Monday, April 22, 2019

Radical Islam

Radikálny islam ako žoldnier Sionizmu. Johannes Rothkranz: Kdo skutečně řídí islám? (1998). Recenzia knihy

Krátka knižka (cca 40 strán textu) popisuje, ako Židia infiltrovali mohamedánske náboženstvo s cieľom využiť ho ako nástroj na zničenie Židmi nenávideného kresťanstva.
Úryvok z predhovoru českého prekladateľa:
“…na podzim roku 1993 informoval izraelský Žid Naim Giladi, že již bezmála před čtyřiceti lety (!!) začala nová strategie izraelské ofenzivní tajné služby Mossadu – infiltrování a podvracení islámských hnutí!
Po již více než tři desetiletí trvající vlna přílivu islámských (de facto) přistěhovalců do Evropy (stejně jako do USA) byla a je součástí plánu Sionu a zednářstva. Pokud bude import mohamedánství vyvolávat obecně ‚multikulturní‘ rozklad křesťanství a zvláště ničení katolické Církve, bude také Satanovou synagogou i nadále všestranně podporován a tabuizován.“” (str. 5)
Úryvok z predhovoru autora knihy (str. 6):
“Ukážeme si zde čtyři paralelní strategické linie, jichž používá vůdčí vrstva Satanovy synagogy, aby mohla využívat islámu jako bojové organizace proti křesťanství a současně aby pracovala na jeho postupném rozmělnění a následném začlenění do chystaného celosvětového jednotného náboženství:
1) V tradičních mohamedánských zemích smí a má islám zlikvidovat co možná nejvíce místních křesťanů, o čemž židozednářsky kontrolovaná světová masmédia většinou „nevědí“ a stejnými silami kontrolované vlády tzv. demokracií tomu jen nečinně přihlížejí.
2) Do tradičních křesťanských zemí jsou pod nejrůznějšími a neopodstatněnými záminkami dopravovány miliony a miliony mohamedánů, aby tam cestou „multikultury“ co možná nejvíce oslabovali a kazili křesťanství.
3) Současně je v osobách svých nejvyšších představitelů infiltrovaný islám nucen i ze své strany vstoupit do „dialogu světových náboženství“, a tím se vzdát svého nároku na absolutnost.
4) A konečně je islám potlačován policejní resp. vojenskou silou všude tam, kde se chová nekontrolovatelně „fundamentalisticky“ a hrozí stát se překážkou sionistické jednosvětové politice.
Za současného stavu věci se tedy v žádném případě nemusíme obávat nějaké islámské antikřesťanské světovlády, o to víc však antikřesťanské světovlády židovské.
Smyslem a cílem předkládané stručné studie je podpořit na základě nezvratných argumentů naše čtyři teze o skryté židozednářské manipulaci islámu.”
.
Nasledujú 4 kapitoly, ktoré sa detailnejšie venujú jednotlivým vyššie vymenovaným bodom:
1. (Radikální) islám jako žoldák Sionu
…popisuje likvidáciu kresťanov (kresťanských arabov) na Blízkom Východe a predovšetkým v Izraeli. Pred vznikom štátu Izrael tvorili kresťania 52% obyvateľov Jeruzalema. Po izraelskom a neskôr moslimskom terore sa ich podiel zredukoval na 2,5%. Teror izraelcov bol v prvých fázach po vzniku štátu smerovaný predovšekým proti kresťanským arabom, po úbytku ich počtu bol zbytok kresťanov vyháňaný a likvidovaný narastajúcim vplyvom moslimských arabov. Západné “kresťanské” krajiny o prenasledovaní kresťanov na Blízkom Východe kompletne mlčia a je im to ľahostajné.
2. Islám jako ferment „multikultury“
…popisuje postupnú plíživú islamizáciu krajín západnej európy v podobe importu moslimských imigrantov a ich zvýhodňovaním nadštandardnými právami. Cieľom je vytvoriť v Európe podmienky na znepríjemňovanie života a neskoršiu úplnú likvidáciu kresťanov. Stručne je popísaná situácia vo Veľkej Británii, Španielsku, Taliansku, Francúzsku, Belgicku, Holandsku, EU. Podrobne je popísaný trend v Nemecku.
3. Islám ve smrtícím sevření „ekumeny“
…ide o stratégiu prípravy na odzbrojenie islamu, akonáhle splní svoju úlohu likvidácie kresťanstva. K tomuto cieľu je využívané umiernené “liberálne” krídlo islamu, ktoré je už v súčasnosti zaťahované do tzv. “dialógu náboženstiev” s cieľom postupne ich vzájomne premiešať o odcudziť ich skalnému jadru prívržencov. Kapitola spomína, že podobná likvidácia v budúcnosti čaká aj ortodoxný judaizmus, pretože aj on je prekážkou zavedenia finálneho svetového náboženstva verejného satanizmu.
…kapitola popisuje, ako sú pomocou infiltrovaných slobodomurárov motivovaní židovskí, kresťanskí a moslimskí predstavitelia k najrôznejším spoločným stretnutiam, konferenciám a hľadaním spôsobov mierového spolunažívania.
4. „Radikální“ islám jako bezzubý lev
…druhou poistkou proti tomu, aby sa fundamentalistický islam nevymkol sionistom kontrole je cielené potláčanie islamu v krajinách, kde začal získavať príliš dominantný vplyv. Za týmto účelom využívajú sionisti množstvo infiltrovaných židovských agentov v hlavných moslimských politických stranách a náboženských prúdoch, ktorí majú za úlohu odvádzať energiu islamu požadovaným smerom, poprípade robiť zvnútra sabotáže na diskreditáciu alebo oslabenie hnutia v krajine. Spomínané sú príklady z Maroka, Alžírska, Iránu, Turecka a moslimskej časti Ruska, kde začal naberať islam príliš veľký vplyv a preto musel byť nasilu potlačený (pomocou ústavného prevratu v Alžírsku, pomocou vojenských prevratov a nastrčených slobodomurárov v Turecku atď)
Zdroj: Johannes Rothkranz; Kdo skutečně řídí islám? (1998) http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Kdo_skutecne_ridi_islam.pdf
.
Súvisiace články:
.
Ďalšie zdroje informácií:
Online knižnice s užitočnou študijnou literatúrou:

No comments:

Post a Comment