Thursday, March 16, 2017

Čerep-Spiridovič

Trojský kůň pro Rothschildy: liberálové, židé a svobodní zednáři

secretgovHysterická reakce na Donalda Trumpa naznačuje, že Trump ohrožuje plán Rothschildů na zotročení lidstva. Téměř před sto lety hrabě Arthur Cherep-Spiridovič (1858-1926), bývalý ruský generál, odstartoval kampaň na vzepření se proti této tyranii. „Předpokládám, že Hidden Hand (tj. samozvaný zasvěcený zástupce iluminátů, který si říká „Skrytá Ruka“, pozn. překl.) bude usilovat o můj život, neboť jsem odhalil jejich ďábelské skutky a zlověstné plány; ale nemůžeme se pokoušet zachránit svět a zůstat přitom v bezpečí. …Křesťanská povinnost a rasová povinnost mě nutí, abych publikoval tuto knihu…“. Krátce poté, co napsal tato slova, byl hrabě zavražděn – byl nalezen s plynovou trubkou v ústech, aby to vypadalo jako sebevražda. Vrazi ale nevěděli, že je plyn vypnutý. V každém případě však byla jeho smrt označena za sebevraždu.
Cherep-SpiridovichHrabě Arthur Cherep-Spiridovič byl carský generál, který bojoval proti bolševikům v roce 1917 během ruské revoluce.
V roce 1926 vydal knihu s názvem „Tajná světová vláda“ (Pdf), která ukazuje, že Rothschildové řídili od roku 1800 politiku skrze prostředníky, jako byli Disraeli, Metternich a Bismarck. Vůdci, kteří se jim nepodrobí, zaplatí předčasně svým životem. 
Židé („židovští šiřitelé“) a svobodní zednáři (tj. „skrytá ruka“), jsou jejich agenti. Jejich cílem je doslova vytlačit bílou rasu, což je nyní více a více zřejmé. Skutečnost, že je tato kniha ocejchována jako „pravicová“ a „antisemitská“, ukazuje, že Rothschildové vymyli mozek společnosti, kterou také řídí. Antisemitismus je falešná stopa, která odvádí pozornost od smrtelné hrozby pro lidstvo, kterou představují Rothschildové.

Rothschildové zorganizovali americkou občanskou válku

Cherep-Spiridovič cituje rozhovor s německým kancléřem Otto von Bismarckem, uveřejněný v novinách v roce 1876. Bismarck vysvětloval, že Rothschildové, kteří řídí Evropu, se obávají toho, že Spojené státy na nich budou nezávislé, pokud zůstanou jedním národem.
„Předvídali obrovskou kořist, pokud by mohli nahradit dvě slabé demokracie, zadlužené židovským finančníkům, silnou republikou, která by byla sebevědomá a soběstačná. Proto [nařídili] svým emisarům, aby zneužili otázku otroctví a vytvořili tak propast mezi těmito dvěma částmi republiky.“ (str. 180)
Screen Shot 2017-03-09 at 11.06.43 PM
OBR.: (Booth dělá klasické zednářské znamení „skryté ruky“)
Ilumináti použili zednářskou organizaci „Rytíři zlatého kruhu“, založenou v roce 1854 Georgem W. L. Bickleym, k tomu, aby rozvířili otázku otroctví a šířili tak rasové napětí. Mezi členy patřili Lincolnův vrah John Wilkes Booth, konfederační prezident Jefferson Davis a jeho poradce Judah P. Benjamin, konfederační ministr války a také Rothschildův agent.
V plánu bylo rozdělit Spojené státy mezi Anglii, kterou řídil Lionel Rothschild, a Francii, kterou řídil James Rothschild. Francie měla převzít celý jih, zatímco Kanada zabrala poražený sever. V roce 1863 Francie a Španělsko napadly Mexiko s 30 000 vojáky. Obléhané konfederační státy nabízely Francii Louisianu a Texas výměnou za pomoc. Británie a Francie byly připraveny skoncovat s mladou republikou, ale zabránilo jim v tom Rusko, jediná evropská velmoc, která nebyla v područí Rothschildů. Levicový car Alexandr II. poslal své flotily do New Yorku a San Franciska, a prohlásil, že napadne Francii, pokud vstoupí do občanské války.
Mezitím Lincoln vytvořil „zelené dolarovky“, aby financoval válku, a aby se vymanil z dluhů zahraničním finančníkům. „Okamžitě pochopili, že jim Spojené státy uniknou z jejich sevření,“ řekl Bismarck. „O Lincolnově smrti bylo rozhodnuto. Není nic jednoduššího, než najít fanatika, který se toho úkolu ujme.“ (str. 180)
Porovnejte si tento záznam událostí s knihou od Howarda Zinna (1922-2010), Žida, který byl členem CPUSA. Vůbec se nezmiňuje o žádných evropských finančnících. Jeho kniha je něco jako „telenovela“, kde jsou chudí utlačovaní bohatými. Zinn v ní líčí občanskou válku jako střet kapitalistických „elit“.
„Severní elita potřebovala ekonomickou expanzi… Zájmy otroků tomu všemu odporovaly.“ (str. 189) A opět – „Americká vláda si vytkla za cíl… zachovat obrovské území státu, trh a zdroje.“ (str. 198)
original (2)
OBR.: (Howard Zinn, levičák, komoušský žid a satanista)
Jinými slovy: „Kapitalismus“ obecně, a nikoli Rothschildovi ilumináti, způsobili tuto odpornou válku, která stála životy 500 000 vojáků a přišla na osm miliard dolarů. Můžeme se vůbec divit tomu, že tito bankéři, kteří tvoří skutečný establishment, milují levici? Můžeme se divit tomu, že naplňují naše univerzity oddanými marxisty (a feministkami), kteří se nikdy neptají, proč dostávají vysoké platy, když se ve skutečnosti vzpírají establishmentu? Protože oni tvoří establishment.
Dalším krysařem je Noam Chomsky, který přisuzuje všechno zlo kapitalismu a americkému imperialismu. Pokud je mi známo, nikdy se nezmínil o Rothschildech, iluminátech, Radě pro mezinárodní vztahy nebo o Novém světovém řádu. Předstírá, že útoky v Oklahoma City a útoky z 11. září 2001 nebyly způsobeny zevnitř.
„Z paměti lidí vymažeme všechny skutečnosti z předchozích staletí, které jsou pro nás nežádoucí,“ tvrdí se v Protokolech sionských mudrců. „A ponecháme pouze ty, které zobrazují všechny chyby vlád gojímů (tj. ne-Židé, pozn. překl.) (Protokol č. 16)


Židé slouží jako trojský kůň pro bankéře/satanisty

Antisemitismus je další taktika, která odvádí pozornost od plánu Rothschildů na světovou krutovládu.
Cherep-Spiridovič dochází k závěru: „Podle Bismarcka byla tato strašlivá občanská válka v Americe vyvolána židovským spiknutím, a Abrahama  Lincolna, hrdinu a národního světce Spojených států, zabil stejný „Hidden Hand“ (Skrytá Ruka), který zabil šest Romanovců – členů carské rodiny, deset králů a mnoho ministrů, a to jen za účelem snadnějšího vykrvácení těchto národů.“ (str. 181)
Nemluví o židech obecně, ale pouze o těch, kteří podporují iluminátskou agendu Rothschildů. V knize apeluje na poctivé židy, a uznává, že mnoho ne-Židů se zaprodalo.
„Židé by měli držet v šachu ‚satanisty‘, kteří škodí v zemích, v nichž našli azyl,“ píše se v úvodu. „Nežidé by měli vydat každého Jidáše, který přijme úplatky od židů.“
Bankéři a jejich agenti (např. B‘nai B’rith) (tj. mezinárodní židovská organizace „Synové smlouvy“, založená v roce 1843, pozn. překl.) odvracejí tuto výzvu tím, že   spojují Rothschildy se všemi židy. To znamená, že židé slouží jako jejich trojský kůň, transformující politickou, kulturní a ekonomickou problematiku na rasový problém, který může být zamítnut jako „předsudek“.
Proč si tolik židů myslí, že jsou zodpovědní za Rothschildy a ilumináty? Je to opravdu podezřelé. Snaží se snad Italové obhajovat mafii?
S antisemitismem je zacházeno jako s vadou nebo deviací. Ve skutečnosti se jedná o zdravou reakci na kabalistické (zednářské) židovské spiknutí, jehož si mnoho židů není vědomo.Čím dříve se tomu více židů postaví na odpor, tím dříve antisemitismus zmizí. Měli by raději zareagovat co nejdříve, neboť jinak jsou považováni jen za obětní beránky svobodných zednářů a zednářských židů. Není to podivné, že toho tolik slyšíme o „židácích“, ale téměř nic o zednářích?

Závěr

Svět je v pokročilém stadiu ďábelského mnohogeneračního spiknutí. Obecná metoda a všechny cíle byly odhaleny v Protokolech sionských mudrců. Moc pedagogů, lídrů a sdělovacích prostředků již byla z velké části podkopána.
Tudíž „pravicový cvok“, jakým je např. Cherep-Spiridovič, je někdo, kdo upřednostňuje svobodu jednotlivce, nezávislost, rodinu, národ, rasu a Boha. Tohle všechno jsou věci, které chtějí ilumináti zničit.
Když jsem byl mladík, přirozeně jsem předpokládal, že sehraju alespoň malou roli v celkovém zlepšení společnosti. Neměl jsem ani nejmenší tušení, že společnost je rozvrácená, a že nezbytným předpokladem pro úspěch je zrada. Slovo „Bůh“ bylo vykázáno z veřejných rozprav a místo toho bylo nahrazeno marxistickými otřepanými frázemi a sociálním inženýrstvím.
—–
Aktualizace článku:
První komentář napsal Dan:
Židovská agentura JTA (Jewish Telegraphic Agency) uveřejnila nekrolog o A. Cherep-Spiridovičovi, v němž byl vykreslen jako „fanatický antisemitský agitátor ruské carské školy“, jako kdyby byl podvratný živel.
Agentura se tím stále chlubí – archív JTA, 25. října 1926, ‚Ruský antisemitský agitátor nalezen mrtev ve svém pokoji’
Ve zdlouhavém nekrologu není ani zmínka o podezřelých okolnostech jeho úmrtí v jeho pokoji v hotelu Staton Island, ale alespoň se dozvídáme užitečný fakt, že zorganizoval mezinárodní konferenci (nazvanou Slovanský sjezd) Celosvětové ligy lidí nežidovského původu, která měla být první pondělí po jeho smrti. Konference se měla zúčastnit rumunská královna.
Další spojitost: K jeho „sebevraždě“ došlo přesně v tom stejném roce, kdy vyšla jeho kniha „Tajná světová vláda“ – v roce 1926.
Henry Makow, Ph.D.

No comments:

Post a Comment