Sunday, November 5, 2017

Biological war

Podezření Vladimíra Putina potvrzeno

dna-doctorÚvaha Michaila Prouzy ke zprávě Alexe Christoforou The Duran z 2. listopadu 2017
Jako většinový laik stran DNA a v oboru bioinženýrství se k této disciplině vědy a poznání stavím s jistým ostychem a povětšinou s pocitem nedůvěry naplněné obavou. A jen velice zřídka s tichou úctou. Jak tomu bylo v případě evropských králíků parazitujících na zcela bezbranné australské přírodě. Nemaje na kontinentu žádných přirozených nepřátel, záhy po příchodu Evropanů do Austrálie se tam zdivočelí evropští králičí uprchlíci začali lavinovitě množit a systematicky obracet celý continent v poušt’. Byla to velká sláva, když se před nějakými 15 lety podařilo tamním vědcům laboratorně modifikovat králičí DNA. “Králičí virus” uměle vypěstovaný výlučně na míru tamních zdivočelých králíků bourá jejich imunitní systém a omezuje jejich potenci a fertilitu. Nedlouho po jeho aplikaci se do té doby nekontrolovatelná mnohamiliónová populace zdivočelých králíků skutečně smrskla na nepatrný zlomek původních čísel. Zatímco králíci domácí a veškerá původní australská fauna se tam dále těší dobrému zdraví bez jakýchkoli známek účinků králičího viru.
Pro mně doposud nemyslitelné a utopické se tak stalo skutkem. Utopické hlavně u vědomí účinnosti tohoto viru na jeden jediný specificky daný druh živého organizmu. Je pozoruhodné, že člověk je dnes schopen míchat v laboratoři přírodě karty aby se tak ubránil nájezdům objektivně nežádoucích parazitů.

Pozoruhodné nebo alarmující?

Co si představujete pod pojmem biologická zbraň?

Před několika dny šokoval ruský prezident Vladimír Putin členy Ruské rady pro lidská práva prohlášením, že “jistá entita” s případnými vazbami na Spojené státy shromažďuje v Rusku vzorky biologických tkání různých etnických skupin obyvatel Ruska. “Entita” zodpovědná za nelegalní sklizeň ruské tkáně se nyní sama usvědčila. Jde o událost vpravdě šokující.
Ukázalo se, že zatímco někteří “mluvčí” zpočátku zlehčovali tyto Putinovy poznámky jen jako další z jeho “konspiračních teorií”, Putin měl opět pravdu – “entitou” zodpovědnou za sběr biologických vzorků nebyl nikdo jiný než americké vojenské letectvo. Další ‘konspirační teorie’ se ukázala být skutečností.
Zástupce velitelství AETC [Air Education and Training Command - Odbor vzdělání a výcviku leteckých sil USA] novinářům Russia Today včera “vysvětlil”, že letectvo bylo pověřeno výzkumem systému pohybového ústrojí lidského těla a že volba ruské populace pro odběr biologických vzorků byla náhodná a zcela určitě nebyla záměrná či cílená.
Rusové, a nejen oni, poprvé vážně zpozorněli, když v červenci 2017 velitelství AETC vypsalo konkurz na zakázku na pořízení vzorků ribonukleové kyseliny a synoviální tekutiny ruské populace a když dodali, že všechny vzorky (12 RNA a 27 synoviálních tekutin) by měly být “pořízeny v Rusku a musí být kavkazského původu”. Zástupce amerického letectva tehdy navíc poznamenal, že AETC nebude požadovat vzorky odebrané od Ukrajinců. Neuvedl však proč.
Podle posledního nedávného vyjádření mluvčího AETC kapitána Beau Downeyho, “středisko molekulárního výzkumu 59. lékařské skupiny pracuje v současné době na studii systému pohybového ústrojí člověka k identifikaci vlivů rozličných biomarkerů spojených s traumatem“.
Downey dále informoval, že jejich “výzkum vyžaduje dvě sady vzorků: jednak vzorky napadení nemocí a jednak kontrolní vzorky RNA [ribonucleic acid] a synoviální membrány”. Dodal dále, že jednu ze sad vzorků zatím poskytla “společnost se sídlem v USA”. Vzhledem k tomu, že sada vzorků tkání poskytnutá “společností se sídlem v USA” je původem z Ruska, letectvo se rozhodlo shromáždit i druhou sadu
vzorků v Rusku aby tak vyloučili možnost jakéhokoliv zkresleni výsledků výzkumu. Neřekl který z těch dvou souborů vzorků – zda vzorky kontaminované či soubor vzorků kontrolních – byl pořízen zmíněnou “americkou spolecností” a necítil potřebu poskytnout při rozhovoru jakékoli další informace o uvedené studii.
Vysvětlení zaníceného vědce kapitána Donweyho může mnohým znít docela nevinně. Nicméně zkušenost napovídá, že Pentagon byl zatím vždycky všechno jen ne otevřený a upřímný. Účel natolik nevinného sběru biologických vzorků může však být mnohem zádludnější a cyničtější. Viz reportáž RT zde: https://www.rt.com/news/408416-russians-biological-samples-research/
Na posledním zasedání Rady pro lidská práva se nechal prezident Vladimír Putin slyšet, že ruský genetický materiál je sklízen po celé zemi:
„Zjistili jsme, že vzorky biologických materiálů jsou odborně odebírány a shromažďovány po celé zemi – vzorky od různých etnických skupin a lidí žijících v různých zeměpisných oblastech Ruské federace. Otázkou je – proč a za jakým účelem? Zdá se, že jsme se stali předmětem neobvyklého zájmu.”
Aniž by upřesnil, kdo by za sběrem biologických vzorků mohl být, president na jejich adresu prohlásil:
„Ať si dělají co chtějí. My uděláme to, co udělat musíme“.
Díky skutečnosti, že vzorky tkání specificky ruské populace jsou v centru zájmu “výzkumníků” Pentagonu, některým by se mohla vloudit na mysl i otázka, zda Pentagon náhodou nepracuje na biologické zbrani zaměřené na Rusy.
„Neříkám, že jde o přípravu biologické války proti Rusku. Ale na scénářích biologického konfliktu se nepochybně pracuje. Pro případ náhlého vzniku potřeby na takový konflikt reagovat. „
napsal na Facebooku Franz Klintsevich, první místopředseda Výboru pro obranu a bezpečnost Federální vlády USA.
Dodává dále:
„Není žádným tajemstvím, že různé etnické skupiny různých oblastí reagují na biologické zbraně odlišně. Proto je důležité shromažďovat biologické materiály Rusů žijících v různých zeměpisných regionech. Na západě děláme vše velmi důsledně a zodpovědně a vše je
zvažováno až do nejmenšího detailu.“
Podle zpravodajské stránky Zerohedge mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v úterý potvrdil, že ruské zvláštní služby získaly informace potvrzující, že nevládní neziskové organizace shromažďují po Rusku genetický materiál. Je pravděpodobné, že právě tyto informace vyvolaly Putinovy počáteční spekulace o tom, kdo může za sběrem biologických vzorků ruské populace být.
„Někteří aktivisté nevládních organizací (NGO) a dalších subjektů takové sběry skutečně provádějí. Tyto případy byly bezpečnostními službami zaznamenány a prezident samozřejmě tyto informace má k disposici“ řekl Dmitrij Peskov.
“Není to první pokus o shromažďování vzorků ruského genetického materiálu v Rusku zahraničními agenturami” řekl žurnalitům Russia Today Igor Nikulin, bývalý člen Komise pro biologické zbraně při OSN.
„K takovým pokusům došlo v 90. letech v rámci programu Human Genom a pod různými vznešenými a povznášejícími záminkami s humanitární příchutí následovaly podobné programy v roce 2000 … vesměs v zájmu Pentagonu a armády USA, což by nevyhnutelně mohlo vyvolávat znepokojení“ řekl Nikulin.
“Za povšimnutí bezpochyby stojí to,” poznamenal dále Nikitin “že se dnes stalo pravidlem, že pro sběr Evropských biologických vzorků jsou voleny slovanské skupiny, a především Rusové.” „Vzorky krve se odebírají k analýze, a pokud je odebírá organizace cizí, je to co s
výsledky těchto analýz dělá vždy podezřelé“ dodal.
Je pozoruhodné, že člověk je dnes schopen míchat v laboratoři přírodě karty aby se tak ubránil nájezdům objektivně nežádoucích parazitů. Jak na zhoubných králících přesvědčivě demonstrovali Australané. Tato magická schopnost však může být stejnou měrou znepokojivá. Velmi znepokojivá. V rukou parazita přenáší případ králičího viru svět fantasmagorického hororového sci-fi do světa reálného.
Michail Prouza ©2017

No comments:

Post a Comment