Sunday, January 29, 2017

U.S. election 2016 etc

Monstrózní šaráda – US volby 2016

jesus-484797712-trump-alabama-rallyPo II. světové válce se stal prezidentem USA generál D. Eisenhower,  známý pod familiérní zkratkou „Ike“. Na konci svého funkčního období (osmi letech) ve svém projevu varoval občany Ameriky před uchopením státní moci „industriálním-vojenským“ komplexem, což se do písmene splnilo. Nicméně je dnes USA stádem vnímán coby „pán spravedlivý“ i když má na triku zbytečnou smrt statisíců  německých poválečných zajatců, o Guatemale a Iránu nemluvě.
J. F. K. jeho varování o převzetí státní moci oligarchy, zbrojaři a naftaři pochopil a chtěl tomu zamezit. Byl odstřelen jako smradlavý tchoř. Podobně skončil jeho brácha Boby, zavražděn těsně před zvolením prezidentem.  Poslední z bratrů Ted, to vzdal a na postu doživotního senátora se uchlastal. Teddy respektoval předložený scénář a zemřel přirozenou smrtí. Takže „dynastie Kennedyů“ byla nahrazena klanem Bushů.
Léčený alkoholik Bush nastoupil do úřadu díky zmanipulovaným výsledkům na Floridě, kde toho času byl guvernérem jeho bratr Jeb Bush, který usiloval a vstup do bělidla po tom katastrofálním prezidentství černocha „Barryho z Honolulu“. I přes podporu a dotace spřízněných rodinných přátel to vzdal. 150 milionů dolarů utratil nesmyslně na kampaň proti milde-republikánovi a finančně nezávislému kandidátovi Trumpovi.
bush-senior-wishes-he-was-younger-and-is-going-to-make-sure-jeb-wins-2016
Donald určitě není ideálním kandidátem, ale proti svým soupeřům za republikánskou stranu (Kubánce Rubia a Kanaďana Cruze) má navrch. Podmanivý řečník opakující stále totéž, což je strategie, kterou hysterické davy žerou. Zeď na hranici Mexika/Arizony imigraci a lavině drog částečně zamezí, ale jeho názory na mučení vězňů na Guantánamu a nepodložené kecy o vrácení neoprávněně zmrazených íránských kont jeho popularitě u těch vzdělanějších obyvatel neprospívá. Tvrdí, že dluh 20 trilionů dolarů splatí během dvou funkčních období v bělidle, pod čarou řečeno za 8 let. S V. Putinem chce dokonce spolupracovat, což jestřábové jako McCaine, Hillary, Židovka Korbel/Allbright z Česka nemůžou skousnout.
Židé obecně na nebe, svatou trojici a posmrtný život nevěří, přesto ta téměř osmdesátiletá babizna vyhrožovala ženské populaci, že nebudou-li volit lesbu Hillary, tak skončí v pekle. Výrok „hlavní je to pohlavní“ nelze ignorovat z čehož logicky vyplývá, že naše „Madlenka“ si naposledy vrzla tak asi za Clintona. Nezbývá, než Donaldovi držet palce a doufat že tzv. „studenou válku“ s RF okamžitě po nástupu do „bělidla“ ukončí a začne s kontinentem neomezených přírodních zdrojů spolupracovat. Trumpovy názory na tsunami emigrantů do USA, EU jsou velmi blízké názorům prezidenta RF Putina.
17-vladimir-putin-donald-trump.w529.h352
V Euroasijské zóně (RF, Číny, Indie, Japonska, atd.), se islamistická chiméra nechytí. Sen o dvanácti palcové uzenině se Angele nenaplní, natož pak sexem posedlé  a nadržené flétnistce či Pavlíně. Otřelý erotoman by asi doporučil „lupu“, čímž by ložnicové scenérie dostaly novou dimenzi. Vlk se sice nenažere, ale koza zůstane celá. Pro většinu žen a dívek EU ta narážečka na kopyta nebude nijak příjemná.
To co se dnes děje ve světové politice nemá v historii obdoby. Geneticky předurčení zločinci a podvodníci se stávají senátory, poslanci, ministry, předsedy vlád a prezidenty. Šmejd namísto trestu smrti, či doživotního vězení je omilostněn dalším zkorumpovaným šmejdem, jenž se prodral na metu prezidenta. Tím ale fraška nekončí. Uspěchané lidské stádo si v podstatě nic nepamatuje a po krátké časové prodlevě nadšeně tleská zločinci, jemuž je udělena NC míru (Carter, Kissinger, Arrafat, Obama). Proto nebuďte v šoku, když mezi navrženými laureáty na NC se objeví Blair, Merkel, Bush a Židovka Allbrightová.
NobelPrize-Obama-Doctors-Without-Borders-AntiMedia
Prezident RF  na seznamu potenciálních adeptů na NC nikdy nebude. KGB operativec,  který to dotáhl na post prezidenta RF a v němž byl „dumou“ třikrát potvrzen je pro „Divoký západ“ noční můrou. Otázka, „kdo z těch současných prominentních politiků nebyl agentem/donášečem tajných služeb? je v podstatě irelevantní. Všichni byli tzv. uvázání a spolupracovali. Dnes na politickém „Olympu“ musí plnit příkazy oligarchů za zrcadlem.  Prezidenti Barry z Honolulu, Hollande, předsedové vlád Merkel, Cameron, Sobotka, atd. Těch, co se šprajcují, je jako šafránu.
M. Gaddafi v Libyi a Saddám v Iráku byli odporně zavražděni a Assad v Sýrii přežívá díky podpoře prezidenta Putina. Doufejme, že Orbán, Zeman a Fico udrží nadstavenou laťku a že ani Poláci své názory na záplavu žravých sarančat do našich zemí nezmění. Věřme, že když v červnovém, demokratickém referendu Anglie rozhodne o vystoupení z EU a čtveřice rebelů zachová status quo, tak se Evropa navrátí do starých kolejí a nesmyslný projekt EU s diktátem Bruselu se zhroutí jako ten domeček z karet. V opačném případě my/vy senioři uhraďme svým ratolestem kurzy ruštiny, čínštiny, protože v tom evropském marasmu nebude v roce 2020 k přežití. Za několik dnů/týdnů se oteplí a africké/arabské kobylky obživnou a vydají se na cestu pěšmo po vyhřátých dálnicích. Sežerou vše, na co během exodu narazí a vše poserou. V těch postižených lokalitách nebude růst ani ta „Babišova“ řepka. Do r. 2020 se narodí čtyři sta milionů lidí z etnika afrických/arabských doktorů a inženýrů, kteří převážně hovoří „massa bob“ angličtinou a 4 základní aritmetické operace považují za přísně střežené kmenové tabu.
svarog__by_kimsokolov-d95woz7Slovanské národy zatím vždy přežily a ukájí se premisou, že situace je sice vážná, nikoliv však zoufalá. Hovno! Tentokrát je více než zoufalá. Nemáme armádu. Slabší kus, MO a herec při prvním náznaku ozbrojeného střetu naskočí do svého obrněnce a zahne do Vatikánu. Ale pozor, opilec Kalousek se již učí střílet. Prozatím na terče a růže na poutích u kolotoče, takže buďme v klidu. Možná, že na nějakém honu na zajíce, či koroptve trefí Štětinu, Laudáta nebo hochštaplera z MO. Pokud to bude „rána par excellence“, celý národ pochopí angažovanost a sympatie flétnistky k dovozu etnika nesouměřitelných rozměrů.
Nicméně určitá jiskřička naděje stále doutná. Jestli Donald, nepolitické „zatoulané tele“ neudělá nějakou fatální chybu, tak by měl být zvolen prezidentem USA. Hillary čelí řadě obvinění ohledně privátního serveru, kdy byla M. Z. Trump otevřeně prohlašuje, že s Putinem a RF zahájí nový kurz, který bude prospěšný pro celý svět. Prozíravý Putin s Trumpovým prohlášením o urovnání vztahu dvou jaderných velmocí souhlasí a jeho maraton o bělidlo víceméně podpořil. No uvidíme, jak ta fraška nakonec skončí.
Přes pesimistické předpovědi o konci světa a osudu staré Evropy nemějte vrásky. Třetí světová válka avizována experty nám nehrozí. Co bude dál, když nastane? NIC! Počet přemnožených homo-sapiens se sníží o pár miliard. Vesničané na Aljašce, na Sibiři, Grónsku, Tibetu a na Moravě to zvládnou. Chvíli budou truchlit a to je tak asi vše. Nejdříve vylezou na povrch ze svých podzemních a betonových atomových krytů zmrdi Rotchildové, Rockefellerové, Bushové, kteří naivně předpokládají, že se pojede dál močálem černým podle bílých skal. Nepojede. Ze „zemljanek“ se vynoří mužíci, z iglů Eskymáci, z amazonských pralesů Indiáni, z australské buše „Aboriginals“ a darwinovská  evoluce bude na modré planety pokračovat. Jak to skončí, nikdo netuší a na kecy o expanzi homo sapiens na „planety“ nacházející se vně sluneční soustavy zapomeňte. Hovadinám o červích dírách a nesmyslům o cestování v čase nevěřte a zůstaňte u země. Pokud se nedohodneme tak evoluční niť se jednoho dne  přetrhne a tzv. opice s velkými mozky nahradí nějaký primitivnější druh, který si života na modré planetě bude vážit. Ale kdo ví? Většině z nás to bude pravděpodobně u prdele, jako ty macešky na hrobech a urny s popelem.
C´est la Vie.

No comments:

Post a Comment