spolu,hodnej a zlej policajt,znas tu hru?Uspesne se stridaj a „verici“ jim nadherne sedaji na lep a zobou z ruky!Dekujte nam,nevericim,ze jsme a dokazali jsme to odhalit,jinak jste uz davno sedeli v nwo,dreli za kus chleba a matraci a mrdali jen na zplozeni novejch otroku,a to jeste jen mozna,nejspis ani to ne,a jeste jste si to pochvalovali!!! Mel jsem za to ze mas v hlave vic a aspon jakejs takejs prehled.
      • petr napsal:
        O církvi a křesťanství toho vím víc než všichni zdejší užiteční idioti, co skáčou jak chazar píská, dohromady.
        Proto bych nikdy nevyplodil takové bláboly co oni, které jsou nejen faktografické a historické nesmysly, ale věci které postrádají elementární logiku. Třeba ten tvůj příměr k hodnému a zlému policajtovi. Ta taktika se používá odedávna. Ale nikdy jsem neviděl aby si ti dva policajti šli po krku tak krutě jako židé (zednáři) a církev. Takže je to nesmysl.
        Nebo diskuze pod články o husitech. Ani jeden argument, jen spousta emočních blábolů. Taková je vizitka užitečných idiotů. A není těžké předpovědět jak ti hlupáci, hecovaní a manipulovaní židy, dopadnou.
        Kdo neumí rozeznat přítele od nepřítele, ten už má bitvu předem prohranou.
        • proud napsal:
          Zajimavy:-))),cirkev je dilo zidu a pritom si jdou po krku a ty o tom vis nejvic,kolik jsi toho prelouskal z toho zidovskyho ze nevis ci je bible dilo? :-)))))
          • petr napsal:
            S člověkem, který nerozlišuje ani mezi Starým zákonem (=tóra, tedy manuál GP určený židům) a Novým zákonem (=křesťanství) asi nemá smysl se na dané téma bavit.
            Ovšem, proč je součástí Bible pořád i ten Starý zákon, je záhada i pro mě. Asi abychom věděli, co jsou ti židé zač :)
            Kde jinde se dozvíte detaily o jejich nenávistné xenofobní kultuře? Od zednářů asi těžko.
        • Vladislav napsal:
          Bibli napsali Zide o Židech, jde o nástroj zotročení ne-Židů.
          O křesťanství vis možná hodne, ale jen z tech vašich „spravnych“, křesťanských zdroju.
          Žádný skutečný rozpor mezi judaismem a jeho odnoží, křesťanstvím, neexistuje. To jen dve větve téze sekty se mažou mezi sebou.
          Jak vidíš i z ostatních reakci, nepresvedcils.
    • Vladislav napsal:
      Hlavní body činnosti křesťanství:
      - vnuceni teto účelově vymyšlené ideologie lidem, kteří o to vůbec nestáli
      - rozvrácení tisíců a tisíců kultur, desítky a stovky milionu lidských životu
      - zničeni a totální deformace pravdivych dějin, jejich ukradení, prekrouceni, vylhani novych, likvidace pravdivych kořenu
      - rozvrat lidské psychiky, vnuceni pocitu viny za kdeco, rozestvani a rozdělení lidských společenstvi
      Jak by mohlo křesťanství bojovat proti Židům, kdyz jde o ideologii Židem účelově vymyslenou, Žida glorifikujici, Židovi sloužící?
    • obycejnilide7 napsal:
      petr napsal:
      17.7.2017 (12.42)
      Zmetku prolhanej táhni do hajzlu!!!
  2. benmil napsal:
    Jak přišla církev k majetkům:
    • petr napsal:
      Jen aby to nebylo stejné jak s tím zednářským mazalem, co nakreslil Husa jak je v Kostnici v zamřížované cele o chlebu a vodě.
      Přitom ve skutečnosti měl k dispozici třípokojový apartmán s veškerým servisem.
      Prozradíte nám který zednářský tovaryš nakreslil tento obraz?
      • Vladislav napsal:
        I kdyby měl k dispozici treba cely hotel, pravdu stejne neumlcite, skolastiku.
        I kdybyste si nakradli dalšími nachinacemi typu restituci další stamiliardy, moc nad lidmi uz stejne neobnovite.
        Můžete upálit treba dalších padesát Husu, ale s kým mame ve vašem pripade cest, uz nikdy neutajite.
  3. benmil napsal:
    Alexander Struys 1852-1841
    • benmil napsal:
      Jo, a ten obraz se jmenuje DRAVCI
      • Vladislav napsal:
        Doporučuje se spis překlad God is Dead, který vyjadřuje původní smysl obrazu z roku 1876 – ze bohem křesťanství je ve skutečnosti smrt, kterou glorifikuji, na kterou se doslova třesou, protoze pri ni na umirajicich dobydou obrovské majetky. Takze ano – praví dravci.
        Ostatně i jejich nejvyšší bůh, tzv. Bůh otec, je Jahve, tedy starozakonni židovský Bůh. O jakou zrůdu se jedna, se lze nejlépe přesvědčit četbou Starého zákona samotného. Je to skutečný démon v právem slova smyslu, bazici po krvi a moci. Jezis z Nazaretu toto pravdepodobne věděl a šířil, proto byl Zidy ukřižován, nicméně v pozdější Bibli uz je tato zrůda jako Bůh otec opět přítomna, a 90% křesťanů ji dodnes rádo předává svou energii, aniž by cokoliv tusili.
        • petr napsal:
          „Bohem“ starého zákona je skutečně Ďábel. O tom žádná.
          Ježíš obětoval svůj život, jen kvůli tomu aby všem ukázal, jaký je to velký rozdíl, mezi starozákonním satanem a novozákonním bohem.
          Protože mu bylo jasné že pitomci by to jinak nepochopili, stejně jak to požidovštění „ateisté“ a talmudizovaní protestanti nechápou dnes.
          Novozákonní bůh křesťanů je drasticky odlišný od starozákonního boha-ďábla židů.
          Kdybyste nečetl jen ty zednářské bláboly, ale nějakou kvalitní literaturu, nebo pokud byste přečetl kousek starého a nového zákona a byl schopný o tom aspoň chvíli popřemýšlet, tak by vám to bylo naprosto jasné.
          • Vladislav napsal:
            Ano, Bohem-otcem Starého zákona je skutecne ďábel (resp. entita s podobnými rysy).
            Odvrhl jste tedy – jako křesťan – Starý zákon?
            A pokud ano – co Vam z tzv. křesťanství zbylo?
            • petr napsal:
              Nejsem křesťan, ale nejsem ani užitečný idiot, abych brojil proti křesťanství.
              Když odvrhnu Starý zákon, zbude mi čisté křesťanství, tedy Nový zákon. Na to by přišel i žáček druhé třídy.
              • Vladislav napsal:
                Nikoliv, žačku druhe třídy. Starý zákon je základem křesťanství, Nový zákon je pouze pokračováním, rozvinutim Starého zákona.
                Jako nemuze byt dum pouze ze zdi, bez základu, tak nelze ani křesťanství redukovat na Nový zákon.
  4. Definitiva napsal:
    Najväčší zločin cirkvi je, že existuje, to, že existujú biblické náboženstvá ako umelý konštrukt ideológie sociálnych parazitov. Biblické cirkvi nemajú oporu v dejinách a líšia sa svojou podstatou od náboženstiev v Ázii a Amerike.
    Najväčším zločinom cirkvi v Európe je stále trvajúca kultúrna a v minulosti aj fyzická genocída Slovanov.
    Najväčším zločinom cirkvi je, že je súčasťou moci sociálnych parazitov, ktorá zotročuje svetovú ľudskú spoločnosť. /Pápeži sa klaňajú svojim pánom, jezuitský pápež plní svoje poslanie-zničiť kresťanstvo islamom./ V minulosti boli židovstvo, kresťanstvo a islam vždy použité ako nástroj proti ľudstvu pri dosahovaní cieľov, pri získavaní moci a ovládnutí ľudstva pre ciele sociálnych parazitov.
    Najväčším zločinom cirkvi je krst detí vo veku, keď nevedie myslieť, nemajú poznanie, nevedia sa rozhodovať a získavajú náboženské návyky na celý život, ktorých sa v dospelosti nedokážu zbaviť, ak, tak len s veľkými psychickými problémami, ich duša je uvrhnutá do okov psychického, duchovného otroctva.
    Najväčším zločinom cirkvi je duchovné otroctvo uvalené na ľudstvo, narušené zmyslové vnímanie reality, neschopnosť poznávať realitu, neschopnosť používať logiku, rozum a robiť pragmatické rozhodnutia pre svoj lepší život. Človek celý život myslí tak, ako cirkev káže, koná to, čo cirkev káže, ľudia zomierajú hladom, trpia biedou a idú z vojny do vojny.
    Za celé dejiny stačí cirkevná podpora fašizmu, Hitlera a Mussoliniho. Dnes podporuje fašizmus scientológ-prezident. /Scientologická sekta v Rusku zakázaná./ Scientológia je ateistická forma náboženstva, ktorá nastúpi po zničení kresťanstva islamom.
    • petr napsal:
      Já myslím, že pro dnešek už se nemusíte víc namáhat. Svých 30 stříbrných co dostáváte jako odměnu od zednářů si už můžete v lóžové pokladně vyzvednout.
      • Vladislav napsal:
        Proč porad dokola všem lžete, ze kdo je odpůrcem křesťanů, je automaticky zednář?
        Vždyť odpůrcem křesťanství dnes musi byt každy rozumný clovek.
        Vase „logika“ je stejna, jako byste tvrdil, ze kdo byl za války nepřítelem Hitlera, byl automaticky komunista – protoze komunisticky SSSR proti němu bojoval.
        • benmil napsal:
          +
        • petr napsal:
          Rozhodně ne automaticky. Jen je obtížné občas rozlišit, kdo je užitečný idiot a kdo je za to dobře placený.
          Idiotů je rozhodně většina, protože takovou košer armádu užitečných idiotů kterou vrhnul žid na křesťanství, by těžko zaplatil.
          Stejně jako u husitství. Té hrstce nahoře byl slíben podíl na zisku z rozkradení církevního majetku. A zbytek byli užiteční idioti.
          Jenže ti to časem prokoukli, tak proi nim Žižka musel zasáhnout nakonec silou.
          SOučasní užiteční idioti jsou už tak hloupí, že ty zednářské lži neprokouknou ani za 100 let. Takže je náš národ tímto odsouzen k zániku.
          Gratuluju vám.
          • Vladislav napsal:
            Opakuji Vam ponekolikate: zednáři jsou pouze JEDNOU ze skupin, která aktivně vystupuje proti křesťanství.
            Proč porad takto zjednodusujete?
            Křesťané vyznávají Zidy vytvořeného boha, Žida-Spasitele, Zidy-apoštoly, Zidy tzv. svaté (mnoho z nich), Zidy na papežském stolci … a Vy budete přesto odpor proti křesťanství vydávat primárně za židovskou záležitost?
            Nepřipadá Vam to schizofrenní?
            Vy nevíte, kým a proč bylo vytvořeno křesťanství? Do jakého stavu společnost uvrhlo a komu to mělo sloužit?
            Předstíráte, ze křesťanství je v současnosti jakýmsi obranným štítem proti islamizaci apod., ale nechápete (nebo chápat odmítáte), ze bylo a je pouze nástrojem „nekoho“, který se dnes již přežil a proto ma byt nahrazen nástrojem sloužícím témuž účelu – ale v současnosti ucinnejsim.
            • benmil napsal:
              Křesťanství vytvořil Saul z Tarsu, později známý jako sv. Pavel. Starozákonní proroci naslibovali Židům příchod Mesiáše, až jim bude nejhůř. A kolem roku 70, po prohrané válce proti Římu a po rozboření Chrámu jim bylo opravdu zle (a tehdy začala první velká vlna emigrace, třebaže mnoho Židů se motalo po Evropě už předtím). A tehdy vystoupil Saul a řekl, co remcáte, Mesiáš už tady před pár lety byl a vzal sebe všechny vaše hříchy. Někteří badatelé se domnívají, že Saul jednal na objednávku Říma, kterému lépe vyhovoval Mesiáš, který nastaví druhou tvář, než ten, který by přišel s ohněm a mečem.
              • petr napsal:
                Naprostý nesmysl. Naopak, křesťané byli po staletí v římě systematicky brutálně pronásledováni, prostě byli jim trnem v oku. Protože pro ně nebyl císař nejvyšší autorita a odmítali se poklonit římským bohům. To tam tehdy bylo pravidlo. Pokloň se císaři a pantheonu a pak si tu můžeš vyznávat koho chceš dle libosti. A to oni odmítali.
                • benmil napsal:
                  To se vůbec nebije. Bohatí Židé vytvořili bolševickou stranu, a když ta nechtěla skákat, jak pískají, „krutě ji pronásledovali“.Když mouřenín splní svou úlohu, bývá odkopnut. To je starý axiom. Vzpomeńme na Saddáma, Kaddáfí a další, co nechtěli poslouchat.
              • OldNoe napsal:
                benmil, to je naozajstná znôška nezmyslov. Napr., skúste si spočítať, koľko by mal sv. Pavol v r. 70 rokov? 90? Viac? A v tomto veku by mal začať kázať? Prípadne si vygooglite, aká vojna prebiehala v Izraeli v rokoch 66-70. Keď Zelóti ovládli (a znesvätili) Jeruzalem. Ste dôkazom toho, čo píše petr.
                • Vladislav napsal:
                  Jak napsal Benmil výše: mouřenín splnil svou úlohu, takže může být odkopnut.
                  Křesťanství, resp. tzv. řecké náboženství, je kompilát všeho možného, vytvořený s jediným cílem – podmanění, zotročení bohatých zemí na severu, severozápadu a severovýchodě tehdejšího „starého světa“.
                  Nebudu se rozepisovat o všech křesťanských bludech, ty jsou většině z nás dobře známy. Zastavím se až u husitství.
                  Husitství není český vynález, ale vychází z učení
                  anglického kazatele Johna Wycliffea. O co šlo? Jak postupovala christianizace Evropy, lidé si stále více a více uvědomovali rozpory mezi kázáními církve a jejími oficiálními projevy. Více a více chápali, že „skočili na špek“, zároveň už ale ztratili napojení na předkřesťanské kulty (nemohli se k nim vrátit).
                  Proto začaly od té doby nikdy nekončící snahy o reformu křesťanské církve. je to ovšem počínání stejně naivní, jako bylo jednání reformních komunistů v roce 1968. Křesťanství bylo totiž už vymyšleno jako mocenský nástroj, takže jeho praktické projevy nelze oddělit od údajně „čistého počátečního učení“. Je to jedno a to samé…
                  V lidech v českých zemích v době Václava IV. zbývalo ještě hodně z dřívější védické moudrosti;
                  české země ještě nebyly směskou národů prosáknutou židovinou, jakou se staly po Bílé hoře. Lidé viděli pravou podstatu církve ( = uzurpátorské parazitické organizace toužící pouze
                  po moci), což Hus přesně popsal a získal příznivce.
                  Byl to samozřejmě naivní pokus, ale díky němu zde
                  byla až do Třicetileté války jinde nemožná míra náboženské svobody, tolerance.
                  Dnes už „síly v pozadí“, které křesťanství vymyslely a instalovaly, NEPOTŘEBUJÍ. Je to pro ně přežitá zbraň, nedostatečně účinná pro dnešní dobu.
                  Proto tak, jak křesťanství vymyslely a vnutily, ho dnes stahují a ničí, aby vnutily verzi 2.0. svého
                  parazitického „světového“ náboženství, jímž má být islám.
                  Z tohoto důvodu se řada naivních lidí mylně domnívá, že křesťanství je jakousi „baštou“ starých, konzervativních, prověřených hodnot. Je to ovšem ryzí klam, stejně naivní, jako by chtěl někdo „zachránit“ komunismus v roce 1989 tím, že se začne odvolávat na jeho počátky, na spisy Lenina, Marxe, Engelse.
                  Pro tyto všechny mám jeden vzkaz: Žid vytvoří vždy „systém“ a jeho „flat-alternativu“, aby vám dal iluzi výběru. Dnes vás manévruje do výběru křesťanství vs. multikulturalismus…předtím to bylo katolictví vs. protestanství … kapitalismus vs. komunismus…
                  Nebuďme naivní! Jediné hodnoty, ve kterých Žida s
                  jistotou nenajdeme, jsou ty, které tu byly PŘED NÍM a které tedy prokazatelně nemohl vymyslet. Tam je třeba hledat, tam je třeba se obrátit, jakkoliv to může být složité, zdlouhavé a nepohodlné.
          • Vladislav napsal:
            Další omyl. Husitstvi především zachovalo neco jako „ducha národa“, tedy odpor proti vnucovane nadvlade, odpor proti jednání v rozporu se svědomím, v našich podmínkách pak odpor proti germanizaci.
            Bylo prvním hnutím, které odhalilo pravou podstatu křesťanství, respektive církve.
            I díky husitstvi zůstal zachován česky a moravský národ dodnes, nezanikl v německém moři tak, jako podobne k západu vysunute slovanské národy Obodritu či Lutičů.
            Díky husitstvi, resp. jeho zakladateli, se stal česky národ gramotnym, byly položeny dodnes používané základy spisovného českého jazyka.
            Vam to připadá malo?
            Za koho kopete, clovece?
            Ja to vím.
            Za ty, co nas tady po Bíle hoře 300 let ponemcovali a sali z nas jako parazité (kterými take jsou).
            Tady ale nepochodite.
            • petr napsal:
              Hezky jste vyškolený zednářskou literaturou.
              Díky husitům jsme byli později pohlceni germánskými habsburky a čeština tak prakticky zanikla. Na její obnově měl velkou zásluhu Dobrovský (mimochodem jezuita). Jezuité totiž povinně museli umět česky ikdyž z to původně byli cizinci, kteří přišli z itálie, španělska apod. Jedna z mála institucí která se bavila s obyvateli česky, v jinak německém rakousku uhersku.
              Jestli tady husiti zachovali nějakého ducha, tak to byl duch talmudu.
              Doposud mi tu nikdo z užitečných idiotů nebyl schopný vysvětlit, co je na systematickém vyvražďování křesťanů kteří se odmítli přidat k husitům tak typicky české, svobodomyslné a křesťanské.
              • Petr napsal:
                Petře,
                to jsou strašné kecy. Zajímalo mě, co je k tomuto argumentačně vyprázdněnému a nenávistnému videu za komentáře a vidím, že stále stejné. „Normální“ člověk by byl za čas unaven, ale pro tyto je diskuse v NWOO jejich životem. Mají svoje bolístky a našli si viníka, v běžném životě nemají na reálnou konfrontaci, tak působí zde. Pan Vladislav je jako kolovrátek, když ho ale argumentačně „dostanete“, tak se odmlčí. Kdyby opravdu četli, neměli by zde čas neustále diskutovat. Vy si taky dostudujte něco ke Starému zákonu, doporučuju literaturu do II. vatikánského koncilu. Máte v tom evidentně taky zmatek, čehož indikátorem je i to, že zde diskutujete.
              • Vladislav napsal:
                Pro Vás je zednářska literatura vsechno, co se vymyká Vašemu křesťanskému (byt nepriznanemu) světonázoru.
                Jste si vůbec vědom, jak to vypadalo v Čechách na zacatku 15. stoleti? Jak zkorumpovaná vůbec katolická církev byla? Říka Vam neco pojem odpustky??
                I to je zednarsky výmysl??
                Jste si vědom toho, ze mj. díky husitstvi zde byla jeste v 16. stoleti na svou dobu obrovská náboženská svoboda, ze král se musel zodpovídat stavům, kteří ho potvrzovali?
                Jak mohly byt české zeme tak zdevastované husitstvim, kdyz patřily pred Bílou horou k nejbohatším častem Evropy??
                Jste si vědom tmy, kterou po Bíle hoře zavedli jezuité? Potlačování češtiny, germanizace, postupně závaděneho absolutismu panovníků?
                Vždyť Vy jste totálně mimo, clovece. Z které planety jste spadl, Vy nešťastníku vidici za každým rohem zednare?
                Zlo ma jasne obrysy i jméno: křesťanství, zejména katolického „typu“. Polemizujte, dokazujte, nebo mlcte – ale Vase zednarska obsese je k smíchu.
                • obycejnilide7 napsal:
                  No jejda asi tu jsou 2 petři, reakce byla jen na tohoto
                  petr 18.7.2017 (12.38)
            • benmil napsal:
              +
  5. Sasin napsal:
    Nakonec se jim ale podařilo Lužiče převychovat na Germány co žerou vepřové a lemtají pívo jako my. Teď jim hrozí převýchova na araby, to je neuvěřitelné jak lze s lidma vorat a vláčet. Jak to lze provádět. Potřebujete k tomu nějakou ideologii. Dále asi hodně falešných platidel. Nějaké nakradené děti a ujařmené majetky s výhodnými splátkovými tributy na ochranu. Hodně kukaček a úplatkářů na majdany. Po berousovi nechat blboně na jednu či dvě generace vychladnout a kolečko berouse votočit s další generací. Mezi tím hodně psát o hrdinech a pálit knihy o protihrdinech. Slučovat nakradené grunty a ustanovovat správce. Dávat jim nějaká privilegia ( /třeba i za neexistující zásluhy), vyhlásit jim imunitu (trest mrti nebo vyříznutí nějakého orgánu pro výstrahu už stačí) a rozdělovat a přerozdělovat tak aby to nasíralo stále více lidí. Represe, „pomáhat a chránit“ to jistí do další války. A pak už stačí jen pomlouvat, například, „sestra říkala tvojí ženě, že tě viděla s Michalou jak si to rozdáváte“. Nebo třeba, “ bratr v hozpodě říkal kumpánům, že mu tajně kradeš peníze a že ho chceš s otcem vydědit“.Zpovědnice pomáhá takovou ideologii chránit a lži kombinovat.
    • Vladislav napsal:
      Nenapsal bych to ani z půlky tak dobře.
      Lužičů zbývá dnes něco kolem 60 000 a přežili jen díky geografické blízkosti Čech, resp. tomu, že byli od Karla IV. do poloviny Třicetileté války součástí zemí Koruny české.
      Ještě po druhé světové válce žádali o připojení k ČSR, ale Stalin si po Západním Berlínu a NSR / NDR nepřál další dělení německého předválečného území, takže nakonec dostali x pseudovýhod v rámci DDR. Ty jsou jim ovšem dnes už k ničemu.
      Lužičtina je češtině bližší než polština, stačí si pustit například některé projevy Lužičana Stanislawa Tillicha, t.č. saského ministerského předsedy.
      Němec patří za Labe a v podstatě celé dnešní východní Německo je slovanským územím, které bylo našim bodrckým, lutickým a lužickým bratrům sprostě ukradeno, přičemž oni sami byli z větší části vyvražděni, z menší jakožto méněcenní Wenden asimilováni. Nicméně boží mlýny melou a nepochybně přijde den, kdy budou Němci nucení i za tuto mega-genocidu (o níž se v dnešních multikulturně-německých mainstreamových plátcích de facto nesmí psát) zaplatit.
  6. Deharse napsal:
    Několik poznámek k DV.Hitch byl exelentní řečník/atheista podobně
    jako Stephan Fray.Oba mají židovské kořeny, navíc Fray je gay tak
    je berte s reservou.Ti dva pitomci obhajující církev(černoch,bába)
    s polovičním IQ neměli šanci.Hitch je po smrti,ale na konci pouti
    to posral.Nekompromisní kritik US války ve Vietnamu se po odchodu
    do Ameriky změnil a zločineckou invazi do Iraku podporoval. Další
    člen týmu je Žid Sam Harris, který to trio víc než doplňuje.
  7. Pavol napsal:
    Kto bojuje proti Cirkvi, bojuje proti Kristovi, lebo ona je jeho telom. Tento človek nie je sluha Boží. Je to sluha diabla. Ci to robí nevedome alebo vedome. Toto je cesta do náručia diabla.
    • benmil napsal:
      Kto bojuje proti cirkvi, bojuje za legalizáciu zločinnosti.
      Dejiny píšu víťazovia. Víťazom tých čias bola cirkev, a všetko, čo „vieme“ z tej doby, je z jej pera, takže fakticky nevieme nič relevantné. Odhliadnúc od problémov s chronologizáciou.
      Kto bojuje proti NSDAP, bojuje proti Fuhrerovi, lebo ona je jeho telom. Tento človek nie je dobrý Nemec. Je to sluha boľševikov.
  8. Antirabín napsal:
    Ateistické komoušské režimy ve 20. století povraždily víc lidí než všechny náboženské války v historii. Enough said.

No comments:

Post a Comment