Saturday, August 25, 2018

Karol Ondriaš

Karol Ondriaš: Ďakujem vojakom Varšavskej zmluvy, ktorí 21. augusta 1968 prišli na Slovensko, aby zabránili našej kolonizácii a úpadku

23.08.2018 20:34
redakce: něco na zamyšlení, zdroj - internet

Ďakujem vojakom Varšavskej zmluvy, ktorí 21. augusta 1968 prišli na Slovensko, aby zabránili našej kolonizácii a úpadku
26. augusta 2015 07:23

Úvodom, ja, Karol Ondriaš týmto prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Nič z toho nie je pravda, je to všetko vymyslené len pre pobavenie BoPKoTov, Vytunelovaných a členov Vyvoleného hamburgera.
Ďakujem vojakom Varšavskej zmluvy, že príchodom na Slovensko 21. augusta 1968 ešte 20 rokov zabezpečili:
– Že som vyštudoval kvalitnú strednú školu zadarmo a k tomu som dostával aj štipendium.
– Že som vyštudoval kvalitnú vysokú školu zadarmo a k tomu som ešte dostával štipendium.
– Že som nemal starosti, kde sa zamestnať, a prijali ma do zamestnania, ktoré som si vybral, a ktoré bolo v súlade s odborom, ktorý som vyštudoval.
– Že ešte 20 rokov môj reálny plat každoročne stúpal.
– Že ešte 20 rokov som sa vôbec nemusel báť, že ma vyhodia z práce.
– Že kvalita školstva a výskumu bola na vysokej úrovni, a že aj vo výskumných laboratóriách USA som bol rovnocenným partnerom absolventom univerzít USA a sveta.
– Že manželka a ja sme skoro zadarmo dostali od zamestnávateľa byty.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn alebo dcéra sa dajú na drogy alebo gamblérstvo.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že dcéru predajú ako dobytok na prostitúciu do demokratických krajín.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn a dcéra po skončení vysokej školy alebo PhD nebudú musieť odísť do zahraničia a prosiť sa tam o podradnú prácu, kde nás už považujú za kvalitnú slovenskú „menejcennú rasu“.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že dcéra po maturite alebo vysokej škole bude musieť robiť slúžku pre všetko, opatrovať nevládnych seniorov v Rakúsku, v Nemecku…, ale bude môcť ešte 20 rokov opatrovať nás.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že syn alebo dcéra budú nezamestnaní, hľadať si prácu v zahraničí, že budú musieť kradnúť, žobrať, alebo sa živiť odpadkami z kontajnerov.
– Že ešte 20 rokov sme vo svete neboli považovaní za kvalitný a užitočný ľudský zdroj.
– Že som ešte 20 rokov mohol pozerať kvalitné programy v televízii.
– Že ešte 20 rokov som v obchode mohol hrdo kupovať slovenské kvalitné potraviny a naše priemyselné výrobky.
– Že som sa bez strachu mohol poprechádzať v lese alebo večer aj v opustenej časti mesta.
– Že ešte 20 rokov som na Slovensku nevidel nezamestnaného, bezdomovca, narkomana, vyberača odpadkov, žobráka alebo ľudí, ktorých demokratická spoločnosť odsúdila na doživotný štatút menejcennej rasy alebo ľudského odpadu.
– Že ešte 20 rokov sme neplatili kolonizátorom – kolonizačnú dávku. Dnes (26.8.2015) len vláda SR má dlh 51 miliárd eur, na osobu to je 9400 eur, a len na úrokoch vláda platí 72 eur za sekundu. Úroky za rok sú 2,3 miliárd eur.
– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity (1968-1990) sa zvýšil počet obyvateľov Slovenska o 758 000. Väčšina z týchto ľudí by mali tiež ísť osobne poďakovať vojakom Varšavskej zmluvy, že sa narodili (po roku 1989, za 25 rokov počet obyvateľov stúpol len o ~100 000).
– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku, sa ročne zvyšoval počet obyvateľov o 38000, to znamená, že každý rok, obrazne povedané, sa mohlo postaviť nové mesto na Slovensku, ktoré malo 38 tisíc obyvateľov, so všetkým vybavením, ako potraviny, byty, šaty, školy, nemocnice, sociálne zabezpečenie, zamestnanie, dôchodky, dôstojný život, atď… Takto počas komunistického zázraku sa mohlo postaviť v rokoch 1968-1989 ešte 20 takýchto miest.
– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity sa na Slovensku, sa postavilo 800000 finančne dostupných bytov. Že sa postavila napríklad Petržalka v Bratislave a sídliská v mnohých slovenských mestách.
– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku humanity sa na Slovensku, sa postavilo 4960 tried v škôlkach. Počas 20 rokov sa na Slovensku odovzdávala jedna trieda v škôlke každý pracovný deň.
– Že ešte za 20 rokov, počas komunistického zázraku, priemyselná výroba v stálych cenách stúpla 3-krát.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť, že v televízii alebo printových médiách budem vidieť produkty degenerácie ľudského ducha, a mnohých morálnych uchylákov predvádzajúcich sa v televízii a v printových médiách.
– Že ešte 20 rokov som sa nemusel báť profesionálnej informačnej a morálnej totality TA3, Markízy, RSTV, Sme…
– Že ešte 20 rokov nemali možnosť kolonizátori Veľkého hamburgera vychovávať slovenského Motroka fungujúceho len v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať, súložiť.
– Že ešte 20 rokov som nemusel bezmocne sledovať našu kolonizáciu, ničenie skoro všetkého, čo občania Slovenska vybudovali, úpadok a v niektorých parametroch až degeneráciu spoločnosti na Slovensku.
– Že ešte 20 rokov, morálni uchyláci, kolonizátori a bandy kriminálnikov nedostali voľnú ruku pri rozkrádaní a ničení slovenského poľnohospodárstva, priemyslu, vedy, techniky a kultúry.
– Že ešte 20 rokov kolonizátori nemohli zaviesť na Slovensku zločiny proti ľudskosti, ako narkomániu, žobrákov, bezdomovcov, korupciu, vykorisťovanie, výpalníctvo, predaj ľudí, detskú prostitúciu, vraždy na objednávku, exekútorov, nevoľníctvo, stratu sociálnych istôt a fyzickej bezpečnosti, vysťahovalectvo…
Milí a vážení vojaci Varšavskej zmluvy,
ja viem, že Vás naši kolonizátori Vyvoleného hamburgera, „humanisti, demokrati“ a morálni uchyláci všetkého druhu len okydávali a okydávajú za to, že ste zabránili našej kolonizácii a úpadku v roku 1968.
Ale nech Vás poteší, že po rokoch, keď títo uchyláci pomrú a skončí kolonizácia Slovenska, skončí výroba morálnych uchylákov a pominie smrteľný strach z pravdy, tú veľkú kopu hnoja, ktorú na Vás nakydali, rozpráši vietor a pohnojí s ním konečne naše polia.
A verte, že príde nová generácia občanov Slovenska, ktorá nebude mať smrteľný strach z pravdy, a prídu aj odvážlivci, ktorí budú na Vás spomínať len v dobrom, a ktorí Vám za tých 20 rokov rozvoja Slovenska, ktoré ste zabezpečili, postavia aj pomník.
Milí a vážení vojaci Varšavskej zmluvy, ešte raz Vám ďakujeme.
(Píšem v množnom čísle, lebo predpokladám, že ďakujeme aspoň dvaja).
RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.
150826

Diskusní téma: Karol Ondriaš: Ďakujem vojakom Varšavskej zmluvy, ktorí 21. augusta 1968 prišli na Slovensko, aby zabránili našej kolonizácii a úpadku

Ďakujem

Sláv | 25.08.2018
Je nás veľa...

more hints on the existence of the "BLACK LION" operation - Czechoslovakia

ludo | 25.08.2018
https://books.google.sk/books?id=8X_3k6saECcC&pg=PA269&lpg=PA269&dq=operation+black+lion+czechoslovakia&source=bl&ots=1dqrl0xfEa&sig=FpH-KAmZHsZxn2gKNFzdN_tQo0I&hl=sk&sa=X&ved=2ahUKEwiSgIXM34fdAhXOaFAKHXPrDSoQ6AEwCXoECAYQAQ#v=onepage&q=operation%20black%20lion%20czechoslovakia&f=false

http://bintel.com.ua/en/article/praga68/

Kam ten rozum odchádza

Klubka | 24.08.2018
Čítame v Egypte, štyria súhlasíme. Mne len chýba odpoveď na otázku: môže normálny človek kydať na rok 68, keď sme dnes súčasťou okupačných armád NATO a nielen okupujeme, ale aj vrazdime? Srbsko, Afganistan, Irak...dnes takmer každý týždeň prechádza americký vojenský konvoj po našich cestách, nech sa skúsi niekto postaviť mu do cesty.

Kde je pravda???

Josef | 24.08.2018
Vyjasníme si to raz prevždy!

Reakce na facebooku (od VRZZ ČSSR) ze dne 22.08.2018,
reakce konkretne od JUDr. Jana Pavlíka,
na příspěvek “Maxe Dantese” k událostem
o tzv. okupaci ČSSR vojsky VZ dne 21.08.1968

Pane “Max Dantes” Vy pisete, ze to je volovina ? Nevite priteli vsechno - posuzujete pouze podle svych vedomosti vojaka-a zrejme jen zakladaka, ktery, jak pisete, byl tehdy prezentovan v ramci zapadniho vojenskeho okruhu na (tehdejsi) zakladni vojenske sluzbe. - Co si myslite, vazeny pane, ze jako radovemu vojackovi (a to bez urazky prosim), zeby prave Vam Vasi vyssi dustojnici tehdejsi CSLA (a taky cs. vojenske kontrarozvedky a cs. rozvedky) "prilepili" na Vas "zakladacky nos" zasadni, a tehdy velice prisne utajene informace ? A napriklad, vite priteli vubec, kdo byl tehdy nejvetsi VIP osobou v techto dejinnych souvislostech, cili vite, kdo byl Marcus Wolf a jakou organizaci ridil ? Nevite - ? Vite nebo ne, to je uz jedno, napisu to Vam, a pro ostatni ctenare to tady napisu taky: A) Marcus Wolf byl tenkrat "zpravodajske eso" a byl sefem vychodonemecke rozviedky, ktera byla podrizena tehdy Ministerstvu statni bezpecnosti NDR a tato rozvedka NDR pusobila jako jedna z dalsich slozek cele tehdejsi tajne statni bezpecnosti, ktera se souborne a zkracene jmenovala Stasi. A tento Marcus Wolf (prostrednictvim svych podrizenych-spickovych agentek a agentu, ktere a kteri byli nasazeni v tehdejsi Spolkove republice Nemecko) dal Waltru Ulbrichtovi zasadni informaci o tom, ze probiha umyslne na hranicich s CSSR cviceni "Black Lion", s cilem cvicit a byt z hodiny na hodinu pripraveni obsadit CSSR (ano, ctete spravne - nasilne obsadit - tedy okupovat - viz zde pouze dva priklady z mnohych: 1. napr. v roce 1967 nasilna okupace a prevrat v Recku, s cca 8.000,-mrtvymi a pozdeji 2. napr. "Majdan" v Kyjeve v roce 2014 s cca 11,-tisici mrtvymi jenom v roce 2014 !). Takze: Tohoto "cviceni" ("Black Lion") se z iniciativy USA zucastnil Bundeswehr (tehdejsi armada SRN), vojska USA (zejmena a vcetne vysoce specialnich a vysadkovych jednotek) a nektera vojska tehdejsiho uskupeni NATO. Vazeny priteli, muj otec v te dobe, kdy Vy jste mily pane a snad i priteli byl asi tim "zakladakem", jak pisete, tak muj otec byl v te dobe vysokym dustojnikem (plukovnikem) cs.vojenske kontrarozvedky a stycnem cs. dustojnikem s rozvedkou NDR a pusobil v oblasti, na zapadni hranici od asskeho trojvybezku az k Folmave a na cele vychodonemecke hranici s CSSR - tedy tehdy tato zapadni hranice CSSR, soucasne tvorila hranici tehdejsi cele Varsavske smlouvy. A na cele teto demarkacni - hranicni care (od asskeho trojvybezku az k Folmave) uz dne 20.08.1968 v rannich hodinach "stalo" a "cekalo" v bojovem, utajenem, a tedy zamaskovanem postaveni na dalsi rozkazy na vstup do CSSR celkem 5,-divizi (slovy: pet divizi - cili podle tehdejsiho pruskumu cca 25.000,- vojaku !) a byly to divize smisenych vojsk USA, Bundeswehru a tehdejsiho NATO. Tato specialni a prisne utajena operace (cili to "mirumilovne cviceni" pod kodovym oznacenim "Black Lion") byla podporena uz tydny a mesice predtim tzv. zpravodajskym pruzkumem a tez nasazenim profesionalnich provokateru a jejich spolupracovniku - kdy tito specialiste uz v predstihu na uzemi tehdejsi CSSR (zejmena v Praze) pripravovali "pudu" pro tato smisena vojska, a tedy pripravovali "pudu" na jejich "mirumilovny vstup" do CSSR (tedy na to "demokraticke prevraceni" statniho rezimu v tehdejsi CSSR). - Byli to utajeni agenti nemecke zpravodajske sluzby spolu s agenty CIA a pod jejich (USA - CIA) spolecnym velenim. A co taky napriklad (krom jineho) delali tito agenti a jejich ideovi i zaplaceni spolupracovnici (ti opravdovi cs. "vlastenci") - to se napr. podivejte na historicke zabery, jak hazou napr. v Praze tzv. Molotovovy koktejly na prazske tramvaje, na tanky a bojova vozidla pechoty tehdejsi ruske armady, atd., atd. Ukol byl jasny: Vyprovokovat zasadni a krvavy ozbrojeny stret, a armady USA, Bundeswehru a NATO, ktere "prave nahodou cvici" na zapadni hranici s CSSR, by byly "ihned" (a jak jinak ze, "jen demokraticky") prizvany-privolany "nekym" (hadejte kym) na "pomoc a podporu" tomu "hrdinnemu" ceskoslovenskemu lidu ! Takovy byl plan ! A ten se jim ale povedl, byt prepracovanim puvodnich planu - a ode dne 17.11.1989 zacali realizovat svuj plan jinak - mirnejsi cestou - ale jeho "demokraticky" a "skvely" vysledek vidite vsichni i v techto dnech. B) Jak zde pisu vyse, vychodonemecka rozviedka, a tedy jeji sef Marcus Wolf, vcas informovali sveho tehdejsiho stranickeho vudce (Waltera Ulbrichta), ktery prave proto tak tvrde a jako prvni jmenem tehdejsi Nemecke demokraticke republiky pozadoval po Breznevovi vstup vojsk Varsavske smlouvy do CSSR, aby byl tehdy ucinne a vcas odvracen kapitalisticko-neofasisticky prevrat v tehdejsi CSSR, ktera tehdy byla radnym clenem vojenskeho uskupeni-tedy Varsavske smlouvy. C) Od meho otce vim, resp. taky od meho, uz bohuzel zemreleho otce, vim, ale i od dalsich objektivnich zpravodajskych zdroju vim, ze tenkrat (21.08.1968) nektere skupiny (cety a roty) vojsk NATO pod skutecnym vojenskym velenim USA vjeli na uzemi CSSR (i kdyz to kamuflovali a schovali se jako i nyni a vzdy za sveho "bileho kone", tedy i tenkrat-tehdy se schovali za "veleni" NATO !). Omlouvali to pozdeji, ze vjeli do CSSR dokonce "omylem" (ale podle pravdy a dle agentu Marcuse Wolfa tak cinili zejmena z duvodu prilisne ideologicke horlivosti a kvuli nedockavosti napadnout ty "slovanske rude bolseviky" !). Tedy: Tyto vojska vjeli nekde az nekolik kilometru na uzemi suverenniho statu-CSSR (takze co to bylo, nebyl to "pripraveny a zinscenovany omyl" ? - a co takhle napriklad uplatnit mezinarodni, i tehdy platne pravo o vojenske agresi cizich mocnosti vuci suverennimu statu ?) - odkud je doslova vytlacovaly (zpet na hranice) na tamnich mistech prave tam prijizdejici a pozdeji i tam dislokovana vojska tehdejsi Rude armady, ktera byla soucasti vsech vojsk a armad Varsavske smlouvy, ktera vstoupila ze dne 20. na 21.08.1968 na uzemi tehdejsi CSSR. D) Tehdejsi vojska NDR nevstoupila na uzemi CSSR a zustala vetsinove (krom nekolika vysokych ridicich a stycnych dustojniku Stasi a armady NDR) na demarkacni care - na hranici s tehdejsi CSSR - tedy: "Enderaci" (nebo taky "dederoni") nevstoupili do CSSR ne kvuli pozdejsim propagandistickym lzim, zvastum a bachorkam, ale vojska NDR tam (na hranicich s CSSR) zustala a nevstupovala do CSSR kvuli zasadnimu pozadavku Marcuse Wolfa (ktery prosadil na UV svoji politicke strany) na pokracovani prisneho utajeni svych vysoce kvalitnich zpravodajskych zdroju, ktere mel Marcus Wolf nasazeny pod utajenim v ruznych organizacich po celem svete, a tedy i v CIA, v Bundeswehru, i v NATO - a Wolfovi se tyto zdroje podarilo udrzet az do dob zrady "soudruha" Gorbacova, ktery pozdeji "polozil" svym "demokratizacnym konanim" a "perestrojkou" i tyto agenty, ale i celou Varsavskou smlouvu za ne jenom lzive sliby prezidenta Reagana - za vic, ale i za Reaganuv lzivy slib, ze se pak zasadi "o rozpusteni" NATO. Ale to uz je jina "kapitola". Takze hezky den preji vsem a Vam pane Max Dantes mohu zde na zaver jenom napsat, ze zadny vojak zakladni sluzby pod timto jmenem a prijmenim v cele Varsavske smlouve, pocas cele jeji obdobi, neslouzil. P. S.: Je mi moc lito, ze tenkrat vedeni statu-CSSR nedbalo a zasadne podcenovalo opakovana upozornovani zpravodajskych a kontrazpravodajskych organu CSSR. Ke "slovu" se prave naopak dostali "vselijaci umelci" a vykladaci "socialismu s lidskou tvari", ale hlavni "ideovy boj" tenkrat nezvladla tehdejsi vedouci politická strana, ktera mohla preventivne a uz davno predtim prosadit odpovidajici zmeny a mohla nastolit uz tenkrat skutecny socialismus - kteri lide chteli uz tenkrat a chteji ho i v dnesni dobe (tedy ne poslusne "ovce", ale ti lide, co rozumi, co je ten jediny, pravy a tedy skutecny socialismus) - ale lide byli opet podvedeni - a to zacalo uz ode dne 17.11.1989 a lide jsou podvedeni a podvadeni od te doby stale, cili az dodnes - tedy 17.11.1989 se opet projevily (a v plne "nahote") mocenske zapasy uvnitr jedne strany, opet se kaslalo na statobezpecnostni struktury, a tedy opet se kaslalo na opakovana upozornovani zpravodajskych organu CSSR. Tyto problemy se "historicky i demokraticky pretransformovaly", trvaji az doposud, tedy "pretransformovaly" se "DEMOKRATICKY" do obrovskych problemu, a to za vysoce aktivni ucasti i za "pomoci" agenta Havla a jeho zlocinecke galerky, ktera dala temto problemum pseudopravni zaklad a zakladni az zasadni puvod, a tedy to vsechno se odehralo a udalo i za pomoci obrovskych megazlocincu a obrovskych vlastizradcu, tedy pochazejicich napr. i ze stavajici SR, i ze stavajici CR, ktere jsou jako stavajici staty de iure neexistujicimi staty, stejne jako de iure neexistuje ani stat jmenem Ukrajina. Vsechno mohlo dopadnout jinak. Ale to uz je minulost - je treba se "divat" a "videt" realnou budoucnost. A v teto souvislosti je mi velice lito, ze se nasi nekteri spoluobcane stale nepoucili (kdo napr. vyvolal prvni i druhou svet. valku, jaci ze to "nasi skutecni zapadni pratele" nas nechali samotne proti hitlerovskemu Nemecku, resp. kdo konkretne nase obcany tenkrat napr. "nechal na holickach", kdyz nas Hitler "spolkl", kdo bombardoval Ceskoslovensko, Hirosimu, Nagasaki, atd. doslova v poslednich dnech valky v roce 1945, kdyz bylo uz jasne, ze uz je valka skoncena...atd., atd.). Tedy: Opet lide nepouceni, vice ci mene skorumpovani, anebo tupci, anebo tez hlupaci se nechaji stale a dookola "oblbovat jak male deti" a mnoho techto lidi se chova stale vice jako "tupe stado ovci", vubec nerozeznaji objektivni pravdu a objektivni informace od lzi a od dennodenniho vymyvani mozku, do ktereho stale (uz od roku 1945) investuji zlocinecke USA (a taky jejich poslusni vazalove uz od sveho vzniku - cili EU a NATO) obrovske a stale vetsi penize - tedy investuji je jen a vzdy proti nam, ne v nas prospech, jak si to mnozi nalhavaji a neumi rozeznat prave dobro od praveho zla.
Za VRZZ CSSR: JUDr. Jan Pavlik, 1. zastupce V - VRZZ CSSR.

Vojská Varšavskej zmluvy predbehli armádu NATO iba o niekoľko hodín".
Operácia o ktorej všetci vedia ale nikto o nej nehovorí..."The Black Lion" https://www.informer-slovensko.com/l/a1968-predbehli-sme-a…/
INFORMER-SLOVENSKO.COM
404 - Stránka nebola nájdená :: Informer

Re: Kde je pravda???

Čechovi | 25.08.2018
Děkuji Vám , s respektem a úctou k Vaší přímosti a statečnosti , za moje rodiče i za mne.
Čechová

Re: Kde je pravda???

hbd | 25.08.2018
O tom pochybuju, ze sem vjeli. Kde to bylo, na jak dlouho? Zrovna vcera jsem byl v hospode s clovekem, ktery byl tehdy u dalnopisu pohranicni straze. Nic takoveho nerikal. Kaslalo se pri obsazovani na sifrovani a rikali si co se kde deje. Napriklad, ze za plotem stoji tri americke tanky a s nima pred plotem jeden ceskoslovensky s hlavnemi namirenymi do naseho vnitrozemi. Myslim, ze projeti americkych tanku na nase uzemi je natolik zajimave, ze by si to rekli.

Re: Re: Kde je pravda???

arpad | 25.08.2018
hbd

Plot už tehdy nebyl. Rozkazem, myslím ministra Pavla, byly brzy po lednu 1968 zlikvidovány protitankové zátarasy. Ostnatý drát z plotu se prodával jako suvenýr.

Re: Kde je pravda???

Cico Ciciak | 25.08.2018
Nechcem spochybňovať tieto informácie, ale:

1. Nechce sa mi veriť, že by vpád vojsk Varšavskej zmluvy (VZ) bol iba reakciou na údajne chystanú operáciu západu - "Black Lions", a že bolo o ňom rozhodnuté údajne iba pár hodín alebo dní pred údajne plánovaným vpádom vojsk NATO do ČS.
Nie som síce vojenský dôstojník ani odborník, ale laicky si to predstavujem tak, že takáto rozsiahla akcia tohto typu, ktorú uskutočnil ZSSR voči ČS v roku 1968, sa musí dôkladne plánovať min. niekoľko týždňov až mesiacov dopredu.
Tiež sa mi nechce veriť, že nám NATO plánovalo prísť na pomoc s 25 tisíc vojakmi a riskovať už dopredu jasne prehratý boj proti pol-miliónovej presile vojsk VZ.

2. Preto sa skôr prikláňam k myšlienke, že operácia "Blac Lions" (za predpokladu, že ide o pravdivú informáciu, resp. skutočnú udalosť) mala v skutočnosti za ciel dať iba zelenú (resp. vyprovokovať) ZSSR k obsadeniu ČS.
Totižto, globalisti potrebovali okupáciu/pomoc v ČS z niekoľkých pádnych dôvodov:

- Zaraziť na niekoľko generácií klin medzi ČS a ZSSR/Ruskom, a zdiskreditovať ZSSR/Rusko a socializmus/komunizmus (tieto ciele sa čiastočne dosiahli);

- oddialiť rozklad socialistického bloku o cca 20 rokov (potlačiť tieto tendencie), vychovať liberálnych zradcov a otestovať si vedenie ZSSR - s cieľom dôkladne sa pripraviť na rozklad socialistického bloku, rozpad ZSSR a ich transformáciu na buržoázne-liberálne demokracie západného strihu o cca 20 rokov neskôr (tento plán sa podarilo naplniť na 100%).

Zdravím a děkuji!

Milli | 24.08.2018
Děkuji Dr. Ondriašovi za podrobné popsání totožného názoru, pocitů a zkušeností celé naší rodiny!

1968

Michal zo Slovenska | 24.08.2018
Дорогая Советская Армия - Красная Армия.
Большая благодарность вам за второе Освобождение от американского империализма в 1968 году.

Rozeslal jsem mým známím s následujícím komentářem:

Bigo2 | 24.08.2018
Opět se zuřivě psalo o 21. Srpnu ‘68, hlavní média dávaly obzvlášť pozor, aby se používalo pouze slovo RUSKO, aby všichni měli na očích jen slovo RUSKO, aby se vytvářel obraz zlého RUSKA. Slovo Sovětský Svaz, se svými vazaly a z nich obzvlášť Poslem a Východním Německem téměř nevidět. Vytváří se Overtonovo okno…
Pro nás, kteří jsme srpen zažili, to byl šok a trvalo desetiletí než jsme pochopili souvislosti.
Jak hloupé je dnes řvát o ztracené svobodě, jak usilovně se stále verbež ovládající Českou republiku snaží, aby nějak ospravedlnili obrovský podvod na našem národu, tu strašnou krádež…
Uvědomují si ti řvouni a zaplacení pískající pomatenci, že dnes rok 1968 je pro většinu národa hluboká historie, která ani nikoho obzvlášť nezajímá? Historie tak vzdálená jako nám tehdy, řekněme 10-30 letým, kterým je dnes 60-80 let byl rok 1918? Ano! Rok 1918 byl pro nás tenkrát stejně vzdálený, stejně hlubokou historií, která nikoho, snad mimo učitelů dějepisu, nezajímala.
Ale zatím tu ještě jsme my, abychom mladým připomínali pravdu. Byli jsme tehdy naivní a mysleli jsme si TO JE KONEC! Drželo nás to snad 20-30 let, ten smutek nad tehdejší „ztrátou“, ten pocit, že nám ujel vlak. V domnění, že jdeme napravit tu srpnovou ztrátu, byli jsme ochotni zvonit klíči na podzim roku 1989!
A pak přišly obrovské změny a my jsme začali chápat souvislosti. Des už víme, že srpen ‘68 žádnou ztrátu nezpůsobil, naopak, bylo to štěstí! Nevěříte? Ale vzpomeňte si! Ještě máme paměť a dost sil, abychom zkušenost předali. A jestli si na vše nevzpomínáte?
Tedy ČTĚTE slova RNDr. Karola Ondriaše, DrSc:

Ď.

Iva | 24.08.2018
Ukážková slohová práca,hodná škôl časov socialistických. Pridám povzbudzujúco,ze okolo mňa s názorom p.Ondriaša súhlasí veľké množstvo ľudí.

tiež myslím

Anca | 24.08.2018
tiež myslím, že dav

Re: tiež myslím

ľudo | 25.08.2018
Dav je stádo vždy slepo veriace oficiálnej propagande
aktuálneho režimu

Výstižné

openeyes | 23.08.2018
Podľa ovocia spoznáš systém - a na prezentovaných číslach vidieť, že 20 rokov tu bol systém podporujúci občana a rozvíjajúci štát. Na porovnanie, poľnohospodárstvo všetky vlády od r. 1989 slovne "rozvíjliú", ale to ovocie - miera sebestačnosti - tá padla zo 100% na cca 30%. Preto vďaka za tých 20rokov!.
Dnes musíme rozvíjať vzdelanosť každého občana, aby sa podobným situáciám štáto-záškodníkov zabránilo hneď v zárodku - aby žiadne podobné silové riešenie ani neboli potrebné.

Vďaka.

Lunatix | 23.08.2018
Už je nás dav.

Re: Vďaka.

ľudo | 25.08.2018
skôr MNOHO. dav je stádo

Dakujeme

Hum | 23.08.2018
Traja...


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/news/karol-ondrias-dakujem-vojakom-varsavskej-zmluvy-ktori-21-augusta-1968-prisli-na-slovensko-aby-zabranili-nasej-kolonizacii-a-upadku/

No comments:

Post a Comment