Tuesday, January 17, 2017

Hitler conspirations

BÝVALÝ DŮSTOJNÍK CIA ODHALUJE DŮKAZ, ŽE HITLER PŘEDSTÍRAL SVOU VLASTNÍ SMRT

CIA veterán Bob Baer zpřístupnil 700 stránek nově odtajněných informací, přičemž uvádí, že dokazují, že Adolf Hitler „předstíral svou vlastní smrt“ a poté „přes Tenerife odplul do Jižní Ameriky v ponorce“. 
Bob Baer – s pomocí seržanta speciálních jednotek USA Tima Kenndeyho, který se podílel na dopadení Usáma bin Ládina - vysvětluje: „Vysvětlení, které nám dává vláda, není pravdivé. Pokud se podíváte na záznamy FBI, tak to začne vyžadovat nové otevření vyšetřování.“
„To, co děláme je přepsání historie. Historie, která říkala, že Hitler zemřel v bunkru, ale jakmile se do toho hlouběji ponoříme, je čím dál tím jasnější, že pro to nemáme žádná fakta.“
The Mirror píše: Nejznámější příběh je takový, že vůdce nacistů spáchal sebevraždu, po boku svojí ženy Evy Braunové, na konci druhé světové války ve svém bunkru.
Ale Bob Baer a jeho tým nalezli předtím nikdy neviděné dokumenty, včetně záznámů britské tajné služby, které, jak říká, ukazují že „ten nejhorší člověk v lidské historii“ přežil spojeneckou invazi Berlína - a žil dále.
Navíc tvrdí, že Hitler zvládl odcestovat až do Argentiny – nejprve pomocí letadla Luftwaffe a poté skrze ponorku, do které nastoupil na Kanárských ostrovech.
Tam, jak se uvádí, měl v plánu řídit „Čtvrtou řísi“ z bezpečného místa.
Jeden dokument, údajně od Britské tajné služby, říká, že Hitler odletěl tajně z německého hlavního města, společně s Luftwaffe pilotem, kapitánem Peterem Baumgartem.
Další dokumenty uvádí: „Příslušníci americké armády v Německu nenašli Hitlerovo tělo, ani neexistuje žádný spolehlivý zdroj, že Hitler skutečně zemřel.“
Baerův tým říká, že Hitler „jednoduše“ předstíral svou vlastní smrt pomocí svého dvojníka, jehož mrtvolu našli Rusové a který měřil o pět palců méně než Hitler a měl také menší lebku.
Dvojice také uvádí, že nalezla důkaz o pátém východu z bunkru - který dosud nebyl nikde uvedený. 
Bývalý vyšetřovatel válečných zločinů pro OSN – John Cencich - dělal rozhovory pro televizi, s údajnými svědky hitlerova úniku.
Bývalý řecký stavební dělník řekl Cencichovi: „V roce 1945 jsem stavěl tajnou stavbu uvnitř kláštěru v Samosu.“
„Musel jsem pro Němce postavit tajné tunely a oddělení,“ pokračoval, „Ano, ti Němci byli nacisti a jeden z nich byl Adolf Hitler.
Byl přímo tam, neměl knírek ani nic takového. Bylo to v květnu 1945.
Uvědomil jsem si, že to byl skutečně Hitler, kvůli letadlu.
Šel jsem do práce do jiného města. První věc co jsem viděl, bylo německé letadlo. Přistálo na starém poli, kde byly brambory. Farmár mi řekl, že s ním přistálo pět lidí a byli to Němci.“
Cencich řekl: „Uznávaná pravda o tom, že spáchal sebevraždu, není jasná.“
Když se schylovalo ke konci války, tak mnoho nacistů prchlo do Jižní Ameriky, aby zde začali nový život, mimo Evropu.
Spekuluje se, že Hitler tedy cestoval v ponorce do Argentiny z Kanárských ostrovů, aby se znovu spojil se svými pobočníky. 
Zdroj: swire.com

Komentáře   

+26# Jan Kadlec 2017-01-17 11:01
...s pomocí seržanta speciálních jednotek USA Tima Kenndeyho, který se podílel na dopadení Usáma bin Ládina



Tohle tam radši psát neměli, ubírá to článku na důvěryhodnosti. ..
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+18# contumax 2017-01-17 11:11
Usáma Bin Ládin se léčil s ledvinami v době útoku 9/11 v Saúdské Arábii v americké vojenské nemocnici
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
-23# zvedavec4 2017-01-17 11:35
To sú hlúposti.
Hitlera odvliekli z Berlína k Stalinovi.
Ten ho dal klonovať a vypestoval si armádu super agentov.
Jeden z týchto super agentov je aj Vladimír Putin, plastickou operáciou zmenený na dnešnú podobu.
Potom bolo vyslaný do východného Nemecka, pretože prefektne ovládal nemčinu.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+13# 56fe9sc4s6d76af4289d59ac1500faa13df081e2 2017-01-17 12:29
Nejsi ty profesní kolega od Péti Kokota?
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
0# Historik 2017-01-17 14:38
Celý ten článek je naprostý blábol a zcela nevhodný k uveřejnění na AC24. Roztrhat ho v komentáři na kusy, by bylo směšně jednoduché, ale nestojí to za námahu.
Ale pro tupé amíky ze swire.com, to může být pecka.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+20# jan lavicka 2017-01-17 11:20
Nejhorší je, že lidem s mozkem je jasné, že Hitler byl mocně financován USA (jeho volební náklady z 45 % hradily právě USA nehledě na palivo z USA, bez kterého by ani válka Německa nebyla možná).

Tento seržant se prostě podílel na bin Ládinovi asi jako kuchař, to je jasné, jinak by také věděl, že to byl vymyšlený terorista, aby psychopaté z USA mohli zřídit základnu teroristických států v Afghánistánu, Íráku a nyní v Sýrii. Snad is Afghánistán i Írák brzo pozvou Rusko na vyčištění od teroristů pod USA, kéž. To by znamenalo skutečný konec terorismu na světě, i když by USA organizovali další a další teroristické útoky hlavně v Evropě, aby obhálili další masové vraždy nevinných Asijců.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+16# contumax 2017-01-17 11:32
Hitlerovi k moci pomohli služebníci satana, tedy Vatikán...
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+12# John Maxwell 2017-01-17 12:36
Přesně , Vatikán pomoh k moci nejdřív Musolinimu a pak i Hitlerovi.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+17# tuarabacenechcu 2017-01-17 12:33
řekněte to otevřeně, financovali ho židi z USA a Evropy, tak jako Lenina a spol.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
-15# Václav 2017-01-17 11:25
Tak, tak. Podle posledního aktualizovaného šetření CIA, odletěl tehdy, vůdce a říšský kancléř, spolu se svou manželkou, na létajícím koberci, poskytnutém rodinou al Assadů. - Zpráva o ponorce byla již tehdy, fucking news. Nyní žije velmi pohodlně v Rusku a pomáhá radou V.V. Putinovi v jeho satanském díle. Jak jinak. Nebýt CIA ? Nevíme nic ani o D.J. Trumpovi.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+3# Miki 2017-01-17 14:06
Fakta jsou taková, že Rusové údajně vlastní lebku Hitlera, ale po zkoumání se zjistilo, že se jedná o ženskou lebku. Pokud Rusi hledali a vykopávali ostatky, proč by se spokojili s jednou lebkou? Pokud by se spletli, tak by tam musela zůstat dodnes.
Neexistuje ani důkaz, že se jedná o lebku Evy Braunové, neboť jediná žijící přímá příbuzná odmítla srovnání DNA.
Další nepřímý důkaz o tom, že vše proběhlo nejspíš jinak, jsou dokumenty z letiště Tempelhof. V těchto dokumentech je přímo uvedeno, že byly do letadla naloženy osobní věci AH a to jen den předtím, než byl naposledy spatřen na veřejnosti. Tuším, že to bylo 21. dubna, ale možná se o den pletu. O den později měl ještě poslední setkání s generály. Kdo jiný mohl dát rozkaz k odvozu Adolfových osobních věcí než sám Adolf? Proč by tak činil, pokud nechtěl prchnout?

Dle těchto "spekulací" Hitler opustil bunkr a vydal se tunelem metra směrem k letišti. Slabé místo této spekulace bylo v tom, že mezi metrem a letištěm byl velmi otevřený prostor, několik set metrů a kde se již v době úniku, bojovalo. Údajně však existovala tajná chodba, která tyto dva objekty spojovala, ale nikde nebyla zakreslená a neznali jí ani znalci podzemního válečného Berlína. Experti se speciálním zařízení (sonary) se pokusili tuto domnělou chodbu nalézt, což se jim k velkému překvapení všech podařilo. Dokonce objevili i skrytý zazděný vstup do této chodby. Takže co se týče technického řešení, jak se dostat z bunkru na letiště kolem 22.dubna, tak na tom tato teorie nepadá.

Další svědectví o spatření Adolfa a dalších vysokých fašistických pohlavárů, byly z jakéhosi kláštera ve Španělsku, kde se měli údajně nějakou dobu ukrývat. Dokonce existuje očité svědectví nějakého tuším mnicha, že spatřil v těchto dnech osobně přímo Hitlera. Dle místních obyvatel v přilehlé vesnici, v té době slyšeli jak v noci přistávala nějaká letadla na místním poli. Nicméně v té době bylo téměř sebevraždou přistávat v neosvětleném terénu, proto se jejich svědectví nejevilo jako příliš důvěryhodné. Nicméně i zde byl následně nalezen důkaz, který jejich svědectví podpořil, když na uvedeném poli byly nalezeny pozůstatky tří vysilačů zn. telefunken, které fungovaly na podobném principu jako dnešní GPS avšak samozřejmě lokálně omezené.

Dále existují svědci, kteří po válce spatřili na březích Argentiny německou ponorku.
Otázka je do jaké míry věřit dalším minimálně dvěma svědkům, kteří spatřili Hitlera přímo v Argentině.

Na základě určitých indicií z části odtajněných dokumentů CIA byl poměrně nedávno, kde si v uprostřed pralesů objeven komplex důmyslných staveb, které neměly jiné vysvětlení, než se jednalo o úkryt. Byly uprostřed ničeho a postaveny z kamene. Zvláštností byla i vykachlíčkovaná koupelna a systém rozvodu vody, byť nejbližší zdroj vody byl poměrně vzdálený. V komplexu byly vybudovány i strážní věže. Na místě se nalezly důkazy, které jasně prokázaly, že se jednalo o německé obyvatele tohoto úkrytu. Bylo tam nalezeno plno různého materiálu pocházející z výzbroje válečného wehrmachtu, např. konzervy s jídlem, říšské marky a jiné peníze, dokonce tam byla i slovenská koruna.
Když si k tomu všemu přidám z části nadále utajené informace CIA, kde jsem spatřil i údajný falešný pas Adolfa a mnoho oznámení o spatření AH na území Jižní Ameriky, byť si připustím, že některé z nejen těchto důkazů jsou spíš pouhé spekulace a svědectvím také nedávám takovou váhu, tak i přesto, považuji za konspirační teorii spíš oficiální verzi o sebevraždě Hitlera. Pokud mají Rusi skutečnou lebku AH, tak ať jí vytáhnou z trezoru, nechají jí prověřit nezávislými vědci. Svědectvím nějakých Hitlerových osobních poskoků osobně nevěřím. A to že jí Rusi hodili Hitlerovu, kde si do Labe, tak tomu věřím asi jako, že Amíci pohřbili Ládina shozením do moře.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+9# Piovarči 2017-01-17 12:25
Jo CIA vie všetko:-)
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+8# maximon 2017-01-17 12:52
Každému je doufám jasné, že je pravděpodobné, že Hitler měl plán C. Tedy útěk v momentě, kdy se to začalo sypat ze všech stran a postup na Berlín byl již nezastavitelný. No a ten plán C znamenal, že budou zamaskovány i stopy tak, aby měl maximální šanci utéct. Odvedení pozornosti podvrženým zastřeleným Hitlerem bych si dokázal představit jako možnost, která by rozhodně a bezpečně fungovala. Skutečnej Hitler se možná v myšlenkách opaloval už někde na pláži v Jižní Americe, když jel v té ponorce. Co by na tom bylo nemožného? Třeba ta ponorka byla i americká. Jinak by o něm neměli v CIA takovejch záznamů. A je to celkem jedno. Prostě to je možný a pokud se to potvrdí, nebudu se tomu vůbec divit.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+9# ivaanna 2017-01-17 13:16
Je mi šumák, co se nakonec stalo s Hitlerem. Je to stejně jen figurka, která byla vytvořena uměle, asi jako u nás jistý novodobý svatý. Bez těch, co stáli za ním, by se svými nápady na ovládnutí světa nedostal úřad kancléře, ale svěrací kazajku.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
0# Jan Marvan 2017-01-17 13:17
Hitlerův dvojník byl o pět palců menší - tj. o 12 centimetrů. Měl menší hlavu... nikdo si toho nevšiml, vybrali ho skvěle.

A důkazem o jeho přežití je, že někdo vystoupil z letadla na poli s bramborami. Neměl knírek a vlastně vůbec nevypadal jako Hitler. Ale to nevadí :o)
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+2# Michal1 2017-01-17 13:47
Věřím tomu, už jen z pouhé logiky, že na jeho místě bych nečekal uprostřed Berlína než spojenci dorazí.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
0# aegis 2017-01-17 14:05
Pěkná snůška blbostí a neznalosti reálií konce 2. SV. I tak, frontman lutonského projektu prostě nesměl jeho konec přežít, protože kdyby z něho kdokoli politicky nekorektní kdykoli po válce vymlátil jeho kariéru, školitele, loutkovodiče a sponzory, od studií na Tavistock Institute, po koordinaci "akcí" s "úhlavním nepřítelem", tak by se celý ten masakr Němců, Slovanů a východoevropský ch Chazarů obrátil proti režisérům, a v Norimberku by nejspíše popravili daleko více parchantů, i těch úplně nejdemokratičtě jších a nedotknutelných . Zajímavé je, že nikoho 72 let nezajímá skutečný osud reálného výkonného producenta 3. říše - "zmizelého" Martina Bormanna a principovský osud šéfvyjednavače 3.Říše Hesse. A proč skončila spojka s Londýnem- řecký Žid admirál Canaris na drátě kolem krku přes svoje nehynoucí zásluhy a loajalitu oběma pánům. Inu, moc toho věděl, a nikdo té prodejné kurwě nevěřil. Psychicky zlomenému Vůdci nikdo nevěřil také. Co s ním, lůzrem, podělal svoji šanci na NWO. To se neodpouští. Tohle těm US "badatelům" zjevně uchází.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+2# Lucif 2017-01-17 14:25
Rothschild by svojho vnuka nikdy nenechal padnúť.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat
+2# Lucif 2017-01-17 14:21
Citace:
Bob Baer – s pomocí seržanta speciálních jednotek USA Tima Kenndeyho, který se podílel na dopadení Usáma bin Ládina
Klamár hovorí že CIA klame :-). Informácia že Usáma bol agent CIA, a zomrel v 2001 na Marfanov syndróm je všeobecne známa, tak aké "dopadení"?
Snaží sa len odviesť pozornosť.

Hitler totiž skutočne odišiel z Nemecka, ale VRÁTIL sa do USA. Píšem vrátil, pretože tam bol doma. Nacisti - ideológia, financie, logistika, všetko bolo pôvodne made in USA, myšlienkové dieťa Rothschildovcov . Je všeobecne známe že Hitler bol vnuk Rothschilda. Dnešná "štátna elita USA" ako ju volá Pjakin, to sú potomkovia pôvodných nacistov. Nacisti po vojne založili v USA CIA a odvtedy robia bordel po svete (mimochodom NASA je tiež nazi - Werhner Von Braun nikdy neprestal pracovať pre "svojich"). Ale onedlho budú konečne porazení.
Odpovědět | Odpovědět citací | Citovat

No comments:

Post a Comment