Sunday, February 5, 2017

Feminism

Prečítané 5272x |  4

Feminizmus vytvorený ako depopulačný program


Feminizmus vytvorený ako depopulačný programObrázok: "Girl Power", Hamletroman / Deviantart.com

Feminizmus je vynikajúcim príkladom toho, ako dokáže skrytá vrchnosť využiť svoju úžasnú silu masmédií (teda propagandy) a peňazí pre riadenie spoločnosti. Za obyčajných 40 rokov tak stratili ženy kontakt so svojimi prirodzeným inštinktom lásky, čoho dôsledkom je rozvrat rodiny, sexuálna skazenosť, hriech na dennom poriadku a klesajúca pôrodnosť.
Ako píše kanadský autor Henry Makow, „pre ženu je láska inštinktívnym aktom sebaobetovania, ktoré dáva manželovi a deťom, pričom ju napĺňa ich spokojnosť, opätovaná láska, úcta a vďačnosť. Žena by sa tak mala obetovať iba jednému mužovi, ktorý ju bude milovať a zabezpečí svoju rodinu. Manželstvo a rodina nemusí byť pre každého, ale je to najprirodzenejšia cesta.“
Feminizmus prekrútil myseľ mnohých žien, aby odmietli tento „staromódny a tiesnivý stereotyp“, hoci odráža ich prirodzenosť. Bývalý starosta Londýna Boris Johnson raz vo svojom blogu uviedol rozhovor dvoch mladých dám, kde prvá hovorí: „Dnes sú všetci muži nanič.“ Druhá odpovedá: „Áno. Problém je v tom, že nedospeli a nereagujú na výzvu feminizmu. Nechápu, že ich chceme viac mužskými. Namiesto toho zdrhli.“ Takže toto je ich logika? Ak ženy budú menej ženské, muži budú viac mužskí? Muži nie sú určení na boj so ženami. Potrebujú byť uisťovaní tichými ženami dôvery a viery. Ak ich ženy budú neustále napádať, muži jednoducho „zdrhnú“ od manželstva a rodiny.
Dnes je láska a manželstvo natoľko „zdiskreditované“, že mnohé nemajú nič, čo by vymenili za lásku. Len sex. A tak sú neprirodzene posadnuté vzhľadom a pateticky budujú svoje telo na úkor všetkého ostatného. Trvalá láska však nie je založená na ženskom sexepíle, osobnosti alebo úspechoch.
Širšia perspektíva a cesta k NWO
Ľudia si ešte stále neuvedomujú, že feminizmus nie je zamýšľaný a plánovaný ako boj za volebné právo, rovnoprávnosť a právo na vzdelanie. Nevedia identifikovať páchateľa, prostriedky, ani motív. Najznámejším prípadom človeka, ktorý sa k odpovedi dostáva najbližšie, je Aaron Russo. Do pochybnej organizácie CFR (Council on Foreign Relations) ho chcel zregrutovať Nicholas Rockefeller, jeden z agentov tých, ktorí hýbu svetom podľa svojho plánu. Rockefeller mu prezradil, že jeho „rodinná nadácia“ umelo vytvorila tzv. oslobodenie žien za použitia mediálnej kontroly a je súčasťou dlhodobého plánu na zotročenie ľudstva (vrátane očipovania každého). Zadajme do vyhľadávača „Rockefeller Foundation“ a „Women's Studies“ a dostaneme státisíce citácií.
Skrytým cieľom feminizmu je zničiť rodinu a prekrucovať myslenie mládeže skrz kultúrny, mediálny a školský sektor. Medzi vedľajšie benefity patrí vyľudnenie a rozšírenie zdaniteľných položiek. Plán premiestňovania a odvádzania mužov (v úlohe toho, ktorý rodinu zabezpečuje) za prácou rovnako destabilizuje rodinu.
Modernú západnú kultúru tvaruje už stovky rokov ideológia talmudistov a kabalistov. Tí sú autormi väčšiny „osvieteneckých“ ideí novoveku, revolúcií, kapitalizmu i komunizmu, ktorý do Ruska priniesol agent Uljanov za financie jeho „pánov“. (Nie je náhoda, že všetko, čo americké feministky 60.-80.rokov urobili alebo povedali, malo svoju predohru v centrále Komunistickej strany USA – CPUSA). Títo tvorcovia zvrátených ideí a znalci mysle už dávno vedia, že ľudia sú nesmelé a tvárne bytosti, ktoré dávajú prednosť tomu, čo sa im povie, než by dôverovali vlastnému vnímaniu. Tak napríklad médiá úspešne; presadzujú homosexuálne „hodnoty“, ktoré sú v rozpore s našou prirodzenosťou.
Mantra „silnej a nezávislej“ hrá na pýchu
Každý aspekt hromadných oznamovacích prostriedkov (film, televízia, tlač, hudba, reklamy, správy) je použitý pre vštepenie postoja a sociálnu kontrolu so známym konečným cieľom. „Médiá predali ženám kariéru s podobne šťastným úsmevom ako telešoping predáva svoje produkty dôchodcom“, ak máme parafrázovať Myrnu Blythovú, spisovateľku a šéfredaktorku Ladies Home Journal v rokoch 1981-2002.
Prirodzené ženské a láskyplné inštinkty boli narušené pomocou nasledujúcich mantier:
1. Mužom už nemožno dôverovať, pretože sú neverní, suroví, násilní, nepoctiví atď. Ženy si naopak idú tvrdo za svojim cieľom napriek snahe „neandertálcov“, ktorí chcú, aby zostali na svojom mieste.
2. Ženy sú obeťami na základe svojho pohlavia. Blythová uvádza, že médiá vyslali „túto správu jasne a zreteľne. Pretože sme ženy, sme obeťami v našich súkromných životoch, v práci a v spoločnosti ako celku.“ Preto bolo v ženách potrebné vypestovať pocit krivdy, nároku a vzbury. Rovnaká taktika bola použitá pre manipuláciu verejnosti ohľadne určitých rás, skupín alebo orientácie, ktoré dnes máme vnímať ako nevinné, marginalizované a utláčané.
3. Ženy majú byť sebecké. „Oslobodenie a narcizmus sa spojili,“ hovorí Blythová. Voľný čas dnes znamená „čas pre seba, strávený osamote, možno s kamarátkou, ale rozhodne bez manžela a detí. Nové feministické evanjelium hovorí o oddychu len v súvislosti so samotou a o čase s rodinou ako o niečom frustrujúcom, unavujúcom a nepríjemnom. Preto zároveň vnára ženy do dnešnej prehnanej starostlivosti o seba, do kultu zdravia a stálej krásy/mladosti.
4. Sex nie je rezervovaný pre lásku a manželstvo. Zahraničné časopisy ako Cosmopolitan a Glamour (a na Slovensku ich klony/napodobeniny) naliehajú na mladé dievčatá, aby si „vyšli na svoje prvé rande“, zvádzali mužov túžobným pohľadom a boli v posteli vrcholnými atlétkami a gymnastkami. Prakticky neexistuje diskusia o manželstve a rodine.
5. Sebarealizácia (sebanaplnenie) spočíva v kariérnom úspechu, nie v milujúcom manželovi či rodine. Veľa žien sa tak dostáva do schizofrenickej pozície, pri snahe zladiť svoje prirodzené inštinkty so sústavným navádzaním k pravému opaku. Trosky – rozbité rodiny a dysfunkčné vzťahy – sú roztrúsené všade naokolo. Zároveň magazíny ako Playboy a ďalšie majú rovnaký cieľ u mužov: „Nemusíte sa ženiť, ak chcete sex. Manželstvo a deti sú nuda.“
Genocídny program pre „naše blaho“
Feminizmus pasuje presne do depopulačnej agendy našich vládcov a ich plánu. Od roku 1963, kedy aškenázska priekopníčka feminizmu Betty Friedanová zverejnila svoju knihu The Feminine Mystique, rodina zažila bezprecedentný rozvrat. Viac ako polovica detí je narodená mimo manželstva, počet domácností s jedným rodičom je trojnásobný. Ako trefne dodáva americký autor William Bennett: „Väčšina našich sociálno-patologických javov, zločinov, uväznených, sociálneho zabezpečenia, nedostatočného vzdelania, užívania alkoholu a drog, samovrážd, depresií, sexuálne prenosných ochorení je (priamym či nepriamym) prejavom rozvratu rodiny“.
Rozmnožovanie vyžaduje tú najjemnejšiu starostlivosť. V prípade ľudských bytostí musí byť žena na materstvo pripravená a za svoj prínos pre spoločnosť ocenená. Muž musí preukázať, že štandardom mužnosti je poskytnúť vedenie a obživu pre ženu a dieťa. Obaja rodičia, matka aj otec, musia byť schopní svojich potomkov intelektuálne i duchovne viesť.
Namiesto toho sú na školách a univerzitách láskavé výhonky ženskej sexuality drvené vysokou feministickou topánkou. Mladé ženy sú vyučované, že heterosexuálny sex, manželstvo a rodina sú zo svojej podstaty despotické. Homosexualita je na druhej strane aktom rebélie, „fajn“ a „normálna“. Feministická snaha „o rovnosť práv“ je maskou agendy tých istých, ktorí stvorili komunizmus a ktorých nástrojmi bol vždy podvod, infiltrácia a sabotáž pomocou „prevratných a moderných“ konštruktov o sociálnej spravodlivosti. Ich cieľom je zredukovaná svetová populácia. Ak bude oveľa menšia ako dnes, bude ľahšie ovládateľná.
Zdroje:
[1] Feminism is a Depopulation Program; autor: Henry Makow; henrymakow.com 29.1.2017
[2] Birth rate, crude (per 1,000 people); The World Bank Data Catalogue
[3] 9-11 Insider Nicholas Rockefeller's Proprietary Cashless Society Technology and Databases; Portland Independent Media Center 11/2006
[4] I'll tell you why women are running out of men to marry; autor: Boris Johnson; The Telegraph 1.2.2007
[5] Nadcházející diktatura humanity aneb Panství Antikrista; autor: Johannes Rothkranz; Durach 1990
[6] How The Male Sex Drive Is Being Manipulated; Roosh V; 2.11.2015
[7] Kagan a jeho bek – sborník: Válka podle zákonu podlosti; autor: V.Uškujnik; ZAO, Pravoslavná iniciativa, Minsk 1999
[8] The Victim as Moral Zombie; autor: Henry Makow; henrymakow.com 21.4.2003

No comments:

Post a Comment