Friday, February 2, 2018

To history of civilization

Západní civilizace, navzdory všem řečem o lidských právech, demokracii, povznášení člověka z úrovně barbara či primitiva na tvora vzdělaného a kultivovaného, činí téměř veškerý svůj pokrok (který je téměř výlučně materiální) pouze díky VNĚJŠÍ EXPANZI.
Řím získal svou moc díky likvidaci Kartága a expanzi do severních regionů barbarika. Karlovská francká říše a později tzv. „Svatá“ říše římská národa nemeckého dosáhly své moci pouze díky brutální agresi, nejprve vůči Sasům, Dánům, později proti Slovanům a baltským národům, kterým svůj systém hodnot nutily stylem „přijmi nebo zemři“.
Středověký „rozkvět“ Evropy nebyl ničím jiným než znevolněním do té doby relativně svobodných mas lidí selského stavu, kolonizací (rozuměj vypleněním) dosud téměř panenské země. Nastoupil novověk a s ním zámořské objevy – divošští „primitivové“ nebyli svými kamennými nástroji, luky a šípy schopní čelit ani španělským pancířům a dělům, ani anglickým puškám, ani látkám nakaženým neštovicemi prodávaným poďobanými obchodníčky, ani masám primitivů s rudými krky, s puškou v jedné a s Biblí ve druhé ruce.
Přišlo 20. století a pomalý konec kolonialismu. S tím se více a více ukazovala neúprosná skutečnost: – další „rozvoj demokratického světa“ může být už pouze na úkor nedozírných dálav Ruska a Sibiře. Proto byla spuštěna Velká židovská socialistická revoluce, proto byl nainstalován Hitler.
Série převratů v uzbrojených a trvale přidušených „socialistických“ zemích na konci 80. let minulého století otevřely další šanci. Takže se opět drancovalo, nicméně i to muselo zákonitě jednou skončit.
Teď už zbývá opět jen to Rusko, ovšem tentokrát to už není Rusko alkoholika Jelcina a naivních lidí hltajících vše jen proto, že to je z božského Západu, ale Rusko silného prezidenta Putina a obyvatel, kteří už Západ stihli bezpečně poznat a napálit je tudíž korálky, barevnými látkami a zrcátky je už zatraceně těžké…
Naši přátelé se zakřivenými nosy, bezpečně ovládající klíčové děje na Západě už nejméně 200 let, jsou proto SILNĚ NERVÓZNÍ. Kde mají brát další „zdroje“, když už vše bylo použito? Záložní planetu nemají, takže je potřeba změnit taktiku.
Bílý gójim nenaplnil naděje do něj vkládané. Otrockou mentalitu vnucovanou mu křesťanstvím přijal jen dočasně a zčásti; dnes se jí už v převážné míře zbavil. Jeho schopnosti jsou vyšší, než je potřeba k plnění jednoduchých činností, které se od něj očekávají, a co je nejhorší, tak i jeho spotřeba je příliš vysoká na to, aby mohla být pánem akceptována. Vždyť kdo by živil krávu, která nadojí denně sice 12 litrů mléka, ale sežere třikrát víc, než jiná kráva, která nadojí stejně? Jenom hlupák přece, a takové opravdu nemá prskající starozákonní příšera Jahve rád!
Všechno do sebe zapadá jako puzzle. Za jiných okolností by se člověk z takových odhalení radoval a pýřil, v tomto případě ale spíš propadá depresi.

No comments:

Post a Comment